internetWEEK.cz menu TOPlist
Každý může trénovat nároďákKaždý může trénovat nároďák
Věřte, je to tak. Každý z nás přesně ví, co je pro úspěch důležité. Tréning, výdrž, motivace, psychická odolnost a vůle po úspěchu. Ztratil se nám někam talent? Ne. Talent může hrát svou roli. Možná je výhodou, ale k úspěchu nevede.


Unikla Země v roce 1883 o vlásek globální katastrofě?  Unikla Země v roce 1883 o vlásek globální katastrofě?
V roce 1883 jsme měli možná obrovské štěstí. Naší planetu jen těsně minuly fragmenty komety o celkové hmotnosti nejméně dvou miliard tun. Nebo to bylo všechno jinak?


Co vás velký byznys naučí o kultuře podnikáníCo vás velký byznys naučí o kultuře podnikání
Cílem vysoké kultury podnikání je zajistit, aby vaši zaměstnanci byli šťastní a produktivní. Když je máte, tak od vás nebudou utíkat a navíc budou přitahovat do vaší firmy další nové talenty...


Tajemné kavkazské dolmenyTajemné kavkazské dolmeny
Málokdo ví, že v kavkazských horách se nachází největší koncentrace dolmenů v Evropě. O jejich tvůrcích toho moc nevíme. Své tajemství si vzali do hrobu.


Bylo nebo nebylo za komunistů lépe?Bylo nebo nebylo za komunistů lépe?
V několika článcích a komentářích v magazínu internetWEEK.cz jsem prohlásil, že nebylo lépe než dnes. Máme svobodu, o které se nám za komunistů mohlo jen zdát. Vždy to vyvolalo vášnivé debaty. Tak jak to tedy je?


Velké konspirační teorie: HAARPVelké konspirační teorie: HAARP
HAARP – pole neškodných antén na výzkum ionosféry, nebo zbraň na katastrofy?


Proč odcházím z Goldman Sachs?Proč odcházím z Goldman Sachs?
Následující text způsobil skandál. Napsal ho manažer investiční banky Goldman Sachs Greg Smith a předal New York Times.


Prase + šimpanz = člověk?Prase + šimpanz = člověk?
Média přinesla zajímavou informaci, podle které může být člověk ve skutečnosti křížencem prasete a šimpanze. Teorie ale není úplně nová…


ABECEDA PODNIKÁNÍ - škola úspěchu - kompletních 10 kapitol, exkluzivně zde!ABECEDA PODNIKÁNÍ - škola úspěchu - kompletních 10 kapitol, exkluzivně zde!
Chcete dosáhnout úspěchu ve všem co děláte? Ve všech oblastech Vašeho života? Chcete vydělávat nejen peníze, ale i čas? Tak nečtěte. Vnímejte! Život je nejvyšší univerzitou... Učte se z chyb a úspěchů druhých!


Iluze hmoty: Fyzická realita není vůbec fyzickáIluze hmoty: Fyzická realita není vůbec fyzická
Naše vědomí, city, myšlenky působí zpětně na realitu způsobem, který může mít pozoruhodné výsledky. Jde jen o to uvědomit si, že vědomí je propojené, a problémy jsou řešitelné.


Časosběrné video: 17 zemí a 6000 fotografií v 5 minutáchČasosběrné video: 17 zemí a 6000 fotografií v 5 minutách
Fotograf Kien Lam vzal fotoaparát, navštívil celkem 17 zemí a fotil a fotil. Nafotil toho hodně… za 343 dní celkem 6 237 fotografií.


Deset největších záhad naší sluneční soustavyDeset největších záhad naší sluneční soustavy
Naše sluneční soustava je relativně malá, pozorujeme ji stále vyspělejší technikou, ale to neznamená, že rozumíme všemu, co se v ní děje. Žebříček deseti největších hádanek naší sluneční soustavy sestavil Ian O´Neil, začíná od těch nejmenších.


Na falešné záběry UFO naletěli lidé více, než si mysleliNa falešné záběry UFO naletěli lidé více, než si mysleli
Režisér Aristomenis Tsirbas si tak trochu udělal legraci z uživatelů Youtube a zveřejnil zajímavé video, zachycující UFO na kalifornském nebi.


Potřebujete virtuální sídlo firmy? Nejlevnější? Tak neváhejte!Potřebujete virtuální sídlo firmy? Nejlevnější? Tak neváhejte!
Garantujeme Vám nejlevnější SKUTEČNÉ sídlo firmy v Praze. Pokud najdete levnější nabídku, srovnáme ji a ještě dáme 10% dolů. Ale neváhejte, naše kapacita je omezená!


Věčné mládí: hit několika posledních stoletíVěčné mládí: hit několika posledních století
Zdravý styl života, plastická chirurgie, kosmetické a podpůrné přípravky. To je současné know how jak zpomalit stárnutí a oklamat čas. Gen, který za stárnutí může, se přitom usilovně hledá. Jak ale bojovali v dávných stoletích naši předci?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí