internetWEEK.cz menu TOPlist
UFO: Něco tu létá, nevíme co, ale nevadí nám toUFO: Něco tu létá, nevíme co, ale nevadí nám to
Britské ministerstvo obrany oznámilo, že se nebude zabývat šetřením pozorování UFO, protože tyto objekty zemi neohrožují. Letecký kontrolor prohlásil: vidíme asi jedno UFO měsíčně.


Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl třetí (nezvratný osud)Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl třetí (nezvratný osud)
Slunce je krkavčí matka a jednoho krásného dne nás všechny usmaží...


NASA tají antigravitační technologii UFONASA tají antigravitační technologii UFO
Stovky techniků podle britského hackera Gary McKinnona potvrdily, že mimozemská technologie existuje.


Jsou rostliny inteligentní?Jsou rostliny inteligentní?
Rostliny se od nás hodně liší, ale mají smysly, paměť, komunikují a dokáží dokonce hospodařit se svými zásobami tak, jako by počítaly.


6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!
Komentář: Rok strávili v uzavřené kupoli na Havaji. Ven mohli jen ve skafandru na průzkum okolí velmi podobnému Marsu. A prohlásili, že život v izolaci si dovedou představit i na Marsu. Tak, jako mnozí před nimi. Rok života mohli strávit lépe…


Mýty a fakta o závislostechMýty a fakta o závislostech
Dá se říci, že každý na světě má nějakou svoji závislost. Někdo menší, pojídá třeba sladké, jiný větší, kouří, pije alkohol, a někdo se zabíjí úplně, bere totiž drogy. Tak, nebo tak, i okolo tohoto tématu existuje velké množství nesrovnalostí.


Muž, který byl v nebi, kontra skepticiMuž, který byl v nebi, kontra skeptici
Příběh lékaře dr. Ebena Alexandra je pozoruhodný. V roce 2008 upadl při onemocnění meningitidou do kómatu a v době, kdy mu nefungoval mozek, prožil cestu do nebe.


V ďábelském kruhu – M. Morris o konspiraci proti lidstvuV ďábelském kruhu – M. Morris o konspiraci proti lidstvu
Michael Morris vysvětluje, proč se ekonomika v Evropě zhroutí, jak funguje již stovky let bankovní finanční systém a že nás čeká těžká doba se světlem na konci tunelu.


Crashtest: Je znát 25 let vývoje na první pohled? Crashtest: Je znát 25 let vývoje na první pohled?
Auta jsou dnes cvalíky. Je v nich proto bezpečněji? Jak dopadne čelní srážka na polovinu, nových aut jedné značky, toho současného s modelem vyráběným od roku 1992 beze změny?


Prohlédněte si ISS ve Street ViewProhlédněte si ISS ve Street View
O Mezinárodní vesmírné stanici se toho u nás dozvíte hodně. Nyní Vás můžeme pozvat dovnitř na virtuální prohlídku!


Nechci Vám brát iluze, ale……Nechci Vám brát iluze, ale……
Lze vůbec české potravinářské výrobky považovat za potraviny? Dostanete vůbec za své peníze v obchodě kvalitní potraviny? A lze je vůbec koupit? O tomto tématu pojednává výňatek z dopisu od JUDr. Jaroslava Janečka.


Čokoláda: Mýty a faktaČokoláda: Mýty a fakta
Čokoládu miluje mnoho lidí na světě. Někteří tvrdí, že jsou na ni dokonce závislí. Mnoho lidí si myslí, že právě čokoláda, jde na tloušťku. Jaké jsou tedy nejznámější mýty a fakta o čokoládě?


Mýty a fakta o šikaně na školáchMýty a fakta o šikaně na školách
Šikana se vyskytuje na většině škol a setkal se s ní téměř každý druhý žák. Přesto se školní šikana bagatelizuje a koluje o ní řada polopravd a mýtů...


Cooper:  J. F. Kennedyho zavraždil jeho řidičCooper: J. F. Kennedyho zavraždil jeho řidič
Na Youtube se objevila výpověď Williama Coopera, který se snaží diváka přesvědčit, že skutečným vrahem prezidenta Kennedyho je řidič Bill Greer, který ho vezl během atentátu v Dallasu.


Výzkum UFO v PeruVýzkum UFO v Peru
Anthony Choy, šéf oddělení pro výzkum UFO peruánského vojenského letectva, je přesvědčen, že mimozemská inteligence dala v Peru mnohokrát najevo, že je na Zemi přítomna.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí