internetWEEK.cz menu TOPlist
Nejlepší záběry UFO na světě!Nejlepší záběry UFO na světě!
Nejlepší záběry UFO, jaké kdy byly podle ufologů pořízeny, byly natočeny v Turecku. Video z roku 2007 ukazuje diskovitý stroj. Na zvětšených záběrech jsou patrná okna i posádka.


USA zbrojí: nová letadlová loď a hypersonický špionUSA zbrojí: nová letadlová loď a hypersonický špion
Dvě zajímavé novinky představily americké ozbrojené složky. Zatímco nejmodernější letadlová loď už má křtiny za sebou, vývoj rychlého špiona teprve započne.


30 kroků ke štěstí30 kroků ke štěstí
Štěstí považujeme většinou za jakousi zvláštní nahodilou věc, někdy jenom za letmý pocit. Ale existují vyzkoušené způsoby, jak na této podivné věci pracovat a dokázat zajistit, aby stála na vaší straně.


Vikingové se oháněli mečem, jaký neměl obdobyVikingové se oháněli mečem, jaký neměl obdoby
Meč Ulfberht, který uměli vykovat Vikingové mezi lety 800 a 1000 našeho letopočtu, je tak kvalitní, že to archeology ohromilo.


Fyzik De Aquino: HAARP může deformovat čas i gravitaciFyzik De Aquino: HAARP může deformovat čas i gravitaci
Významný fyzik publikoval revoluční zprávu, která odhaluje, že technologie HAARP zvládne víc, než jsme tušili. Je to stroj času?


Vědecky objasněno: Záhadné zvuky polární zářeVědecky objasněno: Záhadné zvuky polární záře
Při pozorování polární záře řada lidí slyšela záhadné zvuky. A byli považováni za fantasty. Až jednou ty samé zvuky slyšel fyzik Unto K. Laine. 25 let nevynechal jedinou možnost tyto tajemné zvuky nahrát. A vysvětlit jejich původ…


RSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolouRSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolou
Někteří lidé považují RSS za přežitek, jiní na něj nedají dopustit. Představujeme vám pěknou aplikaci, díky které můžete mít články z internetWEEK.cz i dalších zdrojů pěkně na dosah ruky.


Astrální cestování pro začátečníkyAstrální cestování pro začátečníky
Češi se začínají zajímat o záhadný jev, kterému se říká astrální cestování či zážitek opuštění těla. Návod pro začátečníky o tento druh vystoupení éterického těla z fyzického napsala Američanka Elizabeth Joyce.


Co řekl Snowden německé televiziCo řekl Snowden německé televizi
Prvnímu televiznímu vystoupení Edwarda Snowdena naše média příliš pozornosti nevěnovala. Přečtěte si, o čem americký uprchlík a bývalý zaměstnanec amerických tajných služeb mluvil.


Rady jak začít podnikatRady jak začít podnikat
Následující rady jsou opravdu moudré a napsal je mladý muž, brněnský novinář Michal Kašpárek. Stojí za to, se nad nimi zamyslet – a začít něco dělat.


Příběh NDE: Setkání s BohemPříběh NDE: Setkání s Bohem
Mickey Robinson byl profesionální parašutista, žil šťastný život, ale potom přišel smolný den, jeho letadlo se zřítilo a on se ocitl na pokraji smrti. V jedné chvíli jeho duše odcestovala na onen svět.


Fazole si na Měsíc neberte Fazole si na Měsíc neberte
Jedna z nejlepších reklam s vesmírnou tématikou aneb fazole, astronauti a cholerická lunární příšerka.


TED: Zcenzurovaný projev Grahama Hancocka	TED: Zcenzurovaný projev Grahama Hancocka
Spisovatel Hancock pronesl na konferenci TEDx v Londýně v lednu 2013 řeč s názvem VÁLKA O VĚDOMÍ a byl zcenzurován. Neřekl nic špatného – ale mluvil otevřeně o současné společnosti a halucinogenních šamanských rostlinách. Někomu se to nelíbilo.


Petr Chobot o andském šamanismuPetr Chobot o andském šamanismu
Šamanské poznání z And je pozoruhodné v oblasti léčení, práce s energií, při poznání minulých životů i smyslu života současného.


Pozůstatky dávných civilizací, práce spodních vod, uměle vytvořené?Pozůstatky dávných civilizací, práce spodních vod, uměle vytvořené?
Možná jste někteří zaregistrovali informaci o přibývajícím počtu výskytu vzniku obrovských děr napříč celým světem.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí