internetWEEK.cz menu TOPlist
Proč muži milují ženská prsaProč muži milují ženská prsa
Proč lidští samci zbožňují ty pytle, které visí jejich samičkám na hrudi? Vědci zatím neuměli dostatečně vysvětlit posedlost pánů tvorstva prsy žen, ale jeden americký neurovědec to prý objevil.


Úchvatné video: Země z oběžné dráhyÚchvatné video: Země z oběžné dráhy
Viděli jste někdy hezčí a větší mraveniště? Toto je GIGA... Podívejte se na krásy naší planety z výšky 360 kilometrů.


West Nile Virus - BIO konspirace nebo BIO terorismus? West Nile Virus - BIO konspirace nebo BIO terorismus?
Objevil se další smrtící virus. Vyhlásila nám příroda válku? Soudruzi někde udělali chybu? Nebo je zápodonilská horečka nástrojem řízeného snižování počtu lidstva? Nebo jde o teroristický útok na USA?


Marihuana: 7x mýty a faktaMarihuana: 7x mýty a fakta
Marihuana je čím dál tím více užívanou lehkou drogou. Většinu věcí o ní nevíme. A to co se o ní říká, nemusí být ani z půlky pravda. Uveďme vše na pravou míru...


Aspartam E951: mění chemické složení mozkuAspartam E951: mění chemické složení mozku
Aspartam byl vyvinut jako chemická bojová látka. Dnes je nejrozšířenějším umělým sladidlem na světě. Ač bylo provedeno několik výzkumů, které potvrdily jeho vysoce škodlivou sílu. Je zkrátka dostupný, levný a toxický...


Fenomén jménem GuadalupeFenomén jménem Guadalupe
Turínské plátno zná asi každý. V Latinské Americe (Mexiko) existuje jeho obdoba, která ovlivnila dějiny kontinentu a dala za vznik některým národům. Obraz Panny Marie Guadalupské je stále opředen tajemstvími. Co na to věda a co mýty?


Snové záhady: matematik Srinivasa RamanujanSnové záhady: matematik Srinivasa Ramanujan
Indickému géniovi přicházely nápady ve snech. Pracuje mozek, aniž o tom víme, nebo jde o paranormální aktivity?


Indiáni Kogi uchránili svá tajemství, aby probudili naši paměťIndiáni Kogi uchránili svá tajemství, aby probudili naši paměť
„My už nemůžeme dál opravovat svět. Musíte to udělat vy,“ říkají domorodci, kteří se ukryli před civilizací v horách severní Kolumbie. Primitivní indiáni dávají vzdělanému Západu mravní a ekologickou lekci.


Mars Curiosity: Konečně senzace!Mars Curiosity: Konečně senzace!
Na fotografii, kterou odeslala sonda Curiosity z Marsu, je patrný lesklý kovový předmět, který působí dojmem, že nevznikl přírodním procesem. NASA si ho nevšimla.


ABECEDA PODNIKÁNÍ - škola úspěchu - kompletních 10 kapitol, exkluzivně zde!ABECEDA PODNIKÁNÍ - škola úspěchu - kompletních 10 kapitol, exkluzivně zde!
Chcete dosáhnout úspěchu ve všem co děláte? Ve všech oblastech Vašeho života? Chcete vydělávat nejen peníze, ale i čas? Tak nečtěte. Vnímejte! Život je nejvyšší univerzitou... Učte se z chyb a úspěchů druhých!


Video: jak se hojí rány planety ZeměVideo: jak se hojí rány planety Země
Jak dlouho trvá planetě Zemi, než se vyrovná s velkou přírodní katastrofou?


ChemtrailsChemtrails
Za některými letadly v určitě výšce vznikají z povrchu dobře viditelné bílé stopy. Ve většině případech se jedná pouze o vodu či vodní páry, někdy se však může jednat i o vysoce nebezpečné látky.


Dogoni - africký domorodý kmenDogoni - africký domorodý kmen
Dogoni - tento africký domorodý kmen nezná žádné dokonalé přístroje ani nové vědecké objevy, ale jeho znalosti astronomie jsou obdivuhodné.


RSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolouRSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolou
Někteří lidé považují RSS za přežitek, jiní na něj nedají dopustit. Představujeme vám pěknou aplikaci, díky které můžete mít články z internetWEEK.cz i dalších zdrojů pěkně na dosah ruky.


Příběh, který dobyl svět: školní revoluce mezi odpadky Příběh, který dobyl svět: školní revoluce mezi odpadky
Mexiko je jedním z hlavních vývozců telenovel na světě. Příběh je obvykle stejný: jak chudá dívka často bez rodiny ke štěstí přišla. Jednou za čas se ovšem může podobný příběh odehrát i v reálném životě. A není k tomu potřeba ani šílené zápletky.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí