internetWEEK.cz menu TOPlist
Úchvatné video: když Popocatépetl řádí Úchvatné video: když Popocatépetl řádí
Kdo by ji neznal? Jedna z nejslavnějších sopek na světě už řadu desetiletí rozhodně nespí. Podívejte se na úchvatná videa z posledních erupcí.


Kam na lyže za zábavou? Jedině na Sibiř!Kam na lyže za zábavou? Jedině na Sibiř!
Každý rok to umí na Sibiři pořádně roztočit. Na závěr lyžařské sezóny musí všichni do plavek. Každým rokem je jich víc a víc. Podívejte se na velkou foto a video galerii!


Edgar Cayce o AtlantiděEdgar Cayce o Atlantidě
Spící prorok Edgar Cayce pronesl v transu mnoho výkladů, které se vracely do daleké minulosti. Předal nám také mnohé zajímavé informace o Atlantidě.


5 tipů jak být úspěšný5 tipů jak být úspěšný
Neseme si v sobě vzorce minulosti, které do nás otiskli zejména naši rodiče. Máme tendenci je napodobovat, a to i v tom, co nedělali dobře. Zkuste něco nového.


10 nejpodivnějších náhod v historii10 nejpodivnějších náhod v historii
Náhody fascinují člověka od nepaměti bez ohledu na to, zda jsou pozitivní nebo negativní. Nad následující hitparádou mysteriózních souher opravdu chvílemi zůstává rozum stát.


Co by miliardář Warren Buffett učil své dětiCo by miliardář Warren Buffett učil své děti
Warren Buffett, americký miliardář, čtvrtý nejbohatší člověk na světě, radí, jak vychovávat děti. Vztah k penězům je důležité začít pěstovat co nejdříve.


Nemoc je výkřik dušeNemoc je výkřik duše
Co je nemoc? Chřipka, zánět, deprese nebo narušení rovnováhy? Mohou za nemoc pouze viry, bakterie, prochlazení nebo přetížení? Nebo se jedná o něco energetického a nehmotného?


Numerologie: životní číslaNumerologie: životní čísla
Každý z nás má své životní číslo, které podle numerologie odráží kosmickou konstelaci v době narození a mnohé v životě předurčuje…


Když sníh není překážkouKdyž sníh není překážkou
Je až neuvěřitelné, jaké schopnosti získá auto s pásy místo kol! Škoda jen, že ty pásy jsou často dražší, než auto...


Fyzik De Aquino: HAARP může deformovat čas i gravitaciFyzik De Aquino: HAARP může deformovat čas i gravitaci
Významný fyzik publikoval revoluční zprávu, která odhaluje, že technologie HAARP zvládne víc, než jsme tušili. Je to stroj času?


6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!
Komentář: Rok strávili v uzavřené kupoli na Havaji. Ven mohli jen ve skafandru na průzkum okolí velmi podobnému Marsu. A prohlásili, že život v izolaci si dovedou představit i na Marsu. Tak, jako mnozí před nimi. Rok života mohli strávit lépe…


Duchové na Mount EverestuDuchové na Mount Everestu
Když australský horolezec Lincoln Hall umíral na vrcholu Mount Everestu, navštívil svou manželku ve spánku. Zázračně přežil v zóně smrti snad zásluhou vizualizace, kterou použil.


Pamukkale – výlet na bavlněné hradyPamukkale – výlet na bavlněné hrady
Chcete se koupat v nádherných minerálních vodách malých, přírodně vytvořených jezírek a hledět přitom na krajinu? Chcete si skutečně připadat jako v bavlně? Turecké Pamukkale je tím správný cílem!


Vitamínové doplňky nepomáhají. A škodí!Vitamínové doplňky nepomáhají. A škodí!
Byl publikován nespočet vědeckých prací, zpochybňujících účinnost vitamínových doplňků. Podle většiny z nich pravidelné užívání vitamínových doplňků ničemu nepomáhá. Naopak. Zvyšují riziko rakoviny nebo předčasné smrti!


Patomský kráter - další mimozemská záhada?Patomský kráter - další mimozemská záhada?
Připomeňme si, že původ objektu neobvyklého charakteru, nacházejícího se na dalekém severu v Irkutském regionu, v pusté tajze oblasti Bodajbo, pronásledoval vědce několik desetiletí.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí