internetWEEK.cz menu TOPlist
Všechno, co jste chtěli vědět o astrálním cestováníVšechno, co jste chtěli vědět o astrálním cestování
Astrální cestování může být nebezpečné. Američanka Erin Pavlina varuje před lehkomyslným poletováním v astrálním světě. Je to zajímavá zkušenost, ale každý na to nemá. Erina odpovídá na nejčastěji kladené otázky ohledně vědomého vystupování z těla.


Mozek v plamenech - mladá Američanka se najednou zblázníMozek v plamenech - mladá Američanka se najednou zblázní
Úspěšná mladá novinářka Susannah Cahalanová napsala autobiografickou knihu o své záhadné nemoci, která ji bleskově srazila na dno, ale stejně rychle odezněla.


Na téma úvěrové pasti aneb Průvodce pro laikyNa téma úvěrové pasti aneb Průvodce pro laiky
Následující příklad ze života ukazuje, jak je snadné se dostat do dluhové pasti a zbankrotovat. Jakým způsobem vznikla celá finanční krize a ve své podstatě i naznačuje, co nás ještě čeká...


Zamyšlení nad pokusem, který ne/vysvětlil NDEZamyšlení nad pokusem, který ne/vysvětlil NDE
Vědci odhalili tajemství prožitků klinické smrti, volala nedávno média. Zpráva o pokusu s umírajícími potkany, jejichž mozky po zastavení srdce, vykázaly na 30 sekund enormní aktivitu, získala velkou publicitu. Posmrtný život je vyvrácen, konstatují


Kde je poklad generála Jamašity? Kde je poklad generála Jamašity?
Jedna z největších záhad druhé světové války stále čeká na své odhalení. Kde je pohádkový válečný poklad císařského Japonska? A existoval vůbec? Jamašitovo zlato...


NSA odposlouchávala i politiky, milence, OSN a prezidenty NSA odposlouchávala i politiky, milence, OSN a prezidenty
NSA (National Security Agency) je jediný úřad na světě, který vám vždy a ochotně naslouchá. Jen je otázkou, zda o tohle někdo stojí. Agentura se podle nových informací nezastavila před ničím.


V Rusku existuje jezero, které vás zabijeV Rusku existuje jezero, které vás zabije
Ve světě najdeme řadu nebezpečných míst, do kterých se neodváží snad ani Chuck Norris. V případě ruského jezera Karačaj vás zabije už pouhý pobyt v jeho blízkosti.


UFO: Něco tu létá, nevíme co, ale nevadí nám toUFO: Něco tu létá, nevíme co, ale nevadí nám to
Britské ministerstvo obrany oznámilo, že se nebude zabývat šetřením pozorování UFO, protože tyto objekty zemi neohrožují. Letecký kontrolor prohlásil: vidíme asi jedno UFO měsíčně.


8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme
Když se malý indiánek moc ptá, dostane v Amazonii do očí chilli. A když se ptát nepřestane, stane se z něho filosof. Filosofie je zvláštní vědní obor, o kterém si opravdoví vědci myslí, že to není žádná věda.


Zaostřeno na piercing: z extravagance módaZaostřeno na piercing: z extravagance móda
Zprvu bylo na piercing pohlíženo, jako na nevhodný, prznící a nevkusný doplněk. V současnosti je trendem číslo jedna a to nejen u teenagerů, ale i u dospělých.


Jak vydělávat na začátku malého podnikání?Jak vydělávat na začátku malého podnikání?
U většiny malých podnikatelských záměrů trvá minimálně jeden rok, než začnou vydělávat dost na to, aby pokryly vaše startovací náklady. Ale když budete opatrní v plánování a v utrácení, můžete být v přebytku dříve.


Prohlédněte si ISS ve Street ViewProhlédněte si ISS ve Street View
O Mezinárodní vesmírné stanici se toho u nás dozvíte hodně. Nyní Vás můžeme pozvat dovnitř na virtuální prohlídku!


Hormonální antikoncepce: Zabíjí, ale je to byznysHormonální antikoncepce: Zabíjí, ale je to byznys
Není gynekolog, kterého by nenavštívil usměvavý obchodní zástupce s lukrativní nabídkou. Prášky se předepisují jako na běžícím pásu. I ženám a dívkám, které mohou zabít!


Co se stane, když uhodí blesk do vody?Co se stane, když uhodí blesk do vody?
Velmi zajímavé video: Svět neustále sleduje stále více kamer. Díky tomu můžeme pozorovat i zcela výjimečné přírodní úkazy.


Klinická smrt – co se s námi děje?Klinická smrt – co se s námi děje?
Zavřete oči a za krátkou chvilku se ocitá vaše nehmotná stránka v tunelu. Vidíte své zesnulé příbuzné a probíhá vám celý váš život před očima. Takto popisují klinickou smrt ti, kteří jí prošli!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí