internetWEEK.cz menu TOPlist
UFO a mimozemské dětiUFO a mimozemské děti
Potřebují mimozemšťané lásku pozemských žen, aby jejich děti přežily? Jak souvisejí paranormální schopnosti a kontakt s mimozemšťany?


Kam na lyže za zábavou? Jedině na Sibiř!Kam na lyže za zábavou? Jedině na Sibiř!
Každý rok to umí na Sibiři pořádně roztočit. Na závěr lyžařské sezóny musí všichni do plavek. Každým rokem je jich víc a víc. Podívejte se na velkou foto a video galerii!


Vetřelec v hlavě: strachVetřelec v hlavě: strach
Máme v sobě vetřelce. Ovládá naše myšlení a emoce. Každý den sílí. Začalo to v dětství. Strašidly, strachem ze tmy. Z toho, že nás rodiče opustí. Z pětky ve škole. Z odmítnutí, z nemoci, z propuštění a neúspěchu a nakonec přichází strach ze smrti...


10 nejpodivnějších náhod v historii10 nejpodivnějších náhod v historii
Náhody fascinují člověka od nepaměti bez ohledu na to, zda jsou pozitivní nebo negativní. Nad následující hitparádou mysteriózních souher opravdu chvílemi zůstává rozum stát.


Slavná Pyramida Slunce se může kdykoliv zhroutit Slavná Pyramida Slunce se může kdykoliv zhroutit
Pár desítek kilometrů od mexického hlavního města se nachází Teotihuacán a v něm třetí největší pyramida světa. Podle vědců se může Pyramida Slunce kdykoliv sesunout k zemi.


Úder na solar klimatické teorie: Země se dva tisíce let ochlazujeÚder na solar klimatické teorie: Země se dva tisíce let ochlazuje
Vědci a Al Gorové nás dlouhodobě masírují poplašnými zprávami, jak se svět otepluje a že je nutné ho zachránit, jenomže tyto informace pocházejí z doby za posledních 150 let. Země se už 2000 let mírně ochlazuje.


Diamantová baterie: Rána pod pás pro skeptiky!Diamantová baterie: Rána pod pás pro skeptiky!
Opravdová revoluce ve výrobě elektřiny je tu! Nic se nehýbe. Žádná chemie. To se jen diamanty sluní v radioaktivním odpadu...


10 nejzajímavějších paranormálních schopností10 nejzajímavějších paranormálních schopností
Takzvané paranormální jevy většina lidí na Západě pokládá za nesmysly. Nicméně ony formovaly naši minulost více, než tušíme. Také proto vznikl tento žebříček záhadných schopností.


Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!
Dvacet věcí pro dvacetileté od Jasona Nazara. Rady se mohou hodit jak začínajícím podnikatelům, tak úplně všem, kteří stojí na startu do života plného výzev a chtějí dosáhnout úspěchu.


Slovenská slova, kterým mladí Češi nerozumíSlovenská slova, kterým mladí Češi nerozumí
K žádnému jinému národu světa nemáme blíže. Kus společné historie, kultura a chtělo by se říci i velmi podobný jazyk. Mladí Češi ale slovenštině obvykle nerozumí.


Vědci prý našli v atmosféře mimozemský životVědci prý našli v atmosféře mimozemský život
Britští vědci tvrdí, že našli mimozemský život. Za objevem není kosmická sonda na Marsu nebo lovci UFO ale stratosférický balon.


Turci objevili proislámské evangelium. Je to podvrh?Turci objevili proislámské evangelium. Je to podvrh?
Turecko vlastní 1500 let starý rukopis utajovaného evangelia, v němž Ježíš označuje Mohammeda za Mesiáše.


Svět v roce 2100: populační exploze černého kontinentu Svět v roce 2100: populační exploze černého kontinentu
Populační divize OSN nedávno zveřejnila nové odhady vývoje lidské populace. Zatímco v západním světě ale také v Asii bude počet obyvatel klesat, Afriku čeká populační exploze. Možná dokonce největší v lidských dějinách.


Alternativa k zastupitelské demokraciiAlternativa k zastupitelské demokracii
Zastupitelská demokracie, jak je rozšířená v našich končinách, prochází těžkou krizí. Je však vůbec možné za ní najít jinou alternativu?


Pozorování UFO: nacistická konspirace?Pozorování UFO: nacistická konspirace?
Velká část pozorování UFO je jistě utajovaným vojenským vývojem. Podle dokumentu UFO - nacistická konspirace prokazatelně již od dob Hitlera...


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí