internetWEEK.cz menu TOPlist
UFO si posvítilo na helikoptéru – The Coyne incident UFO si posvítilo na helikoptéru – The Coyne incident
Mansfield v Ohiu se zapsal do dějin ufologie zlatým písmem. Ačkoliv se psal rok 1973, vzrušující příběh, který se stal posádce vojenské helikoptéry, zůstává dodnes velkou hádankou.


Indigové dítě o změnách na ZemiIndigové dítě o změnách na Zemi
Rozhovor se Sašou stojí za pozornost. V roce 2008 se šířily internetem názory jiného ruského indigového dítěte - Borise. Saša odpověděl na jakékoliv otázky a jeho odpovědi jsou téměř vždy překvapivé.


Stanislav Grof –  nevysvětlitelné vzpomínkyStanislav Grof – nevysvětlitelné vzpomínky
Lidé zabývající se paranormální realitou bývají často informováni o vzpomínkách na minulé životy, ale ancestrální paměť není tak frekventované téma.


Chůze po žhavém uhlí:  mystika nebo fyzika?Chůze po žhavém uhlí: mystika nebo fyzika?
Lidé se uvedou do transu a potom dovedou neskutečné věci. Například chodit po žhavém uhlí a při tom vůbec nic necítit. Je to mystický úkaz nebo fyzikálně vysvětlitelný jev?


Solární čistička vzduchu vyrábějící vodík?Solární čistička vzduchu vyrábějící vodík?
Na univerzitě v Antwerpách spojily dva projekty do jednoho. A funguje to!


Čínská sonda na Měsíci a dvě tváře vesmírného výzkumuČínská sonda na Měsíci a dvě tváře vesmírného výzkumu
Čína se dost možná už za pár dní zapíše do historie kosmonautiky. Na povrchu Měsíce přistane její sonda a rover. Někteří obyvatelé říše středu by ale tamní vesmírný výzkum asi poslali nejraději k šípku.


Supervulkány – sopky, které mohou zničit svět!Supervulkány – sopky, které mohou zničit svět!
Jsou obrovské. Když přijde jejich čas, chrlí mnoho žhavé lávy a mračna popela. Nezastaví je vůbec nic, ničí vše živé i neživé. Jsou ale také schopné něčeho mnohem horšího, zahubit svět!


Fenomén jménem GuadalupeFenomén jménem Guadalupe
Turínské plátno zná asi každý. V Latinské Americe (Mexiko) existuje jeho obdoba, která ovlivnila dějiny kontinentu a dala za vznik některým národům. Obraz Panny Marie Guadalupské je stále opředen tajemstvími. Co na to věda a co mýty?


Co skrývají záhadné kovové kodexy?Co skrývají záhadné kovové kodexy?
Zpočátku se psalo o nálezu jordánských kodexů jako o unikátním objevu, který by svým významem mohl předstihnout slavné svitky od Mrtvého moře.


NDE v 18. století a dnesNDE v 18. století a dnes
Lékař Pierre-Jean de Monchaux odborně popsal jako první Evropan případ související se zážitkem blízké smrti již v roce 1740. Tyto zážitky ze stavu bezvědomí nebo klinické smrti mohou zásadně proměnit vnímání světa.


Šťastní lidé – indiáni z AmazonieŠťastní lidé – indiáni z Amazonie
Žijí v přítomnosti, nepočítají a věří jen tomu, co vidí. Je to živoucí vzorek z pravěku. Indiáni z Amazonie nám ukazují, jací jsme kdysi byli.


Relaxační hudba I – mořeRelaxační hudba I – moře
V dnešní uspěchané době není na krátký odpočinek příliš času. Přinášíme vám proto přehled nejlepší relaxační hudby, díky které můžete „vypnout“ na pár minut kdekoliv a kdykoliv.


Nejděsivější místa na zemi I.Nejděsivější místa na zemi I.
Existuje mnoho míst, která jsou něčím výjimečná. Jsou i taková, ze kterých nám běhá mráz po zádech. Nejčastěji se na nich stala nějaká tragédie. Do prostředí se otisklo zoufalství, vztek, hrůza. Tato místa nejsou obyčejná. Často na nich jsou uvízlé d


Fenomén: Přibližují se dimenze?Fenomén: Přibližují se dimenze?
Některým lidem se dějí podivné věci - dívají se do paralelních světů. Jiní vidí svou minulost, která se stala, ale vidí i to, co se jim vůbec nestalo. Sbližují se paralelní světy nebo se zlepšují naše paranormální schopnosti?


Extrémní místa ve vesmíru, na kterých může být životExtrémní místa ve vesmíru, na kterých může být život
Občas to vypadá, že astronomové hledají mimozemský život až příliš podobný tomu pozemskému. Velmi vášnivé diskuse se však vedou také okolo možnosti života na místech, kde byste dovolenou trávit nechtěli.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí