internetWEEK.cz menu TOPlist
Úchvatné video: Celá historie vesmíru v 90ti sekundáchÚchvatné video: Celá historie vesmíru v 90ti sekundách
Podívejte se na vynikající video, které zachycuje celou historii vesmíru od Velkého třesku po dnešek. Miliardy let během okamžiku!


Projekty agentury DARPA – první dílProjekty agentury DARPA – první díl
Agentura pro výzkum pokročilých obranných projektů (DARPA) stojí za řadou nových technologií, z nichž některé každý den používáme. V prvním díle si představíme samotnou agenturu a projekty ARPANET, Aspen Movie Map, Boeing X-45 a Vela.


100 dolarů za sestřelení bezpilotního letadla? Americké město o  tom uvažuje100 dolarů za sestřelení bezpilotního letadla? Americké město o tom uvažuje
Bezpilotní letadla nebo chcete-li drony jsou zejména v USA žhavým tématem, které eskaluje už tak vášnivé diskuse o sledování lidí. Jedno americké městečko jde proti proudu a možná nabídne odměnu za sestřelení bezpilotního letadla.


Hormonální antikoncepce: Zabíjí, ale je to byznysHormonální antikoncepce: Zabíjí, ale je to byznys
Není gynekolog, kterého by nenavštívil usměvavý obchodní zástupce s lukrativní nabídkou. Prášky se předepisují jako na běžícím pásu. I ženám a dívkám, které mohou zabít!


Události X: Hrozí kolaps ekonomiky i Evropské unieUdálosti X: Hrozí kolaps ekonomiky i Evropské unie
John Casti se zabývá analýzou složitých systémů. Přednášel na Princetonské univerzitě, ve Vídni se stal spoluzakladatelem ústavu, který studuje extrémní události vyvolané člověkem. U nás mu vyšla kniha „Události X“.


Modelka a PhotoshopModelka a Photoshop
Reklama je fikce. Deformovaná realita, která je vždy pozitivní. Platí to také u modelek, které jsou díky tunám kosmetiky a počítačovým programům vždy perfektní. Podívejte se, co dokáže Photoshop.


Věčné mládí: hit několika posledních stoletíVěčné mládí: hit několika posledních století
Zdravý styl života, plastická chirurgie, kosmetické a podpůrné přípravky. To je současné know how jak zpomalit stárnutí a oklamat čas. Gen, který za stárnutí může, se přitom usilovně hledá. Jak ale bojovali v dávných stoletích naši předci?


Kulový blesk: záhada trváKulový blesk: záhada trvá
Za posledních dvacet let se věda s kulovým bleskem posunula o pár kroků kupředu. Ale stále zůstává více otázek, než je odpovědí. Co tedy s jistotou víme?


Turci objevili proislámské evangelium. Je to podvrh?Turci objevili proislámské evangelium. Je to podvrh?
Turecko vlastní 1500 let starý rukopis utajovaného evangelia, v němž Ježíš označuje Mohammeda za Mesiáše.


5 tipů jak být úspěšný5 tipů jak být úspěšný
Neseme si v sobě vzorce minulosti, které do nás otiskli zejména naši rodiče. Máme tendenci je napodobovat, a to i v tom, co nedělali dobře. Zkuste něco nového.


Dvojité Slunce – zatraceně vzácný jevDvojité Slunce – zatraceně vzácný jev
Vypadá to jako reflexe na optice kamery. Ale odraz to není. Sám jsem viděl naprosto zřetelně dvě slunce v létě 2011 v Praze při východu slunce.


Slovenského vojáka propustili kvůli větě na FacebookuSlovenského vojáka propustili kvůli větě na Facebooku
Slovenská média řeší případ vojáka, kterého po dvanácti letech vzorné služby propustili kvůli jedné větě na sociální síti.


Mizející střední třída je nový normál?Mizející střední třída je nový normál?
Všimli jste si, že pomalu chudnete, i když jste byli v 90. letech poměrně úspěšní profesionálové a vaše profese se ještě před 10 lety zdála být zárukou slušného příjmu a víceméně nadprůměrného životního standardu? Nejste v tom sami....


Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!
Airbag chrání Vaši hlavu a hrudník před konfrontací s volantem nebo palubní deskou. Když mu stojí v cestě nohy, nedopadne to dobře. Přesvědčte se a nikdy to již nedělejte!


Ocean X team objevil jen čedičový polštář!Ocean X team objevil jen čedičový polštář!
Tajemný objekt na dně Baltského moře měl být potopeným UFO, starověkou stavbou nebo základnou nacistů, rušící elektronické přístroje. Hodně povyku pro nic a teď ticho. Byl to podvod?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí