internetWEEK.cz menu TOPlist
Co o nás prozradí našeptávače vyhledávačů?Co o nás prozradí našeptávače vyhledávačů?
Vyhledávače Google nebo Seznam.cz používá asi většina z nás každý den. Když začnete do klávesnice bušit hledané heslo, našeptávač vám nabídne seznam nejhledanějších případně vámi kdysi hledaných výrazů. Co hledáme nejčastěji?


Když se řekne Manhattanhenge Když se řekne Manhattanhenge
Čtyřikrát do roka nabízí ulice New Yorku nevšední podívanou, kterou místní nazývají Manhattanhenge. Jde o zvláštní postavení Slunce v ulicích města, které nikdy nespí…


Zákon přitažlivostiZákon přitažlivosti
Mezi příznivci esoteriky je zákon přitažlivosti (rezonance) znám už řadu let.


ÚspěchÚspěch
Lidé často zjistí, že to, za čím se roky hnali, vlastně není tím, co chtěli. Když svého cíle dosáhli, nebyl to vlastně úspěch, ale prohra. Přestože okolí si myslí, že je vše jinak…


Eben Alexander: Nebe existuje Eben Alexander: Nebe existuje
„Mám vědecký důkaz, že posmrtný život existuje,“ říká americký neurochirurg, který přežil klinickou smrt. Dostal se v kómatu do světa, který považuje za nebe.


Lidstvo stárne. A prolomí průměrný věk dožití 90 let!Lidstvo stárne. A prolomí průměrný věk dožití 90 let!
V různých koutech světa se lidé dožívají různého průměrného věku. Ale všude se neustále prodlužuje. A do roku 2030 vědci očekávají prolomení magické devadesátky!


Sex: Mýty a faktaSex: Mýty a fakta
Sex je součástí každého z nás, ať jsme již na volné noze a hledáme jen pobavení, nebo jsme milenci, či manželé. V současné době se objevuje všude, dá se říci, že vládne světem. Víme o něm ale vše?


Vědecky objasněno: Záhadné zvuky polární zářeVědecky objasněno: Záhadné zvuky polární záře
Při pozorování polární záře řada lidí slyšela záhadné zvuky. A byli považováni za fantasty. Až jednou ty samé zvuky slyšel fyzik Unto K. Laine. 25 let nevynechal jedinou možnost tyto tajemné zvuky nahrát. A vysvětlit jejich původ…


Čemu věřit ve sportu? Co je fakt a co fikce?Čemu věřit ve sportu? Co je fakt a co fikce?
Uplácení, sázení a doping. Velké peníze a nástroj moci. Je tu ještě místo pro soupeření a ideály? Existuje čistý sport, jak tvrdí desetibojaři Dvořák a Šebrle? Nebo silový trojbojař Jakub Sedláček?


Relaxační hudba II – videa delší, než byste čekaliRelaxační hudba II – videa delší, než byste čekali
Do druhého dílu miniseriálu o relaxační hudbě jsme vybrali videa dle jednoduchého klíče: jejich délka by měla být delší než 90 minut, tedy jako průměrný celovečerní film.


Záhadné záblesky z vesmíru: Mimozemšťané, mikrovlnná trouba nebo gigantické katastrofy?Záhadné záblesky z vesmíru: Mimozemšťané, mikrovlnná trouba nebo gigantické katastrofy?
Rychlé rádiové záblesky (FRB, Fast Radio Bursts) jsou jednou z velkých záhad současné astronomie. Odkud k nám přicházejí a jaký je jejich původ?


Podnikejte jednodušePodnikejte jednoduše
Složitost komplikuje podnikání. Co se dá zjednodušit? Všechno, co otravuje Vaše zákazníky i spolupracovníky. A nakonec i Vás. A jak praví klasik: co neumíš jednoduše vysvětlit, tomu nerozumíš...


Emma Allen: Timelapse evoluce na obličeji umělkyněEmma Allen: Timelapse evoluce na obličeji umělkyně
Britská umělkyně přemalovala svůj obličej 1250krát. Aby ukázala evoluci života a svůj pohled do lidského budoucna. Toto video však není jejím prvním počinem. Jednou zestárla a umřela, aby se znovu narodila. A věnuje se také chvályhodným tématům…


Bermudský trojúhelník: Let číslo 19Bermudský trojúhelník: Let číslo 19
Zmizení celé letky Avengerů a pátracího letadla v jediném dni v roce 1945 je nejznámějším příběhem Bermudského trojúhelníku. Ztratilo se šest letadel...


Video: kdyby zvířata jedla ve fast fooduVideo: kdyby zvířata jedla ve fast foodu
Obezita je problémem nejen vyspělých zemí. Za viníka je často označováno stravování ve fast foodu. Jak by to vypadalo, kdyby se takto stravovaly zvířátka?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí