internetWEEK.cz menu TOPlist
Sluneční erupce a duchovní vzestupSluneční erupce a duchovní vzestup
Sluneční erupce mají duchovní význam. Zvyšují frekvenci Země, která s celým vesmírem vzestupuje do vyšší dimenze.


Terapie vodouTerapie vodou
Terapie vodou je jednoduchá a má úžasné výsledky. Léčí údajně migrény, kašel, astma, urogenitální emoci, žloutenku, oční onemocnění, artritidu i některé druhy rakoviny.


Česká republika a globalizaceČeská republika a globalizace
Naše země je 32. nejvíce „globalizovanou“ zemí světa. Alespoň to tvrdí uznávaný žebříček DHL indexu globální propojenosti.


Supervulkány – sopky, které mohou zničit svět!Supervulkány – sopky, které mohou zničit svět!
Jsou obrovské. Když přijde jejich čas, chrlí mnoho žhavé lávy a mračna popela. Nezastaví je vůbec nic, ničí vše živé i neživé. Jsou ale také schopné něčeho mnohem horšího, zahubit svět!


Záhadní staří KréťanéZáhadní staří Kréťané
Odkud se vzali a jak mohli na skalnatém ostrově uprostřed Středozemního moře vytvořit původní obyvatelé Kréty skvělou civilizaci před několika tisíci lety? To člověka napadne, když navštíví tento středomořský ostrov.


Klinická smrt – co se s námi děje?Klinická smrt – co se s námi děje?
Zavřete oči a za krátkou chvilku se ocitá vaše nehmotná stránka v tunelu. Vidíte své zesnulé příbuzné a probíhá vám celý váš život před očima. Takto popisují klinickou smrt ti, kteří jí prošli!


13 snových symbolů13 snových symbolů
Moderní psychologie vychází z toho, že sny vypovídají o vaší osobě. Následující článek vysvětluje 13 častých snových motivů.


Koně umějí komunikovat jako delfíni nebo opice. Změní to přístup k jejich výcviku?Koně umějí komunikovat jako delfíni nebo opice. Změní to přístup k jejich výcviku?
V komunikaci se zvířaty vědci dosahují největších úspěchů se symboly. Nyní dokázali naučit koně, aby si řekli, co právě chtějí. Během dvou týdnů se to naučilo všech 23 koní zapojených do experimentu. Pouze pozitivní motivací. Jak?


Záhadné čáry na planině NazcaZáhadné čáry na planině Nazca
Málo míst na Zemi je tak záhadných. Teorií je nepřeberně. Řada lidí věří, že čáry vytvořili mimozemšťané, jako přistávací dráhy pro UFO. Může být vysvětlení z tohoto světa, třeba i velmi prosté?


Laureát Nobelovy ceny: nerovnost ve společnosti povede ke katastrofěLaureát Nobelovy ceny: nerovnost ve společnosti povede ke katastrofě
Nerovnost ve společnosti vede k oslabení růstu a erozi demokracie. Prohlásil to Joseph Stiglitz, jeden z nejuznávanějších světových ekonomů...


Je Islám opravdu mírumilovným náboženstvím?Je Islám opravdu mírumilovným náboženstvím?
Ihned po 11. září 2001 nás ze všech stran přesvědčují, že Islám znamená mír. Ne terorismus nebo násilí. Že nebezpečný je pouze Islám radikální, stejně jako radikální křesťanství. A kde hledat pravdu?


Jsme na stopě záhady kulového blesku?Jsme na stopě záhady kulového blesku?
Objeví se bez varování, vyvolá paniku, občas něco zničí a přivolá reportéry TV Nova. To je kulový blesk. Mimořádně vzácný a záhadný úkaz. Díky čínským vědcům jsme teď ale blíže k odhalení jeho tajemství.


Život před životem: podivuhodné zážitky spojené s narozenímŽivot před životem: podivuhodné zážitky spojené s narozením
Kde jste byli před narozením? Je-li duše nesmrtelná, musela žít i před narozením. Život před životem je stejná záhada jako život po smrti.


8 startupů, které nás v poslední době zaujaly8 startupů, které nás v poslední době zaujaly
S fenoménem startupů je spojeno v první řadě Silicon Valey. Ale i v České republice se zrodila řada skvělých nápadů, které mohou dobít svět.


Jsme jen smítko ve vesmíruJsme jen smítko ve vesmíru
Pěkná videa srovnávají Zemi s ostatními tělesy Sluneční soustavy. Jsme jen malé smítko v ohromném vesmíru.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí