internetWEEK.cz menu TOPlist
13 snových symbolů13 snových symbolů
Moderní psychologie vychází z toho, že sny vypovídají o vaší osobě. Následující článek vysvětluje 13 častých snových motivů.


USA chtěly vyvolat nepokoje na KuběUSA chtěly vyvolat nepokoje na Kubě
Někteří lidé se domnívají, že za mnohými politickými změnami a nepokoji stojí Spojené státy americké. Nový skandál okolo sociální sítě na Kubě jim dává do rukou velmi silný argument.


Cooper:  J. F. Kennedyho zavraždil jeho řidičCooper: J. F. Kennedyho zavraždil jeho řidič
Na Youtube se objevila výpověď Williama Coopera, který se snaží diváka přesvědčit, že skutečným vrahem prezidenta Kennedyho je řidič Bill Greer, který ho vezl během atentátu v Dallasu.


Chlapec si vzpomíná na svůj minulý životChlapec si vzpomíná na svůj minulý život
Malý Skot Cameron Macaulay začal mluvit ve dvou letech o své minulé rodině. Pamatoval si takové detaily z minulého života, že jeho případ byl nafilmován a odvysílán britskou televizí.


Patomský kráter - další mimozemská záhada?Patomský kráter - další mimozemská záhada?
Připomeňme si, že původ objektu neobvyklého charakteru, nacházejícího se na dalekém severu v Irkutském regionu, v pusté tajze oblasti Bodajbo, pronásledoval vědce několik desetiletí.


Výhody meditaceVýhody meditace
Západní věda odhaluje, že meditace není jen podivínský úlet, ale má pozoruhodné formativní účinky na lidské schopnosti a obecně na lidské zdraví a pocit štěstí.


Čínská sonda na Měsíci a dvě tváře vesmírného výzkumuČínská sonda na Měsíci a dvě tváře vesmírného výzkumu
Čína se dost možná už za pár dní zapíše do historie kosmonautiky. Na povrchu Měsíce přistane její sonda a rover. Někteří obyvatelé říše středu by ale tamní vesmírný výzkum asi poslali nejraději k šípku.


Vlastní byt na hypotéku nemusí být výhrouVlastní byt na hypotéku nemusí být výhrou
Všechny finanční ústavy v České republice se předhánějí v lákání obyvatel k pořízení vlastního bydlení. Ústředním heslem je „Investujte do vlastního, na tom nemůžete prodělat. Jsou to dobře uložené peníze, které neztrácí hodnotu.“


Koně umějí komunikovat jako delfíni nebo opice. Změní to přístup k jejich výcviku?Koně umějí komunikovat jako delfíni nebo opice. Změní to přístup k jejich výcviku?
V komunikaci se zvířaty vědci dosahují největších úspěchů se symboly. Nyní dokázali naučit koně, aby si řekli, co právě chtějí. Během dvou týdnů se to naučilo všech 23 koní zapojených do experimentu. Pouze pozitivní motivací. Jak?


Vědci žasnou nad záhadným signálemVědci žasnou nad záhadným signálem
Když astronomové zachytili zvláštní signál v galaktické kupě v souhvězdí Perseus, vzdáleném od nás miliony světelných let, poznali, že narazili na něco mimořádného. ..


Fenomén Inelia BenzFenomén Inelia Benz
Existují lidé, kteří jsou jiní. Možná to ani nejsou lidské bytosti nebo jen zčásti. Můžeme jim říkat fenomén. Inelia Benz...


Zákon přitažlivostiZákon přitažlivosti
Mezi příznivci esoteriky je zákon přitažlivosti (rezonance) znám už řadu let.


Jak najít ideálního partnera či partnerku?Jak najít ideálního partnera či partnerku?
Spíš objevíte tisíce mimozemských civilizací, než jediný ideální vztah. Podle matematika Petera Backuse je vhodný pouze každý 285 tisící kandidát. Možná za to může náš čich. Možná jen vysoké nároky nebo strach z minulých zklamání...


Negativní pocity kradou naše zdraví!Negativní pocity kradou naše zdraví!
Často na nás všechny působí v životě negativní vlivy. Možná máme pocit, že přejdou a my se z nich otřeseme, ale ve skutečnosti se negativní vlivy odráží na naší duši a ta vysílá signály do celého těla v podobě nemocí, to se nazývá etikoterapie.


Skryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinouSkryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinou
Jen 25% lávy se dostane na povrch. Většina zůstává skryta pod hladinou oceánů. Nové útvary lze spatřit pouze díky specializované technice. Vědci navštívili sopku nedaleko Islandu a přivezli úchvatné snímky!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí