internetWEEK.cz menu TOPlist
Konspirační teorie – Ježíš KristusKonspirační teorie – Ježíš Kristus
Byl to americký spisovatel Dan Brown, kdo oživil myšlenku, že Ježíš nebyl svatý, ale měl ženu a děti. Teorií kolem křesťanského Mesiáše je však více.


Komunikace s druhým světemKomunikace s druhým světem
Vše začíná smrtí. Pozůstalým zbyde jen bolest, vzpomínky, oči pro pláč. Co když si ale s mrtvými můžeme promluvit? Není to nemožné, na spiritistických seancích je to dokonce běžné!


Část silných zemětřesení způsobuje člověk Část silných zemětřesení způsobuje člověk
Pohyby litosférických desek. To je příčina zemětřesení, nebo nás to alespoň učili ve škole. Kromě toho jsme tady měli HAARP (pokud tomu věříte), který na Aljašce zřejmě skončil. Zemětřesení však vyvolává také těžba.


Video z AntarktidyVideo z Antarktidy
Fascinující časosběrné video s celou škálou nejen optických atmosférických jevů a ruchu života v okolí polární stanice McMurdo a Scottovy základny v Antarktidě.


Pravidelný výdělek na ruletě? NesmyslPravidelný výdělek na ruletě? Nesmysl
Nový trend v internetové reklamě představují návody, jak pravidelně vyhrávat vysoké částky na elektronické ruletě v internetových kasinech. Všechny bez výjimky však představují jen jeden model zvaný Martingale. Jak daleko to s ním lze dotáhnout?


Prosím, neklikejte na tento odkaz!Prosím, neklikejte na tento odkaz!
Říkáte si teď, proč jste na ten zpropadený odkaz vlastně klikli? Protože vás zákaz neměl odradit, ale navnadit. Lidské podvědomí si totiž neumí poradit se záporem. Z toho důvodu provede člověk nejdříve to, co je zakázané.


Projekty agentury DARPA – první dílProjekty agentury DARPA – první díl
Agentura pro výzkum pokročilých obranných projektů (DARPA) stojí za řadou nových technologií, z nichž některé každý den používáme. V prvním díle si představíme samotnou agenturu a projekty ARPANET, Aspen Movie Map, Boeing X-45 a Vela.


Planeta X se vrací  na scénuPlaneta X se vrací na scénu
Nový objev astronomů částečně vrací do hry hypotézy o tajemné planetě, ukryté kdesi v dalekých končinách Sluneční soustavy.


Radarové záběry UFO u komety ISON jsou podvrhRadarové záběry UFO u komety ISON jsou podvrh
Na internetu se objevilo video, které má na snímcích z čínského radioteleskopu zachycovat kometu ISON a poblíž ní UFO. Záběry jsou ovšem podvrhem a to navíc ne moc povedeným.


Fukušima: následky havárie stále nejasné Fukušima: následky havárie stále nejasné
Jaderná energetika patří i přes kritiku ekologů k bezpečným zdrojům energie. Tedy pokud jaderné bloky nepostavíte pár metrů od pobřeží v jedné z tektonicky nejaktivnějších oblastí. Jaké budou dopady havárie Fukušimy na zdraví Japonců?


Toulkami za nejtajemnějšími místy ČeskaToulkami za nejtajemnějšími místy Česka
Česko je krásná země a vědí to všichni. Cizinci se sem rádi vrací. Kromě krásných krajin, žen, dobrého piva a památek v Česku můžeme najít i mnoho tajemných míst. Vydejme se po stopách těch nejtajemnějších společně.


Mars Curiosity: Konečně senzace!Mars Curiosity: Konečně senzace!
Na fotografii, kterou odeslala sonda Curiosity z Marsu, je patrný lesklý kovový předmět, který působí dojmem, že nevznikl přírodním procesem. NASA si ho nevšimla.


Tomáš Baťa o hospodářské kriziTomáš Baťa o hospodářské krizi
Přelom hospodářské krize? Mravní bída je příčina, hospodářský úpadek je následek...


Taťjana  Bělousová vstala z mrtvýchTaťjana Bělousová vstala z mrtvých
Ukrajinka oživla po třech dnech klinické smrti. To je jen jedna část neuvěřitelného života komunistky, která konvertovala ke křesťanství v SSSR. Ve své výpovědi vydává šokující svědectví o životě v komunistické říši.


Motivem pro budoucí války budou základní lidské pudyMotivem pro budoucí války budou základní lidské pudy
Lidstvo válčí od nepaměti. Motivace pro válečné konflikty se však postupně mění a vrací se na úplný počátek lidské existence. Navíc je historicky doložená souvislost mezi extrémy počasí a násilím.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí