internetWEEK.cz menu TOPlist
Sedm novodobých sociálních třídSedm novodobých sociálních tříd
BBC provedla velký průzkum a rozdělila společnost do sedmi nových sociálních tříd, které ani zdaleka neodrážejí pouze příjmovou a majetkovou stránku.


Mýty a fakta o klíšťatech, aneb co byste měli vědět!Mýty a fakta o klíšťatech, aneb co byste měli vědět!
Nebezpečí nazývané klíště na nás číhá na každém kroku. Mezi lidmi však koluje spousta mýtů, které nás děsí a to zcela zbytečně!


Stonehenge: zná se již původ kamenůStonehenge: zná se již původ kamenů
Pracovníci z Waleského národního muzea a Leicesterské unverzity rozluštili záhadu stavebních kamenů megalitického komplexu Stonehenge. Jsou z Craig Rhos-y-felin u Pont Season.


Autor knih o konspiraci 11. září zastřelenAutor knih o konspiraci 11. září zastřelen
Phillip Marshall, bývalý pilot CIA a DEA, který ve svých knihách psal, že útoky z 11. září 2001 zorganizovala vláda USA společně se Saúdskou Arábií, byl nalezen zastřelen. O život přišly násilně také jeho dvě děti.


Čeljabinsk: Meteorit sestřelilo UFO!Čeljabinsk: Meteorit sestřelilo UFO!
Čeljabinský meteor možná vejde do dějin nejen kvůli své velikosti. Vypadá to, že padající vesmírný objekt byl roztříštěn mysteriózním zásahem.


Hubblův dalekohled oslavil narozeninyHubblův dalekohled oslavil narozeniny
Nejslavnější astronomický přístroj oslavil narozeniny. Jak dlouho ještě bude na oběžné dráze pracovat a kdo ho nahradí?


Edgar Cayce o AtlantiděEdgar Cayce o Atlantidě
Spící prorok Edgar Cayce pronesl v transu mnoho výkladů, které se vracely do daleké minulosti. Předal nám také mnohé zajímavé informace o Atlantidě.


Za zkázu Titanicu může Slunce s MěsícemZa zkázu Titanicu může Slunce s Měsícem
Podle další teorie může za potopení Titanicu působení Slunce a Měsíce.


Chůze po žhavém uhlí:  mystika nebo fyzika?Chůze po žhavém uhlí: mystika nebo fyzika?
Lidé se uvedou do transu a potom dovedou neskutečné věci. Například chodit po žhavém uhlí a při tom vůbec nic necítit. Je to mystický úkaz nebo fyzikálně vysvětlitelný jev?


NDE: Zážitky blízké smrti – sebevrazi a slepíNDE: Zážitky blízké smrti – sebevrazi a slepí
Nevidomí od narození vidí, sebevrazi nacházejí klid. Jedna slepá žena se setkala s Ježíšem. Americký psycholog Ken Ring zkoumá zážitky lidí, kteří prošli klinickou smrtí.


Nejlepší fotky z Marsu a konec velké kachnyNejlepší fotky z Marsu a konec velké kachny
Laboratoř Curiosity brouzdá Marsem v kráteru Gale a přináší nejen úchvatné snímky povrchu ale také informace o složení povrchu, atmosféry apod. Podívejte se na nejlepší fotografie, které dosud Curiosity pořídila.


CERN slouží vývoji nových zbraní, ne k hledání božské částiceCERN slouží vývoji nových zbraní, ne k hledání božské částice
Jsme zvyklí, že vědci mluví nesrozumitelně, korektně a snaží se nenarazit. Nositel Nobelovy ceny za fyziku Robert Laughlin patří k těm, kteří si neberou servítky.


Americký Ötzi: Starý indián z PolynésieAmerický Ötzi: Starý indián z Polynésie
Evropa má svého Ötziho a Amerika Muže z Kennewicku. Pradávný americký lovec je obestřen záhadami. Jeho původ se pomocí analýzy DNA dosud nepodařilo vystopovat, ale pravděpodobně není praprapradědečkem současných původních Američanů...


Zavirovaný PredátorZavirovaný Predátor
Bezpilotní bojová a výzvědná letadla Predator, nasazená v Afghanistánu, byla zavirována. Všechny systémy v řídícím středisku musely být obnoveny ze záloh. Virus se ale stále vrací.


Michio Kaku o svobodné vůli, záhadné temné energii a konci vesmíruMichio Kaku o svobodné vůli, záhadné temné energii a konci vesmíru
Je člověk zodpovědný za své činy, má vůbec svobodnou vůli? A jaká budoucnost čeká náš vesmír, o kterém toho stále víme tak málo, a co s tím může udělat lidstvo?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí