internetWEEK.cz menu TOPlist
Když při dobývání vesmíru umírají lidéKdyž při dobývání vesmíru umírají lidé
Existuje pět velkých katastrof v dějinách kosmonautiky, při kterých umírali astronauti. O těchto nehodách se dočtete spoustu informací, vyšly o nich knihy a každoročně se připomínají. Při dobývání vesmíru však umírali i lidé zcela bezejmenní...


Göbekli Tepe - stavba z doby AtlantidyGöbekli Tepe - stavba z doby Atlantidy
Zřejmě nejúžasnější archeologický objev moderní doby se nachází v jihovýchodním Turecku. Je o tisíce let starší než nejstarší stavební památky.


Socialismus - funguje nebo nefunguje?Socialismus - funguje nebo nefunguje?
V poslední době koluje po českém internetu článek na téma – socialismus nefunguje. Za příklad slouží americká škola. A protože jde o Ameriku, mluví se o Obamově socialismu.


Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!
Airbag chrání Vaši hlavu a hrudník před konfrontací s volantem nebo palubní deskou. Když mu stojí v cestě nohy, nedopadne to dobře. Přesvědčte se a nikdy to již nedělejte!


Ostrov Giftun - egyptský ráj na ZemiOstrov Giftun - egyptský ráj na Zemi
Vábí vás průzračná voda, nekonečné množství různých ryb, bílý písek, žhavé africké slunce a kolem vás jen moře? Vydejte se s námi na pustý ostrov Giftun a splňte si svůj sen o navštívení ráje.


Veterán CIA: Roswell je skutečnost Veterán CIA: Roswell je skutečnost
Bývalý agent CIA Chase Brandon promluvil. Měl možnost nahlédnout do přísně tajného archivu věcí získaných po havárii UFO v Roswellu. Je to pravda, říká.


World Trade CenterWorld Trade Center
Teroristické útoky z 11. září 2001 skrývají stále mnoho záhad. Hořelo již desítky mrakodrapů, ale ani jeden se kvůli požáru nezřítil....Skrývají Dvojčata nějaké temné tajemství, které nemá být odhaleno?


Úředník draží zakázku na webové stránky!Úředník draží zakázku na webové stránky!
Máme odsouhlasený rozpočet na tvorbu internetových stránek. Rozpočet je 2 miliony korun. Jedná se tedy o podlimitní veřejnou zakázku a není třeba vyhlašovat výběrové řízení. Předmětem této aukce je získání této zakázky. Kdo dá více, získá zakázku.


Zážitky blízké smrti amerických vojákůZážitky blízké smrti amerických vojáků
Mysteriózní odchod z tohoto světa nebo vystoupení z těla zažilo v boji mnoho vojáků, ale málokdo o tom mluví. Neradi vzpomínají na hrůzy války, ale jejich příběhy jsou velmi zajímavé.


NASA tají antigravitační technologii UFONASA tají antigravitační technologii UFO
Stovky techniků podle britského hackera Gary McKinnona potvrdily, že mimozemská technologie existuje.


Co všechno prozrazuje DNACo všechno prozrazuje DNA
DNA obsahuje obrovské množství informací včetně programovacího jazyka, jehož původ bez uznání vyšší inteligence, která vše vymyslela, těžko pochopit. Vypovídá také o nás - kdo vlastně jsme, my Češi, Moravané a Slezané.


Recenze: Anitu Moorjani vyléčila smrtRecenze: Anitu Moorjani vyléčila smrt
Světový bestseller Anity Moorjani přináší nejen její pohled za dveře smrti a zázračné uzdravení z rakoviny, ale v neposlední řadě i její filosofii, ke které se díky utrpení a setkání se smrtí propracovala.


Kam na lyže za zábavou? Jedině na Sibiř!Kam na lyže za zábavou? Jedině na Sibiř!
Každý rok to umí na Sibiři pořádně roztočit. Na závěr lyžařské sezóny musí všichni do plavek. Každým rokem je jich víc a víc. Podívejte se na velkou foto a video galerii!


Každý může trénovat nároďákKaždý může trénovat nároďák
Věřte, je to tak. Každý z nás přesně ví, co je pro úspěch důležité. Tréning, výdrž, motivace, psychická odolnost a vůle po úspěchu. Ztratil se nám někam talent? Ne. Talent může hrát svou roli. Možná je výhodou, ale k úspěchu nevede.


Další záhada Stonehenge vyřešenaDalší záhada Stonehenge vyřešena
Pomohlo suché léto a krátká hadice na kropení trávy. Pozorný správce dostal geniální nápad. Uspěl tam, kde neuspělo mnoho historiků.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí