internetWEEK.cz menu TOPlist
Fukušima: následky havárie stále nejasné Fukušima: následky havárie stále nejasné
Jaderná energetika patří i přes kritiku ekologů k bezpečným zdrojům energie. Tedy pokud jaderné bloky nepostavíte pár metrů od pobřeží v jedné z tektonicky nejaktivnějších oblastí. Jaké budou dopady havárie Fukušimy na zdraví Japonců?


Kopie jeskyně Lascaux: Sixtinská kaple prehistorie ožíváKopie jeskyně Lascaux: Sixtinská kaple prehistorie ožívá
Obrazárna světa, která byla od roku 1963 pro veřejnost uzavřena, má věrnou kopii alespoň zásadních děl.. Podívejte se na zajímavé video...


Edgar Cayce o AtlantiděEdgar Cayce o Atlantidě
Spící prorok Edgar Cayce pronesl v transu mnoho výkladů, které se vracely do daleké minulosti. Předal nám také mnohé zajímavé informace o Atlantidě.


Keshe: volná energie a továrna na absolutnoKeshe: volná energie a továrna na absolutno
Ani netušíte, že lidstvo bude brzy žít úplně jinak. Dostane k dispozici antigravitační pohon, volné energie a další epochální objevy. V Evropě je rozdává íránský badatel M.T.Keshe.


Jsou Země a Sluneční soustava něco extra?Jsou Země a Sluneční soustava něco extra?
Je naše Sluneční soustava typickým planetárním systémem? A co Země? Je běžnou, nudnou planetou nebo je výjimečným tělesem v obrovském vesmíru?


5 tipů jak být úspěšný5 tipů jak být úspěšný
Neseme si v sobě vzorce minulosti, které do nás otiskli zejména naši rodiče. Máme tendenci je napodobovat, a to i v tom, co nedělali dobře. Zkuste něco nového.


Záhadní pravěcí tvorové ožívají!Záhadní pravěcí tvorové ožívají!
Na naší planetu kdysi dávno dopadl asteroid obřích rozměrů a všechny dinosaury a jiná pravěká zvířata zahubil. Takto by to mělo být. Co když se ale přizpůsobili změnám a kdesi v hlubokých pralesích a vodách žijí dodnes?


Oak Island:  tajemství dubového ostrovaOak Island: tajemství dubového ostrova
Oak Island je podobný jiným ostrovům, ale přesto je na něm něco jiného, výjimečného. Je na něm totiž ukryt poklad! Všichni ví, kde je, ale nikdo neví, jak ho vyzvednout, je totiž důmyslně zabezpečen!


Jak vybrat virtuální kancelář?Jak vybrat virtuální kancelář?
Co je virtuální kancelář? Docela kamenná kancelář založená na principu sdílení prostor a administrativního personálu. Ale výběr kanceláře není jen tak. Ani právníky a účetní nevybíráte pouze podle ceny, nebo modelek na webu! Na co si dát pozor?


Templáři a jejich templářský řád - 1.částTempláři a jejich templářský řád - 1.část
Kdo to byly templáří, kde vznikl řád templářů a proč?


Skryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinouSkryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinou
Jen 25% lávy se dostane na povrch. Většina zůstává skryta pod hladinou oceánů. Nové útvary lze spatřit pouze díky specializované technice. Vědci navštívili sopku nedaleko Islandu a přivezli úchvatné snímky!


Záhada nad záhady: Oregonský vír Záhada nad záhady: Oregonský vír
Na jednom místě ve státě Oregon v USA jako by fyzikální zákony nefungovaly. Indiáni se místa obávali a dali mu název Zakázaná oblast. Vědci fyzikální anomálii marně zkoumají už desítky let.


Alternativní teorie vesmíru – ekpyrotický modelAlternativní teorie vesmíru – ekpyrotický model
Taky vám na známé teorii velkého třesku vadí, že náš nepředstavitelně obrovský vesmír měl vzniknout z miniaturní kuličky? Pokud ano, nabízí vám východisko další bláznivá teorie zvaná ekpyrotická.


Vědci prolomili starý kód a objevili tajné bratrstvoVědci prolomili starý kód a objevili tajné bratrstvo
Více než 260 let nikdo nebyl schopen rozluštit, co je skryto za znaky na stránkách záhadného rukopisu původem z Německa. S pomocí moderních počítačových programů se to mezinárodnímu týmu vědců podařilo.


Jezero Cuitzeo jako němý svědek návštěvy kosmického vetřelce?Jezero Cuitzeo jako němý svědek návštěvy kosmického vetřelce?
Vědci našli na dně jezera Cuitzeo důkazy o srážce Země s kosmickým projektilem před 12 900 lety.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí