internetWEEK.cz menu TOPlist
Jsou Země a Sluneční soustava něco extra?Jsou Země a Sluneční soustava něco extra?
Je naše Sluneční soustava typickým planetárním systémem? A co Země? Je běžnou, nudnou planetou nebo je výjimečným tělesem v obrovském vesmíru?


7 důvodů, proč jíst dýně celý rok, nejen o Halloween7 důvodů, proč jíst dýně celý rok, nejen o Halloween
Dýně jsou plné vitamínu A, který jak známo zpomaluje stárnutí. Semena dýně jsou plná antioxidantů a vláknina dýně pomáhá udržovat hladinu cholesterolu. A nejen to…


Tajemná jezerní monstra ITajemná jezerní monstra I
Neexistuje snad nikdo, kdo by neslyšel o příšeře z jezera Loch Ness. Skotská národní obluda láká k jezeru tisíce turistů. Po světě však existují mnohá další jezera, ve kterých byli spatřeni tajemní tvorové.


Tip na knihu - recenze: Chlapec, který viděl pravduTip na knihu - recenze: Chlapec, který viděl pravdu
Zajímavé čtení pro zájemce o paranormální jevy. Autor tvrdí, že viděl jako dítě aury lidí, duchy mrtvých i entity přírodní. Slogan o knize říká: Autentický deník z prostředí viktoriánské Anglie, jehož autor si přál zachovat anonymitu i po své smrti.


Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!
Dvacet věcí pro dvacetileté od Jasona Nazara. Rady se mohou hodit jak začínajícím podnikatelům, tak úplně všem, kteří stojí na startu do života plného výzev a chtějí dosáhnout úspěchu.


Autor knih o konspiraci 11. září zastřelenAutor knih o konspiraci 11. září zastřelen
Phillip Marshall, bývalý pilot CIA a DEA, který ve svých knihách psal, že útoky z 11. září 2001 zorganizovala vláda USA společně se Saúdskou Arábií, byl nalezen zastřelen. O život přišly násilně také jeho dvě děti.


Epochální objev: Záhadná lidská DNA nalezena!Epochální objev: Záhadná lidská DNA nalezena!
„Cizí“ DNA - starou asi dva miliony let - objevil v Africe dr. Joshua Akey. Možná se mu podařilo najít důkaz genetického zásahu do DNA našich dávných předků.


Časosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutáchČasosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutách
Podívejte se na časosběrná videa, která zachycují krásy Země i vesmíru. Na několik minut, které reprezentují měsíce práce jejich autorů. Ale stojí to za to!


Indiáni Kogi uchránili svá tajemství, aby probudili naši paměťIndiáni Kogi uchránili svá tajemství, aby probudili naši paměť
„My už nemůžeme dál opravovat svět. Musíte to udělat vy,“ říkají domorodci, kteří se ukryli před civilizací v horách severní Kolumbie. Primitivní indiáni dávají vzdělanému Západu mravní a ekologickou lekci.


Zaostřeno na piercing: z extravagance módaZaostřeno na piercing: z extravagance móda
Zprvu bylo na piercing pohlíženo, jako na nevhodný, prznící a nevkusný doplněk. V současnosti je trendem číslo jedna a to nejen u teenagerů, ale i u dospělých.


Očekávané technické novinky v automobilovém průmysluOčekávané technické novinky v automobilovém průmyslu
Automobilismus čelí byrokratické revoluci. Na spalovací motory se chystají další a další zákazy a regulace. Ačkoliv plnohodnotná ekologická náhrada není. Jak lze současná auta a paliva vylepšovat?


Vědci prolomili starý kód a objevili tajné bratrstvoVědci prolomili starý kód a objevili tajné bratrstvo
Více než 260 let nikdo nebyl schopen rozluštit, co je skryto za znaky na stránkách záhadného rukopisu původem z Německa. S pomocí moderních počítačových programů se to mezinárodnímu týmu vědců podařilo.


Utajují vlády technologii, která by vyřešila energetickou i klimatickou krizi?Utajují vlády technologii, která by vyřešila energetickou i klimatickou krizi?
Několik různých vynálezců nezávisle vynalezlo bezpečné a zelené jaderné plasmové baterie, které mohou po dobu pěti až deseti let dodávat spolehlivou a stálou energii bez jediného dobití. Proč o nich nevíme?


UFO si posvítilo na helikoptéru – The Coyne incident UFO si posvítilo na helikoptéru – The Coyne incident
Mansfield v Ohiu se zapsal do dějin ufologie zlatým písmem. Ačkoliv se psal rok 1973, vzrušující příběh, který se stal posádce vojenské helikoptéry, zůstává dodnes velkou hádankou.


Autismus, šamani a koněAutismus, šamani a koně
Rupert Isaacson se vypravil se svou manželkou do Mongolska za šamany, aby vyléčil autistického syna Rowana.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí