internetWEEK.cz menu TOPlist
Steve Jobs a jeho poslední  slova: Fake!Steve Jobs a jeho poslední slova: Fake!
Na smrtelné posteli měl pronést slova, u kterých se tají dech. Příliš se hnal za penězi a málo lásky dával svým bližním. A začal věřit v Boha. Kdo má trochu tušení, jak Jobs přemýšlel a fungoval, nemůže uvěřit. Tak nevěřte, je to nesmysl!


Spad po 11. září lze srovnávat s Černobylem a FukušimouSpad po 11. září lze srovnávat s Černobylem a Fukušimou
Dr. Roberto Lucchini srovnává vliv katastrof na zdraví obyvatel. V okolí WTC je prokazatelně více případů rakoviny než ve zbytku New Yorku a USA.


Jsme zase o krok blíže obnovitelné energii z řasJsme zase o krok blíže obnovitelné energii z řas
Celá desetiletí vědci pracují na ekologické alternativě fosilních paliv z řas. Ty umí zpracovat oxid uhličitý podobně, jako naše tělo cukr. Nyní se podařilo zdvojnásobit produkci tuků řasami na 40% přijatého CO2.


Numerologie: životní číslaNumerologie: životní čísla
Každý z nás má své životní číslo, které podle numerologie odráží kosmickou konstelaci v době narození a mnohé v životě předurčuje…


Noční můra se naplňuje – Velký bratr bude všudeNoční můra se naplňuje – Velký bratr bude všude
CIA vás sleduje pomocí vaší televize a ledničky. To není sci-fi, ale prognóza šéfa americké zpravodajské služby. A potvrzují to neustálé úniky tajných informací.


Nejlepší lék na světě je zadarmo: SMÍCHNejlepší lék na světě je zadarmo: SMÍCH
Smích je cestou k pohodě. Je okouzlující. Je zdravý. Je nakažlivý. Nezná přetvářku a odbourává bariéry. Je lékem na tělo i na duši. A je zadarmo...


Přiblíží nás ke hvězdám jaderná medúza?Přiblíží nás ke hvězdám jaderná medúza?
Na jedné straně zde máme objevy obyvatelných planet u blízkých hvězd. Na straně druhé přichází zajímavá inovace mezihvězdných letů. Nejnovější projekt jaderné medúzy vychází ze známého Projektu Orion. Budeme cestovat na vlnách atomových výbuchů?


Čeští vědci našli originální recept na přípravu nových antibiotikČeští vědci našli originální recept na přípravu nových antibiotik
Současná antibiotika zabírají čím dál méně. V centru Biocev však vědci našli způsob, jak urychlit evoluci přírodních procesů a získat nová silná antibiotika.


Když si anorexie vybírá svoji daňKdyž si anorexie vybírá svoji daň
Touha po štíhlé postavě některé z nás donutí upravit si jídelníček, či začít více sportovat. Jsou však i tací, kteří zkrátka nechtějí jíst vůbec. Vydejme se společně tam, kde je chuť zakázána!


TED: Zcenzurovaný projev Grahama Hancocka	TED: Zcenzurovaný projev Grahama Hancocka
Spisovatel Hancock pronesl na konferenci TEDx v Londýně v lednu 2013 řeč s názvem VÁLKA O VĚDOMÍ a byl zcenzurován. Neřekl nic špatného – ale mluvil otevřeně o současné společnosti a halucinogenních šamanských rostlinách. Někomu se to nelíbilo.


Šmírovací schizofrenie a světová databáze obličejů Šmírovací schizofrenie a světová databáze obličejů
Žijeme v době, kdy si musíme pečlivě hlídat své soukromí. Občas však podléháme schizofrenii. Na straně jedné se bojíme odposlechů a na straně druhé své osobní údaje rádi dobrovolně poskytujeme.


Mýty a fakta spojená s hubnutím!Mýty a fakta spojená s hubnutím!
Patříte mezi jedny z těch, kteří chtějí zhubnout, cvičíte, dodržujete vše pro to, abyste shodili pár kil? Bez výsledku? Možná jste se totiž domnívali, že děláte vše správně, ale pozor, existují určité mýty!


Kopie jeskyně Lascaux: Sixtinská kaple prehistorie ožíváKopie jeskyně Lascaux: Sixtinská kaple prehistorie ožívá
Obrazárna světa, která byla od roku 1963 pro veřejnost uzavřena, má věrnou kopii alespoň zásadních děl.. Podívejte se na zajímavé video...


Co by miliardář Warren Buffett učil své dětiCo by miliardář Warren Buffett učil své děti
Warren Buffett, americký miliardář, čtvrtý nejbohatší člověk na světě, radí, jak vychovávat děti. Vztah k penězům je důležité začít pěstovat co nejdříve.


Virtuální kanceláře - seznamVirtuální kanceláře - seznam
Virtuální kanceláře šetří peníze na zařízení vlastní kanceláře a administrativní pracovníky. Neuteče Vám pošta, zároveň můžete dělit práci od bydlení a zachovat si soukromí. Jako jediní zde nabízíme kompletní seznam virtuálních kanceláří v ČR!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí