internetWEEK.cz menu TOPlist
Země praskáZemě praská
Nedávno se objevila na jednom německém ostrově dva kilometry dlouhá trhlina v zemi, hluboká asi jeden metr. Zapadá do podobných anomálií na celé planetě?


Sladká past pro Juliana AssangeSladká past pro Juliana Assange
Zakladatel serveru WikiLeaks ztratil obviněním, že někoho znásilnil, u široké veřejnosti kredit. Kdo vlastně je Julian Assange?


Tajemné kavkazské dolmenyTajemné kavkazské dolmeny
Málokdo ví, že v kavkazských horách se nachází největší koncentrace dolmenů v Evropě. O jejich tvůrcích toho moc nevíme. Své tajemství si vzali do hrobu.


Google je mocnější než vlády světaGoogle je mocnější než vlády světa
Google ovládá internet. Téměř o každém ví vše. Rozhoduje, co budete kupovat a kdo Vám to prodá. Informace, kterými disponuje, Vás posadí na zadek. Jestli je zneužívá? Může. A o svou morální bezúhonnost již přišel...


Proč firmy hledají daňové ráje?Proč firmy hledají daňové ráje?
Jak je vůbec možné, že jsou za daňové ráje považovány i země, jako Velká Británie (EU), Kypr (EU), Holandsko(EU) a některé státy USA? Proč vlády s daňovými ráji raději bojují, než aby z České republiky udělaly přátelské místo k podnikání?


RSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolouRSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolou
Někteří lidé považují RSS za přežitek, jiní na něj nedají dopustit. Představujeme vám pěknou aplikaci, díky které můžete mít články z internetWEEK.cz i dalších zdrojů pěkně na dosah ruky.


Stará posvátná místa Stará posvátná místa
Víru našich prehistorických předků dávno vymazalo křesťanství. Ztráta paměti je pozoruhodná. Nevíme, kdo jsme byli, ani odkud jsme přišli. Když ještě žili Evropané v těsném spojení s přírodou, uctívali některá místa. Podívejme se, jak to bylo v Litvě


Ákáša podle Edgara Cayceho  Ákáša podle Edgara Cayceho
Ákášické záznamy uchovávají vše, co člověk udělal během koloběhu reinkarnací, a to nejen činy, ale i pouhé myšlenky nebo emoce.


Vizionář Michael Tellinger - Od Sumerů k novým energiím a nové společnosti Vizionář Michael Tellinger - Od Sumerů k novým energiím a nové společnosti
Badatelská práce Michaela Tellingera začíná u Egypťanů a Anunnaki a končí výzvou k odstranění peněz a vytváření svobodných komunit UBUNTU.


Zvířata jsou nám podobnější, než jsme tušiliZvířata jsou nám podobnější, než jsme tušili
Mezinárodní skupina předních vědců podporuje myšlenku, že živočichové mají vědomí, a to na úrovni lidí. Seznam těchto vyvolených zahrnuje savce, ptáky i chobotnice.


Mentální anorexie - Isabelle CaroMentální anorexie - Isabelle Caro
Mentální anorexie není opravdu jen nemocí dívek a žen, dávno jsou pryč ty doby, kdy šlo často o onemocnění nadaných dospívajících dívek s výborným prospěchem ve škole a sklony k perfekcionismu.


Fukušima: následky havárie stále nejasné Fukušima: následky havárie stále nejasné
Jaderná energetika patří i přes kritiku ekologů k bezpečným zdrojům energie. Tedy pokud jaderné bloky nepostavíte pár metrů od pobřeží v jedné z tektonicky nejaktivnějších oblastí. Jaké budou dopady havárie Fukušimy na zdraví Japonců?


Toulkami za nejtajemnějšími místy ČeskaToulkami za nejtajemnějšími místy Česka
Česko je krásná země a vědí to všichni. Cizinci se sem rádi vrací. Kromě krásných krajin, žen, dobrého piva a památek v Česku můžeme najít i mnoho tajemných míst. Vydejme se po stopách těch nejtajemnějších společně.


Čeljabinsk: Meteorit sestřelilo UFO!Čeljabinsk: Meteorit sestřelilo UFO!
Čeljabinský meteor možná vejde do dějin nejen kvůli své velikosti. Vypadá to, že padající vesmírný objekt byl roztříštěn mysteriózním zásahem.


Je meteorit Polonnaruwa důkazem mimozemského života?Je meteorit Polonnaruwa důkazem mimozemského života?
V médiích se objevily informace o nálezu meteoritu, který má být nezvratným důkazem mimozemského života.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí