internetWEEK.cz menu TOPlist
Zamyšlení nad pokusem, který ne/vysvětlil NDEZamyšlení nad pokusem, který ne/vysvětlil NDE
Vědci odhalili tajemství prožitků klinické smrti, volala nedávno média. Zpráva o pokusu s umírajícími potkany, jejichž mozky po zastavení srdce, vykázaly na 30 sekund enormní aktivitu, získala velkou publicitu. Posmrtný život je vyvrácen, konstatují


Netradiční pohled na zatmění SlunceNetradiční pohled na zatmění Slunce
Úplné zatmění Slunce je nejúchvatnějším nebeským úkazem. NASA nyní zveřejnila velmi netradiční pohled na tuto podívanou.


Martin Manley: můj život a má smrt Martin Manley: můj život a má smrt
Sebevrazi často zanechávají dopis na rozloučenou. Sportovní novinář Martin Manley se ovšem se světem rozloučil hodně netradičně. Založil internetové stránky „Martin Manley: můj život a má smrt“, kde vše popsal…


Naučme se zvládat sami sebe!Naučme se zvládat sami sebe!
Emoce nás mohou uvolnit. Některé z nich rádi projevujeme. Jiné bychom však měli držet zkrátka a příliš je nedávat najevo. Občas jsou nezadržitelné, každý to zná. Naučme se je ovládat!


Holistický přístup ke zdraví Dr. RankinovéHolistický přístup ke zdraví Dr. Rankinové
Lékařka Lissa Rankinová tvrdí, že mysl je důležitější než medicína. Tělo se může uzdravit samo. Prosazuje nový přístup k nemocím a léčbě. Její metoda je podložená vědeckými poznatky.


Vedení účetnictví může vypadat jinak. Jednoduše!Vedení účetnictví může vypadat jinak. Jednoduše!
Můžete mít účetní. Nebo můžete mít na své straně tým odborníků na daně, právo, reklamu, IT a marketing. Za cenu účetní. Navíc si ihned vyberete z přehledných balíčků služeb, jako u mobilního operátora.


Stříbrné šípy z Formule 1 mají kořeny v Novém JičíněStříbrné šípy z Formule 1 mají kořeny v Novém Jičíně
Jen málokdo z fanoušků Mercedesu ví, že jejich stříbrné šípy mají kořeny v Novém Jičíně.


6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!
Komentář: Rok strávili v uzavřené kupoli na Havaji. Ven mohli jen ve skafandru na průzkum okolí velmi podobnému Marsu. A prohlásili, že život v izolaci si dovedou představit i na Marsu. Tak, jako mnozí před nimi. Rok života mohli strávit lépe…


Zázračné konopíZázračné konopí
Konopí. Slovo spojené s drogami a politickými spory. Ale průmyslové konopí má hodně daleko k marihuaně, neobsahuje téměř žádné THC. Tato rostlina slouží lidem už 4000 let – poskytuje vlákna na oblečení, provazy i k výrobě papíru.


Komunikace s druhým světemKomunikace s druhým světem
Vše začíná smrtí. Pozůstalým zbyde jen bolest, vzpomínky, oči pro pláč. Co když si ale s mrtvými můžeme promluvit? Není to nemožné, na spiritistických seancích je to dokonce běžné!


Vyšehrad a jeho tajemná zákoutíVyšehrad a jeho tajemná zákoutí
Vyšehrad si pamatuje dobu mocného rodu Přemyslovců, doby slávy i drancování. Zmizelo již ale z Vyšehradu opravdu vše, co tam bylo ukryto kdysi před zraky ostatních? Průzkumy nám říkají, že ne. Na Vyšehradě je ukryt poklad!


Fenomén samovolného vzníceníFenomén samovolného vznícení
Vypadá to, jako tuctová scéna z Hollywoodu. Z ničeho nic z člověka vyšlehne plamen a během chvilky z něj zbude pouze hromádka doutnajícího popelu. Tohle ale není film. Je to oficiálně potvrzená realita, která nemá dosud jasnou příčinu...


Jaké to je zemřítJaké to je zemřít
Psycholog Kenneth Ring studoval pět let stovky lidí, kteří prožili kontakt se smrtí. Ve filmu „Prophetic voices“ (Prorocké hlasy) čtyři z nich popisují, co se jim stalo a co prožívali, když se jich dotkla smrt.


Tomáš Baťa o hospodářské kriziTomáš Baťa o hospodářské krizi
Přelom hospodářské krize? Mravní bída je příčina, hospodářský úpadek je následek...


P. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, dušeP. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, duše
Američanka P. M. H. Atwaterová patří mezi nejvýznamnější badatele v oblasti zážitků blízké smrti, sama prožila třikrát klinickou smrt.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí