internetWEEK.cz menu TOPlist
Chceme do nebe?Chceme do nebe?
Nebe je vytoužený sen věřících, ale pro skeptiky je to pověra a nesmysl. Na počátku konceptu nebe mohly být zážitky umírajících či astrální cesty pravěkých šamanů.


Posedlost hubnutím? Nesmysl, krása je subjektivní!Posedlost hubnutím? Nesmysl, krása je subjektivní!
Málokdo drží diety a cvičí pro zdraví. Většině jde jen o krásu. Ta je však subjektivní. Modelka z úvodní fotografie není rozhodně ideálem krásy pro každého. A vůbec nemusí být šťastná...


Ekologie není sprosté slovo, pane Klaus!Ekologie není sprosté slovo, pane Klaus!
Budoucnost je téměř vyřešená, jen chtít. Nesdílím proto názory dnes již exprezidenta Václava Klause, přestože ve svých tvrzeních má bohužel pravdu. Ekologie musí být postojem. Co můžeme každý udělat?


Rady a tipy v čem začít podnikat I.Rady a tipy v čem začít podnikat I.
Můžete mít spousty nápadů. Ale musíte se rozhodnout, do čeho věnujete energii. Poradíme Vám jak. A pomůžeme Vás na nové nápady k podnikání nasměrovat. Není to na jeden článek, začínáme tak nový podnikatelský seriál…


Lev Rubinštejn: Krym ukradli mafiánsky, to oni umíLev Rubinštejn: Krym ukradli mafiánsky, to oni umí
Moskevský básník poskytl časopisu Forbes interview o současném Rusku, o Ukrajině i Majdanu. Přináší střízlivý pohled na vzrušenou realitu země na pokraji války.


Mozek: Síla ANO a NEMozek: Síla ANO a NE
Nebezpečná slova mění k horšímu náš mozek, ale i to, co produkujeme. Pozitivní myšlenky musí převažovat, chceme-li být úspěšní ve vztazích i v práci.


Exkurz do historie - svět na přelomu letopočtůExkurz do historie - svět na přelomu letopočtů
Možná bude zajímavé si připomenout jedno význačné období historie, období přelomu letopočtů podle evropského počítání času. Byla to doba velkých změn. Svým způsobem byla civilizace na vrcholu a prožívala všeobecný rozkvět. Jako dnes...


Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl druhý (supernovy)Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl druhý (supernovy)
Výbuch blízké supernovy může být největším rizikem pro život na naší planetě. Máme se ho bát, a které hvězdy v našem okolí nás mohou poslat do věčných lovišť?


Učíme se příběhy – Podnikání a cohousingUčíme se příběhy – Podnikání a cohousing
Učíme se příběhy. Rodinné podnikání začali bratři od píky. Dnes Michal Martoch realizuje na Moravě své sny – komunitní firmu a komunitní bydlení.


Spad po 11. září lze srovnávat s Černobylem a FukušimouSpad po 11. září lze srovnávat s Černobylem a Fukušimou
Dr. Roberto Lucchini srovnává vliv katastrof na zdraví obyvatel. V okolí WTC je prokazatelně více případů rakoviny než ve zbytku New Yorku a USA.


Bludný Holanďan – loď brázdící v moříchBludný Holanďan – loď brázdící v mořích
Roku 1641 se Holandská obchodní loď blížila k mysu Dobré naděje. Náhle vplula do bouře. Kapitán chtěl bouří proplout. To se však nestalo. Loď narazila na útes a potopila se. Dodnes však má bloudit mořem!


O utajování zdrojů – Steve M. GreerO utajování zdrojů – Steve M. Greer
Ufolog Steve M. Greer vystoupil na summitu Evropské exopolitiky. Z jeho vystoupení s názvem Příslib nové energie je velmi zajímavé video...


Vědci vidí ve 3D skrz zeď. Jednoduše s drony a WI-FIVědci vidí ve 3D skrz zeď. Jednoduše s drony a WI-FI
Technologie je navíc velmi jednoduchá a levná. Záchranáři, archeologové a jistě i vojáci mohou jásat.


Noam Chomsky - 10 strategií manipulaceNoam Chomsky - 10 strategií manipulace
Profesor lingvistiky Noam Chomsky sestavil seznam deseti nejběžnějších a nejefektivnějších strategií využívaných médii k manipulaci veřejnosti.


Zdravá konkurence pro toxický aspartam? Stévie!Zdravá konkurence pro toxický aspartam? Stévie!
Je to obyčejná tráva. 300x sladší než cukr. Ale nemá kalorie a nezvyšuje hladinu inzulinu. Proto je postrachem potravinářské chemie.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí