internetWEEK.cz menu TOPlist
Tunguská záhada – nové vědecké objevyTunguská záhada – nové vědecké objevy
Italští vědci jsou přesvědčeni, že vyřešili tunguskou záhadu, která patří k největším v moderní historii. Malé jezero Čeko v centrální Sibiři je podle nich místo dopadu mysteriózního meteoritu.


Bumerang: záhada nebo zábava?Bumerang: záhada nebo zábava?
Bumerang je bezesporu hi-tech vynález leteckých inženýrů doby kamenné. Profil křídla s dokonalou aerodynamikou kombinuje řadu fyzikálních zákonů. Může vám zachránit život v divočině. A je s ním vážně legrace...


Očkování: všechna pro i protiOčkování: všechna pro i proti
Každý, kdo se narodí zde, musí být povinně očkovaný. Necháváme se očkovat i dávkami, které nejsou povinné, ale mají chránit naše zdraví. Kupujeme si je dobrovolně, i když často mají mnoho vážných vedlejších účinků. Někdo je pro, jiný proti.


Děti duchy vidí: Duchařské historky z AmerikyDěti duchy vidí: Duchařské historky z Ameriky
Je známo, že děti mají mimosmyslové vnímání silnější než dospělí. Zachycuje to například slavný film „Šestý smysl“. Následující příběhy se odehrály v několika amerických rodinách.


Největší vizionář ruské budoucnosti - Alexandr DuginNejvětší vizionář ruské budoucnosti - Alexandr Dugin
„Autor smrtící ideové směsi“ je jedno z přízvisek ideového projektanta budoucího ruského impéria, který má radikální názory a podporu nejvyšších ruských kruhů.


Stonehenge: zná se již původ kamenůStonehenge: zná se již původ kamenů
Pracovníci z Waleského národního muzea a Leicesterské unverzity rozluštili záhadu stavebních kamenů megalitického komplexu Stonehenge. Jsou z Craig Rhos-y-felin u Pont Season.


Jsou Země a Sluneční soustava něco extra?Jsou Země a Sluneční soustava něco extra?
Je naše Sluneční soustava typickým planetárním systémem? A co Země? Je běžnou, nudnou planetou nebo je výjimečným tělesem v obrovském vesmíru?


Kopie jeskyně Lascaux: Sixtinská kaple prehistorie ožíváKopie jeskyně Lascaux: Sixtinská kaple prehistorie ožívá
Obrazárna světa, která byla od roku 1963 pro veřejnost uzavřena, má věrnou kopii alespoň zásadních děl.. Podívejte se na zajímavé video...


Alternativa k zastupitelské demokraciiAlternativa k zastupitelské demokracii
Zastupitelská demokracie, jak je rozšířená v našich končinách, prochází těžkou krizí. Je však vůbec možné za ní najít jinou alternativu?


24 faktů o 11. září, která těžko vyvrátit 24 faktů o 11. září, která těžko vyvrátit
Jak nezájem Bushovy vlády o důkladné vyšetření “Útoků na Ameriku”, tak mlčení Obamovy administrativy hodně naznačují. Budou někdy odhaleny nepravdy, na kterých stojí současnost?


Začíná nová etapa kosmických letůZačíná nová etapa kosmických letů
Úspěšný start soukromé kosmické lodě Falcon 9 společnosti SpaceX k mezinárodní stanici ISS představuje začátek zcela nové etapy dobývání vesmíru. Vesmírné lety se totiž pomalu začínají dostávat do soukromých rukou. Ztratí státy svůj monopol?


Jak se připravit na ayahuaskuJak se připravit na ayahuasku
V posledních letech se z amazonské liány známé jako ayahuaska stává v Čechách téměř módní záležitost a není nutné pro ni jezdit do Amazonie. Vyzkoušel jsem a předávám pár zkušeností pro ty dobrodruhy, kteří do toho také chtějí jít.


30 kroků ke štěstí30 kroků ke štěstí
Štěstí považujeme většinou za jakousi zvláštní nahodilou věc, někdy jenom za letmý pocit. Ale existují vyzkoušené způsoby, jak na této podivné věci pracovat a dokázat zajistit, aby stála na vaší straně.


Medveděv: Mimozemšťané jsou mezi námi Medveděv: Mimozemšťané jsou mezi námi
Měla by to být zpráva první kategorie, ale do titulků světových médií zatím nepronikla. Premiér Ruska řekl novinářům, že mimozemšťané žijí na Zemi.


Video: Jaderné testy v průběhu časuVideo: Jaderné testy v průběhu času
Od roku 1945 do roku 1998 bylo po celém světě provedeno doopravdy hodně jaderných testů. Více než polovinu z nich uskutečnily USA. Kolik a kde uvidíte hezky názorně.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí