internetWEEK.cz menu TOPlist
Kočka, náš tajemný přítelKočka, náš tajemný přítel
Jsou na světě mnoho let. Byly nenáviděny a milovány. Dokáží si nás podmanit, ale i tak si zachovají svoji hrdost. Kočky jsou zvířata, o nichž se tvrdí, že žijí na hranici dvou světů. Co je na tom pravdy?


Steve Jobs a jeho poslední  slova: Fake!Steve Jobs a jeho poslední slova: Fake!
Na smrtelné posteli měl pronést slova, u kterých se tají dech. Příliš se hnal za penězi a málo lásky dával svým bližním. A začal věřit v Boha. Kdo má trochu tušení, jak Jobs přemýšlel a fungoval, nemůže uvěřit. Tak nevěřte, je to nesmysl!


P. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, dušeP. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, duše
Američanka P. M. H. Atwaterová patří mezi nejvýznamnější badatele v oblasti zážitků blízké smrti, sama prožila třikrát klinickou smrt.


Iránský prezident naznačil, že útoky z 11. září zorganizovaly USAIránský prezident naznačil, že útoky z 11. září zorganizovaly USA
Je možné, aby americká vláda zorganizovala útok na Dvojčata z 11. září 2001? Zdá se vám to nepravděpodobné? Nebo naopak patříte k těm, kteří si myslí, že na těchto konspiračních teoriích skutečně něco pravdy je?


Geneticky upravená kukuřice vyvolává zděšeníGeneticky upravená kukuřice vyvolává zděšení
Ruské úřady pozastavily import geneticky upravené kukuřice firmy Monsanto kvůli obavám z rakoviny na základě alarmujících výsledků výzkumu francouzských vědců.


Tajemná Mona Lisa aneb kdo byla Vinciho modla?Tajemná Mona Lisa aneb kdo byla Vinciho modla?
Záhadná, krásná žena, přesně taková byla Mona Lisa. Kdo ale Vinciho modelka vlastně byla? Objevilo se mnoho teorií a domněnek. Která je ta správná?


Mýty a fakta o kouření Mýty a fakta o kouření
Na zemi kouří přibližně 1,3 miliard lidí. Kouří proto, že jim chuť tabáku chutná, protože jsou nervózní a při kouření údajně pociťují úlevu, či z jiných důvodů. Co je na našich domněnkách ale pravdy?


Zavirovaný PredátorZavirovaný Predátor
Bezpilotní bojová a výzvědná letadla Predator, nasazená v Afghanistánu, byla zavirována. Všechny systémy v řídícím středisku musely být obnoveny ze záloh. Virus se ale stále vrací.


Chůze po vodě: Záhada nebo zábava? Spíše zábavná fyzika.Chůze po vodě: Záhada nebo zábava? Spíše zábavná fyzika.
Chůze po vodě je podle pana Newtona nemožná. Tak jak na to? Vytvoříme z vody kapalinu, kterou Newton neviděl! Těmto kapalinám se říká nenewtonovské a běžné představě o chování kapalin se zcela vymykají. Takže je po záhadě a hurá na zábavu!


10 technologií, které mění svět10 technologií, které mění svět
Na trhu se v posledních letech objevují stále častěji technologické vychytávky, které výrazným způsobem mění svět a ovlivňují naše životy. Podívejte se na přehled 10 největších.


Příběh NDE: Setkání s BohemPříběh NDE: Setkání s Bohem
Mickey Robinson byl profesionální parašutista, žil šťastný život, ale potom přišel smolný den, jeho letadlo se zřítilo a on se ocitl na pokraji smrti. V jedné chvíli jeho duše odcestovala na onen svět.


Americký Ötzi: Starý indián z PolynésieAmerický Ötzi: Starý indián z Polynésie
Evropa má svého Ötziho a Amerika Muže z Kennewicku. Pradávný americký lovec je obestřen záhadami. Jeho původ se pomocí analýzy DNA dosud nepodařilo vystopovat, ale pravděpodobně není praprapradědečkem současných původních Američanů...


Numerologie: vlastnosti máme podle data narození?Numerologie: vlastnosti máme podle data narození?
O numerologii se mluví jako o pseudovědě. Nemá prý žádnou teorii ani hlubší význam. Ale jak je možné, že následující charakteristika na mne i celou rodinu sedí?


Kulový blesk: záhada trváKulový blesk: záhada trvá
Za posledních dvacet let se věda s kulovým bleskem posunula o pár kroků kupředu. Ale stále zůstává více otázek, než je odpovědí. Co tedy s jistotou víme?


Stříbrné šípy z Formule 1 mají kořeny v Novém JičíněStříbrné šípy z Formule 1 mají kořeny v Novém Jičíně
Jen málokdo z fanoušků Mercedesu ví, že jejich stříbrné šípy mají kořeny v Novém Jičíně.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí