internetWEEK.cz menu TOPlist
Jak vydělávat na začátku malého podnikání?Jak vydělávat na začátku malého podnikání?
U většiny malých podnikatelských záměrů trvá minimálně jeden rok, než začnou vydělávat dost na to, aby pokryly vaše startovací náklady. Ale když budete opatrní v plánování a v utrácení, můžete být v přebytku dříve.


Tunguská záhada – nové vědecké objevyTunguská záhada – nové vědecké objevy
Italští vědci jsou přesvědčeni, že vyřešili tunguskou záhadu, která patří k největším v moderní historii. Malé jezero Čeko v centrální Sibiři je podle nich místo dopadu mysteriózního meteoritu.


Projděte se ulicemi opuštěného okolí Fukušimy Projděte se ulicemi opuštěného okolí Fukušimy
Google pořídil snímky v městě duchů, jak by se mohlo překřtít japonské město Namie-machi , které je už více než dva roky opuštěné po havárii v nedaleké jaderné elektrárně Fukušima.


Tajemství parfému znaly ženy již ve starověkuTajemství parfému znaly ženy již ve starověku
Bez parfémů si snad žádná žena nedovede představit svůj život. Díky nim jsou sebevědomější. Cítí se sexy. Parfém ostatně patří mezi nejnebezpečnější ženské zbraně už od nepaměti.


Joseph Stiglitz: USA brzdí extrémní zadluženost studentů Joseph Stiglitz: USA brzdí extrémní zadluženost studentů
Ekonom Joseph Stiglitz varuje před obrovským zadlužením studentů, které může mít neblahý vliv na americkou ekonomiku.


V Číně byl nalezen zcela nový druh jeskynních lidíV Číně byl nalezen zcela nový druh jeskynních lidí
Žili v letech 14.500 až 11.500 v jižní Číně. Tito lidé vykazují nezvyklou směs starých a moderních anatomických znaků. Zřejmě se jedná o zcela nový druh jeskynních lidí…


Tajemné minulé životyTajemné minulé životy
Jsou lidé, kteří si vzpomínají na to, že již žili. Jiní si myslí, že tělo, ve kterém jsou, jim nepatří. Jasno v tom každému může udělat regresní terapie...


Tip na dovolenou nebo zastávku cestou: Lago di GardaTip na dovolenou nebo zastávku cestou: Lago di Garda
Itálie: Gardské jezero je jako klín zaražený do Alp, táhnoucí se přes 50 kilometrů od severu k jihu, v nadmořské výšce pouhých 65 metrů. Má neopakovatelné kouzlo. Nabízí sportovní i kulturní vyžití, nádhernou přírodu a průzračnou vodu.


Jak na ranní vstávání?Jak na ranní vstávání?
ABECEDA PODNIKÁNÍ Vám radí vstávat brzy. Protože tak uděláte více práce. A snáze dosáhnete úspěchu. Je však možné si ranní vstávání osvojit, či je vrozené?


Česká republika a globalizaceČeská republika a globalizace
Naše země je 32. nejvíce „globalizovanou“ zemí světa. Alespoň to tvrdí uznávaný žebříček DHL indexu globální propojenosti.


Zážitky blízké smrti amerických vojákůZážitky blízké smrti amerických vojáků
Mysteriózní odchod z tohoto světa nebo vystoupení z těla zažilo v boji mnoho vojáků, ale málokdo o tom mluví. Neradi vzpomínají na hrůzy války, ale jejich příběhy jsou velmi zajímavé.


Mizející střední třída je nový normál?Mizející střední třída je nový normál?
Všimli jste si, že pomalu chudnete, i když jste byli v 90. letech poměrně úspěšní profesionálové a vaše profese se ještě před 10 lety zdála být zárukou slušného příjmu a víceméně nadprůměrného životního standardu? Nejste v tom sami....


Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!
Dvacet věcí pro dvacetileté od Jasona Nazara. Rady se mohou hodit jak začínajícím podnikatelům, tak úplně všem, kteří stojí na startu do života plného výzev a chtějí dosáhnout úspěchu.


Top ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFOTop ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFO
Všechny případy v tomto žebříčku byly pozorovány více svědky, některé byly vyšetřovány policií a zpravodajskými službami. Výběr provedla skupina špičkových ufologů pro dokumentární film Paula Kimballa Best Evidence, který odvysílala UFOtv.


Záhadný nagual Carlos CastanedaZáhadný nagual Carlos Castaneda
Castaneda je americký kultovní autor, kterého zná zřejmě každý, kdo zavadil o alternativní svět. Trošku poodstoupil ze slávy, ale jeho knihy stále přitahují.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí