internetWEEK.cz menu TOPlist
Obezita: Mýty a faktaObezita: Mýty a fakta
Problém jménem obezita se týká na celém světě čím dál tím více lidí. Chutná nám, ale je to o zdraví. Jaká jsou tedy mýty a fakta o obezitě?


Zamyšlení nad pokusem, který ne/vysvětlil NDEZamyšlení nad pokusem, který ne/vysvětlil NDE
Vědci odhalili tajemství prožitků klinické smrti, volala nedávno média. Zpráva o pokusu s umírajícími potkany, jejichž mozky po zastavení srdce, vykázaly na 30 sekund enormní aktivitu, získala velkou publicitu. Posmrtný život je vyvrácen, konstatují


Biopotraviny: mýty a faktaBiopotraviny: mýty a fakta
Mnoho z nás si kupuje biopotraviny. Domníváme se, že jsou lepší, než obyčejné potraviny. Nemýlíme se však? Zde najdete mýty a fakta, která vám prozradí pravdu o biopotravinách.


Co vás velký byznys naučí o kultuře podnikáníCo vás velký byznys naučí o kultuře podnikání
Cílem vysoké kultury podnikání je zajistit, aby vaši zaměstnanci byli šťastní a produktivní. Když je máte, tak od vás nebudou utíkat a navíc budou přitahovat do vaší firmy další nové talenty...


Poskytli mimozemšťané technologie starověku?Poskytli mimozemšťané technologie starověku?
Měli lidé ve starověku znalosti, které jasně předčí ty naše? Pokud ano, tak odkud? Od mimozemšťanů? Nebo jsme snad ztratili část své historie?


Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!
Většina savců kost v penisu má. Ačkoliv její velikost se velmi liší. A vědci přišli se zajímavým evolučním vysvětlením záhady pyjové kosti.


Zajímavé sociální experimentyZajímavé sociální experimenty
Zkoumat život malé skupiny vystavené izolaci, hladu, nedostatku kyslíku nebo třeba vlivu drog, je snem mnoha vědců ale i vojáků. Některé sny se staly skutečností.


Mozek: Síla ANO a NEMozek: Síla ANO a NE
Nebezpečná slova mění k horšímu náš mozek, ale i to, co produkujeme. Pozitivní myšlenky musí převažovat, chceme-li být úspěšní ve vztazích i v práci.


Každý může trénovat nároďákKaždý může trénovat nároďák
Věřte, je to tak. Každý z nás přesně ví, co je pro úspěch důležité. Tréning, výdrž, motivace, psychická odolnost a vůle po úspěchu. Ztratil se nám někam talent? Ne. Talent může hrát svou roli. Možná je výhodou, ale k úspěchu nevede.


Šťastní lidé – indiáni z AmazonieŠťastní lidé – indiáni z Amazonie
Žijí v přítomnosti, nepočítají a věří jen tomu, co vidí. Je to živoucí vzorek z pravěku. Indiáni z Amazonie nám ukazují, jací jsme kdysi byli.


Jak začít podnikat bez investic a na co si dát pozorJak začít podnikat bez investic a na co si dát pozor
Víte, že podnikání je cestou k finanční nezávislosti. Umožňuje vydělávat peníze i čas. Ale Vy nemáte představu v čem podnikat a jak si alespoň přivydělat... A pokud již máte nápady, nevíte, jak je rozjet. Je to tak? Pomůžeme Vám začít a uspět!


J.F. Kennedy před dneškem varoval. Proto musel zemřít?J.F. Kennedy před dneškem varoval. Proto musel zemřít?
Před celou řadou věcí, které dnes kritizujeme, varoval americký prezident John Fitzgerald Kennedy již v roce 1961. Byly jeho názory opravdu tak pokrokové, že nebyly slučitelné s jeho dalším životem?


Taťjana  Bělousová vstala z mrtvýchTaťjana Bělousová vstala z mrtvých
Ukrajinka oživla po třech dnech klinické smrti. To je jen jedna část neuvěřitelného života komunistky, která konvertovala ke křesťanství v SSSR. Ve své výpovědi vydává šokující svědectví o životě v komunistické říši.


Schumannova rezonance – tlukot srdce ZeměSchumannova rezonance – tlukot srdce Země
Bývá nazývána tlukot srdce Země a je spojována s léčením, duchovní transformací a zrychlováním času


Tajemné zvuky Země: nové teorie a velká video galerie Tajemné zvuky Země: nové teorie a velká video galerie
Země podle vědců vydává zvuky neustále. Jsou však běžně nepostřehnutelné pro lidské ucho. Říkají jim hukot Země. Čím dál častěji však vycházejí na povrch slyšitelně a v melodiích...


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí