internetWEEK.cz menu TOPlist
Záhada: Co přitahuje blesky na jezero Maracaibo?Záhada: Co přitahuje blesky na jezero Maracaibo?
Blesk neuhodí na jedno místo dvakrát. A není blesku bez hromu. To platí na celém světě, jen ne u jezera Marocaibo ve Venezuele. Bouřky s rekordními blesky jsou zde každý den. Marocaibo je Olympem světa…


Všechno, co jste chtěli vědět o astrálním cestováníVšechno, co jste chtěli vědět o astrálním cestování
Astrální cestování může být nebezpečné. Američanka Erin Pavlina varuje před lehkomyslným poletováním v astrálním světě. Je to zajímavá zkušenost, ale každý na to nemá. Erina odpovídá na nejčastěji kladené otázky ohledně vědomého vystupování z těla.


Válka o lék na Alzheimerovu nemoc v plném prouduVálka o lék na Alzheimerovu nemoc v plném proudu
O nadějném novém léku slýcháme celkem často. Všichni světoví lídři na něm intenzivně pracují. Všichni jej nutně potřebují a někteří jsou již ve třetí fázi. Ale analytici jim dávají šanci na úspěch pouze okolo 15 procent…


Mimozemšťané a snyMimozemšťané a sny
Terezu začali ve snech častěji kontaktovat příchozí z vesmíru. Zdá se jí o nich poměrně často od té doby, co uviděla UFO. Byla s přítelem na dovolené v Řecku a oba si všimli podivného létajícího objektu, který vyfotografovali.


Spící prorok – Edgar CayceSpící prorok – Edgar Cayce
Edgar Cayce předpověděl posun magnetických pólů, velké katastrofy v Americe, zabýval se Atlantidou a Lemurií. Léčil tisíce lidí.


Čemu věřit ve sportu? Co je fakt a co fikce?Čemu věřit ve sportu? Co je fakt a co fikce?
Uplácení, sázení a doping. Velké peníze a nástroj moci. Je tu ještě místo pro soupeření a ideály? Existuje čistý sport, jak tvrdí desetibojaři Dvořák a Šebrle? Nebo silový trojbojař Jakub Sedláček?


Velké konspirační teorie: Atentát na J. F. KennedyhoVelké konspirační teorie: Atentát na J. F. Kennedyho
Nejoblíbenější americký preziden byl zastřelen. Přestože byl údajný atentátník Lee Harvey Oswald brzy dopaden, osudný pátek je zahalen kouřovou clonou...


Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!
Většina savců kost v penisu má. Ačkoliv její velikost se velmi liší. A vědci přišli se zajímavým evolučním vysvětlením záhady pyjové kosti.


Čeljabinsk: Meteorit sestřelilo UFO!Čeljabinsk: Meteorit sestřelilo UFO!
Čeljabinský meteor možná vejde do dějin nejen kvůli své velikosti. Vypadá to, že padající vesmírný objekt byl roztříštěn mysteriózním zásahem.


Extrémní místa ve vesmíru, na kterých může být životExtrémní místa ve vesmíru, na kterých může být život
Občas to vypadá, že astronomové hledají mimozemský život až příliš podobný tomu pozemskému. Velmi vášnivé diskuse se však vedou také okolo možnosti života na místech, kde byste dovolenou trávit nechtěli.


Elektrický vesmír – nový pohled na všeElektrický vesmír – nový pohled na vše
Vysvětlení vesmírných principů a vzájemných vazeb lze nalézt v elektromagnetismu. Magnetická pole vidíme ve vesmíru všude, vytvořená výhradně elektrickým tokem…


Mýty a fakta o spánkuMýty a fakta o spánku
Pokud nemáme kvalitní spánek, vše nám jde hůř. Okolo spánku koluje velké množství mýtů. Na mnoho otázek neznáme odpovědi, nebo známe, ale jsou chybné. Zde si vše vysvětlíme.


Co řekl Snowden německé televiziCo řekl Snowden německé televizi
Prvnímu televiznímu vystoupení Edwarda Snowdena naše média příliš pozornosti nevěnovala. Přečtěte si, o čem americký uprchlík a bývalý zaměstnanec amerických tajných služeb mluvil.


Chůze po vodě: Záhada nebo zábava? Spíše zábavná fyzika.Chůze po vodě: Záhada nebo zábava? Spíše zábavná fyzika.
Chůze po vodě je podle pana Newtona nemožná. Tak jak na to? Vytvoříme z vody kapalinu, kterou Newton neviděl! Těmto kapalinám se říká nenewtonovské a běžné představě o chování kapalin se zcela vymykají. Takže je po záhadě a hurá na zábavu!


Meruňky a rakovina? Pozor na otravu!Meruňky a rakovina? Pozor na otravu!
Kde se berou informace o zázračných lécích na rakovinu? Tají je farmaceutické koncerny, aby vydělávaly biliony dolarů? Mezi zázračné léky mají patřit jádra z meruněk, jenomže jejich nadměrná konzumace může být nebezpečná!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí