internetWEEK.cz menu TOPlist
Turci objevili proislámské evangelium. Je to podvrh?Turci objevili proislámské evangelium. Je to podvrh?
Turecko vlastní 1500 let starý rukopis utajovaného evangelia, v němž Ježíš označuje Mohammeda za Mesiáše.


Anketa: Kterou vojenskou akci USA považujete za obhajitelnou?Anketa: Kterou vojenskou akci USA považujete za obhajitelnou?
Přehled největších nasazení americké armády po druhé světové válce. Existuje vůbec nějaká americká operace, kterou považujete za správnou? A kterou naopak považujete za největší agresi?


Nate Silver – Muž, který počítá budoucnostNate Silver – Muž, který počítá budoucnost
Statistik, který z nudy počítal výsledky baseballových zápasů. Vydělal balík v on-line pokeru. Přesně spočítal, že v roce 2008 vyhraje Barack Obama. Stal se nejlepším politickým bloggerem USA. Vidí do budoucnosti?


Velké konspirační teorie: Protokoly sionských mudrcůVelké konspirační teorie: Protokoly sionských mudrců
Sionské protokoly, oznamující hrozbu židovského spiknutí, byly již dávno označeny za falzum. Přesto sionisté často figurují jako členové konspirační teorie Nového světového řádu.


Indigové dítě o změnách na ZemiIndigové dítě o změnách na Zemi
Rozhovor se Sašou stojí za pozornost. V roce 2008 se šířily internetem názory jiného ruského indigového dítěte - Borise. Saša odpověděl na jakékoliv otázky a jeho odpovědi jsou téměř vždy překvapivé.


Ostrov Giftun - egyptský ráj na ZemiOstrov Giftun - egyptský ráj na Zemi
Vábí vás průzračná voda, nekonečné množství různých ryb, bílý písek, žhavé africké slunce a kolem vás jen moře? Vydejte se s námi na pustý ostrov Giftun a splňte si svůj sen o navštívení ráje.


Sexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebíkSexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebík
Koho by napadalo, že vedle všelijakých vzdělávacích oborů se vyskytne i takový, který by většina lidí šla studovat bez mrknutí oka? V Rakousku jeden takový obor našli a dokonce pro něj ve Vídni zřídili zvláštní školu...


Země zažila před 3 miliardami let drtivou apokalypsuZemě zažila před 3 miliardami let drtivou apokalypsu
Nejen dinosauři museli zřejmě čelit ohromné srážce s kosmickým projektilem. Před 3 miliardami let se naše Země srazila s ještě daleko větším tělesem a následky byly jen těžko představitelné.


Japonsko se potápíJaponsko se potápí
Japonsko je zemí, jež se může chlubit dokonalými vynálezy, krásnou krajinou, gejšami a saké. Nemusí to být ale na dlouho. Stíhá ho jedna katastrofa za druhou a Japonsko jde ke dnu!


Vědci žasnou: globální oteplování se zastaviloVědci žasnou: globální oteplování se zastavilo
Britští klimatologové nezaznamenali významný nárůst globálních teplot od roku 1997. Ledovce v Arktidě však rychle tají. Co se děje? Skončilo globální oteplování, nebo si jen dalo přestávku?


Terraformace Marsu je možná o něco reálnějšíTerraformace Marsu je možná o něco reálnější
Hlavním rozdílem mezi Zemí a Marsem je magnetické pole, které chrání naši planetu před kosmickým zářením. Vědci nyní zjistili, jak jednoduše udělat ochranný štít. Třeba pro Mars!


Numerologie: životní číslaNumerologie: životní čísla
Každý z nás má své životní číslo, které podle numerologie odráží kosmickou konstelaci v době narození a mnohé v životě předurčuje…


Učíme se příběhy – Podnikání a cohousingUčíme se příběhy – Podnikání a cohousing
Učíme se příběhy. Rodinné podnikání začali bratři od píky. Dnes Michal Martoch realizuje na Moravě své sny – komunitní firmu a komunitní bydlení.


Vyšehrad a jeho tajemná zákoutíVyšehrad a jeho tajemná zákoutí
Vyšehrad si pamatuje dobu mocného rodu Přemyslovců, doby slávy i drancování. Zmizelo již ale z Vyšehradu opravdu vše, co tam bylo ukryto kdysi před zraky ostatních? Průzkumy nám říkají, že ne. Na Vyšehradě je ukryt poklad!


Írán klepe na dveře vesmíru a co Evropa?Írán klepe na dveře vesmíru a co Evropa?
Írán již vystřelil vstříc vesmíru opici. Pokračují tak přípravy na budoucí let člověka, kterým se země dostala do prestižního klubu, v němž chybí Evropa…


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí