internetWEEK.cz menu TOPlist
AUTEC: Podmořská Oblast 51AUTEC: Podmořská Oblast 51
U ostrova Andros na Bahamách, kde sídlí americká vojenská podmořská základna AUTEC, byly pozorovány objekty vykazující svým pohybem mimozemské kvality...


Vyšehrad a jeho tajemná zákoutíVyšehrad a jeho tajemná zákoutí
Vyšehrad si pamatuje dobu mocného rodu Přemyslovců, doby slávy i drancování. Zmizelo již ale z Vyšehradu opravdu vše, co tam bylo ukryto kdysi před zraky ostatních? Průzkumy nám říkají, že ne. Na Vyšehradě je ukryt poklad!


Vrací se marxismus?Vrací se marxismus?
Papež František kritizuje kapitalismus. V Británii střední vrstva touží po levicových opatřeních. Ale hlavní výzvy budoucnosti se zřejmě netýkají marxismu-leninismu.


NASA: úchvatná 4K videa z vesmíruNASA: úchvatná 4K videa z vesmíru
NASA nás zásobuje nádhernými videi v obrovském rozlišení a s vysokou frekvencí snímků. Je opravdu na co se dívat!


Exorcismus I. - pravdivý příběh vymítání ďáblaExorcismus I. - pravdivý příběh vymítání ďábla
Většina z nás má štěstí, že hororové scény sleduje jen v televizi. Ale existují tací, kteří si doslova prošli peklem. Vydejme se společně za jedním z nich. Jeho utrpení bylo skutečné, nikoliv hrané!


Česká republika a globalizaceČeská republika a globalizace
Naše země je 32. nejvíce „globalizovanou“ zemí světa. Alespoň to tvrdí uznávaný žebříček DHL indexu globální propojenosti.


Leonardo da Vinci - válečné strojeLeonardo da Vinci - válečné stroje
Procházení jeho skicářů je nevšedním zážitkem. Jeho nápady vidíme na řadě zbraní a zařízení s mnohem mladším datem výroby.


Znamení zvěrokruhuZnamení zvěrokruhu
Známe dvanáct znamení zvěrokruhu, z nichž každé vládne jeden měsíc v roce. Vládnoucí znamení zvěrokruhu ovlivňují povahové rysy lidí v té době narozených. A znáte Hadonoše?


Terraformace Marsu je možná o něco reálnějšíTerraformace Marsu je možná o něco reálnější
Hlavním rozdílem mezi Zemí a Marsem je magnetické pole, které chrání naši planetu před kosmickým zářením. Vědci nyní zjistili, jak jednoduše udělat ochranný štít. Třeba pro Mars!


Mozek v plamenech - mladá Američanka se najednou zblázníMozek v plamenech - mladá Američanka se najednou zblázní
Úspěšná mladá novinářka Susannah Cahalanová napsala autobiografickou knihu o své záhadné nemoci, která ji bleskově srazila na dno, ale stejně rychle odezněla.


8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme
Když se malý indiánek moc ptá, dostane v Amazonii do očí chilli. A když se ptát nepřestane, stane se z něho filosof. Filosofie je zvláštní vědní obor, o kterém si opravdoví vědci myslí, že to není žádná věda.


Nebojte se létání!Nebojte se létání!
Podle přepisů komunikace mezi piloty a dispečery je létání velká legrace. Věřte, zasmějete se...


Podivuhodný příběh léčitele Alfonse Vena Podivuhodný příběh léčitele Alfonse Vena
Tradiční lékařská péče ho nezachránila před následky zásahu elektrickým proudem. Léčil se sám a potom přišla vize, která z něj udělala slavného homeopata a úspěšného léčitele.


Poslední objev: Turínské plátno NENÍ středověký padělek!Poslední objev: Turínské plátno NENÍ středověký padělek!
Plátno s otiskem muže uložené v italském Turínu je považováno za významnou křesťanskou relikvii. V 80. letech vědci prohlásili, že jde o padělek. Jiní badatelé tvrdí, že to padělek být nemůže. Nejasnosti trvají dodnes.


Duševní nemoc viděná africkým šamanemDuševní nemoc viděná africkým šamanem
Z šamanského hlediska duševní nemoc signalizuje, že se „narodil léčitel“, říká psycholog dr. Malidoma Patrice Somé. Duševní nemoci jsou spirituální havárie, krize a člověk, kterému se dějí, potřebuje rituální pomoc.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí