internetWEEK.cz menu TOPlist
Anketa: Kterou vojenskou akci USA považujete za obhajitelnou?Anketa: Kterou vojenskou akci USA považujete za obhajitelnou?
Přehled největších nasazení americké armády po druhé světové válce. Existuje vůbec nějaká americká operace, kterou považujete za správnou? A kterou naopak považujete za největší agresi?


Koně umějí komunikovat jako delfíni nebo opice. Změní to přístup k jejich výcviku?Koně umějí komunikovat jako delfíni nebo opice. Změní to přístup k jejich výcviku?
V komunikaci se zvířaty vědci dosahují největších úspěchů se symboly. Nyní dokázali naučit koně, aby si řekli, co právě chtějí. Během dvou týdnů se to naučilo všech 23 koní zapojených do experimentu. Pouze pozitivní motivací. Jak?


FBR: Nejčistší energie je a bude z jádra. A co s odpadem? A proč?FBR: Nejčistší energie je a bude z jádra. A co s odpadem? A proč?
Množivý (Fast Breeder Reactor) reaktor dokáže využít odpad ze současných reaktorů, připravit jim palivo, zpracovat Plutonium z jaderných zbraní a zejména využít Thorium, jehož zásoby máme na tisíce let. A v Rusku již jeden jede na 100%...


Obrazem: 30 pozvánek do divukrásné KanadyObrazem: 30 pozvánek do divukrásné Kanady
Jen málo míst na světě Vám nabídne tolik krás najednou. Divokou přírodu, polární záře a ledovce větší než zaoceánské lodě.


Fenomén: Andělé jsou tady!Fenomén: Andělé jsou tady!
Andělé se vracejí. Lorna Byrne je vidí a povídá si s nimi. Emil Páleš anděly vědecky zkoumá. Rupert Sheldrake napsal Fyziku andělů. Přesto zůstávají nebeské bytosti záhadou.


Mimozemšťané unesli rockera Mimozemšťané unesli rockera
Američan Sammy Hagar patří k celebritám, které promluvily veřejně o UFO. Tvrdí, že měl telepatický kontakt s mimozemšťany. Speciální technologie zjistila: Byl unesen!


NASA tiše ohlásila příchod revoluceNASA tiše ohlásila příchod revoluce
Jakoby se blížila realizace jedné science-fiction, starého snu o studené fúzi. NASA zaznamenala úspěch při experimentálním provozu.


Paul Roberts: Amerika chce válku s RuskemPaul Roberts: Amerika chce válku s Ruskem
Majdan byl státní převrat v režii Washingtonu. Šílení američtí neocons jsou ochotni vyvolat světovou válku. V USA není demokracie. Putin může zachovat mír pouze tím, že se vzdá.


Chůze po vodě: Záhada nebo zábava? Spíše zábavná fyzika.Chůze po vodě: Záhada nebo zábava? Spíše zábavná fyzika.
Chůze po vodě je podle pana Newtona nemožná. Tak jak na to? Vytvoříme z vody kapalinu, kterou Newton neviděl! Těmto kapalinám se říká nenewtonovské a běžné představě o chování kapalin se zcela vymykají. Takže je po záhadě a hurá na zábavu!


Vědecký výzkum UFO v NorskuVědecký výzkum UFO v Norsku
Vesnici Hessdalen ve středním Norsku by nikdo neznal, kdyby nebylo extrémního výskytu podivných létajících světel v jejím okolí. Začalo to již před třiceti lety. A světelné manévry pokračují dodnes.


Dogoni - africký domorodý kmenDogoni - africký domorodý kmen
Dogoni - tento africký domorodý kmen nezná žádné dokonalé přístroje ani nové vědecké objevy, ale jeho znalosti astronomie jsou obdivuhodné.


Sladká past pro Juliana AssangeSladká past pro Juliana Assange
Zakladatel serveru WikiLeaks ztratil obviněním, že někoho znásilnil, u široké veřejnosti kredit. Kdo vlastně je Julian Assange?


Poradcům své finance raději nesvěřujtePoradcům své finance raději nesvěřujte
Už to zažil asi každý. Telefonát, kde se na druhém konci někdo rozvykládá, že vám chce pomoct ušetřit, vytvořit celoživotní finanční plán a zajistit vás do budoucnosti. Stačí na chvíli se s dotyčným setkat. Jít na schůzku či nejít?


Nejstarší lidská DNA byla prozkoumána!Nejstarší lidská DNA byla prozkoumána!
Vědci získali 400 000 let starou DNA z kosti nalezené ve španělské jeskyni. Výsledky překvapily.


Britský voják: Dianu zabila SASBritský voják: Dianu zabila SAS
Příslušník SAS prohlásil, že tato speciální jednotka záměrně způsobila nehodu v Paříži v roce 2007.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí