internetWEEK.cz menu TOPlist
Exkurz do historie - svět na přelomu letopočtůExkurz do historie - svět na přelomu letopočtů
Možná bude zajímavé si připomenout jedno význačné období historie, období přelomu letopočtů podle evropského počítání času. Byla to doba velkých změn. Svým způsobem byla civilizace na vrcholu a prožívala všeobecný rozkvět. Jako dnes...


10 lidí s neuvěřitelnými schopnostmi10 lidí s neuvěřitelnými schopnostmi
Mutanti s pohádkovými vlastnostmi se vyskytují hlavně v amerických filmech. Ale i někteří obyčejní lidé kolem nás mohou mít schopnosti, nad kterými zůstává rozum stát. Následuje žebříček deseti z nich, jak je vybral časopis amazingbeautifulworld.com.


IT je Achillovou patou lidstvaIT je Achillovou patou lidstva
Naše závislost na informačních technologiích nás ohrožuje. Svoji existenci si bez nich nedovedeme představit. Řídí vše, co nám slouží. Tento dobrý sluha je zlým pánem...


Podivuhodný příběh léčitele Alfonse Vena Podivuhodný příběh léčitele Alfonse Vena
Tradiční lékařská péče ho nezachránila před následky zásahu elektrickým proudem. Léčil se sám a potom přišla vize, která z něj udělala slavného homeopata a úspěšného léčitele.


Dá se unudit k smrti?Dá se unudit k smrti?
Nuda. Slyšíme to slovo každý den ze všech stran. Byl to nudný den. Nudný rozhovor, film. Dá se k smrti unudit? A dá se s tím něco dělat?


Chceme do nebe?Chceme do nebe?
Nebe je vytoužený sen věřících, ale pro skeptiky je to pověra a nesmysl. Na počátku konceptu nebe mohly být zážitky umírajících či astrální cesty pravěkých šamanů.


Biopaliva – pro a protiBiopaliva – pro a proti
Biopaliva mají být jednou z alternativ trvale udržitelného rozvoje. Ovšem problémy, které větší výrobu biopaliv doprovázejí, ukazují, že využívání tohoto zdroje energie nebude tak jednoduché.


Jak najít ideálního partnera či partnerku?Jak najít ideálního partnera či partnerku?
Spíš objevíte tisíce mimozemských civilizací, než jediný ideální vztah. Podle matematika Petera Backuse je vhodný pouze každý 285 tisící kandidát. Možná za to může náš čich. Možná jen vysoké nároky nebo strach z minulých zklamání...


Bludný Holanďan – loď brázdící v moříchBludný Holanďan – loď brázdící v mořích
Roku 1641 se Holandská obchodní loď blížila k mysu Dobré naděje. Náhle vplula do bouře. Kapitán chtěl bouří proplout. To se však nestalo. Loď narazila na útes a potopila se. Dodnes však má bloudit mořem!


Schumannova rezonance – tlukot srdce ZeměSchumannova rezonance – tlukot srdce Země
Bývá nazývána tlukot srdce Země a je spojována s léčením, duchovní transformací a zrychlováním času


Pamukkale – výlet na bavlněné hradyPamukkale – výlet na bavlněné hrady
Chcete se koupat v nádherných minerálních vodách malých, přírodně vytvořených jezírek a hledět přitom na krajinu? Chcete si skutečně připadat jako v bavlně? Turecké Pamukkale je tím správný cílem!


Neuvěřitelný svět tajných společenstvíNeuvěřitelný svět tajných společenství
Od počátku civilizace osnovali mocní spiknutí, aby pozměnili běh dějin podle svých přání. Doporučujeme, velmi zajímavé video...


UFO: Něco tu létá, nevíme co, ale nevadí nám toUFO: Něco tu létá, nevíme co, ale nevadí nám to
Britské ministerstvo obrany oznámilo, že se nebude zabývat šetřením pozorování UFO, protože tyto objekty zemi neohrožují. Letecký kontrolor prohlásil: vidíme asi jedno UFO měsíčně.


Záhada skryté hmoty stále nerozluštěnaZáhada skryté hmoty stále nerozluštěna
Naše znalosti o vesmíru jsou založeny na pozorování a výzkumu pouhých 4% jeho celkové hmotnosti. Zbytek tvoří skrytá hmota a energie. O co se jedná, jak se projevují a jsme jim na stopě?


10 rad čínského mistra, jak zůstaneme mladí a zdraví10 rad čínského mistra, jak zůstaneme mladí a zdraví
Zdraví je důležité, ale ne vždy se nám chce pro zdraví něco dělat. Šaolinský mistr Šifu Yan Lei, z 34. generace bojového umění kung fu, nám radí, jak si zachovat zdraví a mládí co nejdéle. Je potřeba začít hned.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí