internetWEEK.cz menu TOPlist
Příběh Twitteru aneb 140 znaků mocnějších než ObamaPříběh Twitteru aneb 140 znaků mocnějších než Obama
Je Twitter centrálním uzlem myšlenek naší planety? Představujeme vám 140 znaků, které mění svět. Podívejte se na historii, současnost a budoucnost Twitteru.


Vodnářský zvon léčíVodnářský zvon léčí
Na první pohled na něm není nic až tak zvláštního. Vypadá jako běžný lavor s vodou. Ovšem všichni jsou z něj nadšení, neboť jeho zvuk léčí. Navíc voda v něm vytváří fantastické obrazce.


Když si anorexie vybírá svoji daňKdyž si anorexie vybírá svoji daň
Touha po štíhlé postavě některé z nás donutí upravit si jídelníček, či začít více sportovat. Jsou však i tací, kteří zkrátka nechtějí jíst vůbec. Vydejme se společně tam, kde je chuť zakázána!


Mýty a fakta o spánkuMýty a fakta o spánku
Pokud nemáme kvalitní spánek, vše nám jde hůř. Okolo spánku koluje velké množství mýtů. Na mnoho otázek neznáme odpovědi, nebo známe, ale jsou chybné. Zde si vše vysvětlíme.


Velké konspirační teorie: Smrt princezny DianyVelké konspirační teorie: Smrt princezny Diany
Mezi nejznámější konspirační teorie patří tragická smrt Lady Diany, britské princezny z Walesu, bývalé manželky prince Charlese.


Solární čistička vzduchu vyrábějící vodík?Solární čistička vzduchu vyrábějící vodík?
Na univerzitě v Antwerpách spojily dva projekty do jednoho. A funguje to!


Centralia: město duchů, ve kterém přes 50 let hoříCentralia: město duchů, ve kterém přes 50 let hoří
Město Centralia svým názvem budí dojem, jako by jeho původ ležel v nějaké sci-fi povídce a realita skutečně není daleko od pravdy. Pod opuštěnými ulicemi hoří už od roku 1962.


Teroristické útoky omezují naše svobodyTeroristické útoky omezují naše svobody
S každým dalším úderem v kterékoliv části světa dochází k dalšímu omezení svobod nás všech. Teroristické útoky nás o svobodu dříve nebo později připraví!


Další záhada Stonehenge vyřešenaDalší záhada Stonehenge vyřešena
Pomohlo suché léto a krátká hadice na kropení trávy. Pozorný správce dostal geniální nápad. Uspěl tam, kde neuspělo mnoho historiků.


Nejděsivější místa na zemi I.Nejděsivější místa na zemi I.
Existuje mnoho míst, která jsou něčím výjimečná. Jsou i taková, ze kterých nám běhá mráz po zádech. Nejčastěji se na nich stala nějaká tragédie. Do prostředí se otisklo zoufalství, vztek, hrůza. Tato místa nejsou obyčejná. Často na nich jsou uvízlé d


I běžné léky na bolest z Vás udělají hluché, mrtvé nebo zombieI běžné léky na bolest z Vás udělají hluché, mrtvé nebo zombie
Běžné léky na bolest a nachlazení není dobré zobat jen tak preventivně. Pravidelně a v nadměrném množství. A v některých situacích raději vůbec!


Paul Roberts: Amerika chce válku s RuskemPaul Roberts: Amerika chce válku s Ruskem
Majdan byl státní převrat v režii Washingtonu. Šílení američtí neocons jsou ochotni vyvolat světovou válku. V USA není demokracie. Putin může zachovat mír pouze tím, že se vzdá.


Rover Spirit: NASA odtajnila pětiletou misiRover Spirit: NASA odtajnila pětiletou misi
Robotické vozítko bylo zkonstruováno na 90 dní práce. Spirit si svou misi prodloužil na dlouhých 5 let, 3 měsíce a 27 dní...


Čeljabinsk: Meteorit sestřelilo UFO!Čeljabinsk: Meteorit sestřelilo UFO!
Čeljabinský meteor možná vejde do dějin nejen kvůli své velikosti. Vypadá to, že padající vesmírný objekt byl roztříštěn mysteriózním zásahem.


Kdy vlastně přišli první lidé do Ameriky?Kdy vlastně přišli první lidé do Ameriky?
Osídlili první lidé Ameriku před 15 000 nebo před 40 000 let? Teorie „Clovis First“, odhadující příchod prvních předků Inuitů a Indiánů na 13 500 let, už byla mnohokrát zpochybněna. Historie osídlení Ameriky se tím stává zajímavější i záhadnější.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí