internetWEEK.cz menu TOPlist
Jak najít ideálního partnera či partnerku?Jak najít ideálního partnera či partnerku?
Spíš objevíte tisíce mimozemských civilizací, než jediný ideální vztah. Podle matematika Petera Backuse je vhodný pouze každý 285 tisící kandidát. Možná za to může náš čich. Možná jen vysoké nároky nebo strach z minulých zklamání...


Děti a zážitky blízké smrtiDěti a zážitky blízké smrti
Srazilo ji auto a v letu uviděla své dvě mrtvé babičky. Děti odcházejí v bezvědomí do parku, kde si hrají, potkávají jasné světlo a také dostávají na výběr, zda se chtějí vrátit do života.


Sonda Cassini: První snímky historického průletu pod prstenci SaturnuSonda Cassini: První snímky historického průletu pod prstenci Saturnu
Ještě žádná sonda se nedostala takhle blízko k Saturnu. Zatím jsme se mohli spoléhat jen na naše odhady založené na dosavadních zkušenostech s jinými oblastmi prstenců. Z toho jsme pak odvozovali, jak by mohla mezera mezi planetou a prstenci vypadat.


Autismus, šamani a koněAutismus, šamani a koně
Rupert Isaacson se vypravil se svou manželkou do Mongolska za šamany, aby vyléčil autistického syna Rowana.


Zábava nebo záhada? Cola & Mentos...Zábava nebo záhada? Cola & Mentos...
Pokusy s Coca Colou Light a bonbóny Mentos patří do kategorie zábavné fyziky. A o zábavu opravdu není nouze. Občas jde i o tělesné výčnělky. Víte, že záhada bouřlivé reakce byla odhalena teprve nedávno?


Svět v roce 2100: populační exploze černého kontinentu Svět v roce 2100: populační exploze černého kontinentu
Populační divize OSN nedávno zveřejnila nové odhady vývoje lidské populace. Zatímco v západním světě ale také v Asii bude počet obyvatel klesat, Afriku čeká populační exploze. Možná dokonce největší v lidských dějinách.


Indiáni Kogi uchránili svá tajemství, aby probudili naši paměťIndiáni Kogi uchránili svá tajemství, aby probudili naši paměť
„My už nemůžeme dál opravovat svět. Musíte to udělat vy,“ říkají domorodci, kteří se ukryli před civilizací v horách severní Kolumbie. Primitivní indiáni dávají vzdělanému Západu mravní a ekologickou lekci.


Léčivá houba: REISHILéčivá houba: REISHI
Výčet pozitivních účinků houby Lesklokorky lesklé je velmi obsáhlý. Tento tradiční lék dlouhověkých Číňanů a Japonců pomáhá při cukrovce, vysokém tlaku, obnově buněk nebo i v boji proti rakovině.


Jak pořádně posílit mozekJak pořádně posílit mozek
Chcete, aby vám to pořádně myslelo? Musíte denně řešit nové úkoly a trénovat mozkové závity. Následuje několik tipů jak na to, abyste byli každý den o něco chytřejší.


Ocean X team objevil jen čedičový polštář!Ocean X team objevil jen čedičový polštář!
Tajemný objekt na dně Baltského moře měl být potopeným UFO, starověkou stavbou nebo základnou nacistů, rušící elektronické přístroje. Hodně povyku pro nic a teď ticho. Byl to podvod?


Na téma úvěrové pasti aneb Průvodce pro laikyNa téma úvěrové pasti aneb Průvodce pro laiky
Následující příklad ze života ukazuje, jak je snadné se dostat do dluhové pasti a zbankrotovat. Jakým způsobem vznikla celá finanční krize a ve své podstatě i naznačuje, co nás ještě čeká...


Iránský prezident naznačil, že útoky z 11. září zorganizovaly USAIránský prezident naznačil, že útoky z 11. září zorganizovaly USA
Je možné, aby americká vláda zorganizovala útok na Dvojčata z 11. září 2001? Zdá se vám to nepravděpodobné? Nebo naopak patříte k těm, kteří si myslí, že na těchto konspiračních teoriích skutečně něco pravdy je?


Nejstarší lidská DNA byla prozkoumána!Nejstarší lidská DNA byla prozkoumána!
Vědci získali 400 000 let starou DNA z kosti nalezené ve španělské jeskyni. Výsledky překvapily.


Jaká bude další evoluce lidstva?Jaká bude další evoluce lidstva?
Člověk zručný, neandrtálský, vzpřímený,… o vývojových fázích člověka jsme se učili ve škole, ale evoluce lidského pokolení probíhá i nyní. Jak budou vypadat lidé za pár desítek tisíc let?


Emma Allen: Timelapse evoluce na obličeji umělkyněEmma Allen: Timelapse evoluce na obličeji umělkyně
Britská umělkyně přemalovala svůj obličej 1250krát. Aby ukázala evoluci života a svůj pohled do lidského budoucna. Toto video však není jejím prvním počinem. Jednou zestárla a umřela, aby se znovu narodila. A věnuje se také chvályhodným tématům…


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí