internetWEEK.cz menu TOPlist
Relaxační hudba I – mořeRelaxační hudba I – moře
V dnešní uspěchané době není na krátký odpočinek příliš času. Přinášíme vám proto přehled nejlepší relaxační hudby, díky které můžete „vypnout“ na pár minut kdekoliv a kdykoliv.


RSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolouRSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolou
Někteří lidé považují RSS za přežitek, jiní na něj nedají dopustit. Představujeme vám pěknou aplikaci, díky které můžete mít články z internetWEEK.cz i dalších zdrojů pěkně na dosah ruky.


Spad po 11. září lze srovnávat s Černobylem a FukušimouSpad po 11. září lze srovnávat s Černobylem a Fukušimou
Dr. Roberto Lucchini srovnává vliv katastrof na zdraví obyvatel. V okolí WTC je prokazatelně více případů rakoviny než ve zbytku New Yorku a USA.


Jak začít podnikat bez investic a na co si dát pozorJak začít podnikat bez investic a na co si dát pozor
Víte, že podnikání je cestou k finanční nezávislosti. Umožňuje vydělávat peníze i čas. Ale Vy nemáte představu v čem podnikat a jak si alespoň přivydělat... A pokud již máte nápady, nevíte, jak je rozjet. Je to tak? Pomůžeme Vám začít a uspět!


Laureát Nobelovy ceny: nerovnost ve společnosti povede ke katastrofěLaureát Nobelovy ceny: nerovnost ve společnosti povede ke katastrofě
Nerovnost ve společnosti vede k oslabení růstu a erozi demokracie. Prohlásil to Joseph Stiglitz, jeden z nejuznávanějších světových ekonomů...


Bezpilotní letadla aneb když smrt přichází z nebeBezpilotní letadla aneb když smrt přichází z nebe
Bezpilotní letouny jsou fascinujícími hračkami, které se staly rozhodujícím faktorem v současných konfliktech.


Negativní pocity kradou naše zdraví!Negativní pocity kradou naše zdraví!
Často na nás všechny působí v životě negativní vlivy. Možná máme pocit, že přejdou a my se z nich otřeseme, ale ve skutečnosti se negativní vlivy odráží na naší duši a ta vysílá signály do celého těla v podobě nemocí, to se nazývá etikoterapie.


Konspirační teorie – Ježíš KristusKonspirační teorie – Ježíš Kristus
Byl to americký spisovatel Dan Brown, kdo oživil myšlenku, že Ježíš nebyl svatý, ale měl ženu a děti. Teorií kolem křesťanského Mesiáše je však více.


Deja vu. Běžná záležitost nebo skrytá magie?Deja vu. Běžná záležitost nebo skrytá magie?
Toto už jsem přeci zažil. Ale kdy a kde? Přesně takovou otázku si pokládáme, staneme-li se obětí jevu Deja vu. Moderní medicína pomáhá vyřešit spoustu podobných záhad, tato však zůstává stále obestřena tajemnem.


Prožitky sdílené smrti nabourávají vědecké vysvětlení NDEProžitky sdílené smrti nabourávají vědecké vysvětlení NDE
Shared-death experience je fenomén, který zkoumal Raymond Moody. Lidé, kteří jsou v přítomnosti umírající osoby, mají někdy zvláštní vjemy deformovaného prostoru, vidí světelný tunel nebo mají pocit, že se vznášejí.


Pohled mayského šamana na západní kulturuPohled mayského šamana na západní kulturu
Mayové jsou nyní tak trochu módní záležitostí. Ale víme o nich něco jiného než, že měli zvláštní kalendář a stavěli na Yucatánu pyramidy? Mayskou duši dobře vylíčil šaman Martin Prechtel.


Tip na dovolenou nebo zastávku cestou: Lago di GardaTip na dovolenou nebo zastávku cestou: Lago di Garda
Itálie: Gardské jezero je jako klín zaražený do Alp, táhnoucí se přes 50 kilometrů od severu k jihu, v nadmořské výšce pouhých 65 metrů. Má neopakovatelné kouzlo. Nabízí sportovní i kulturní vyžití, nádhernou přírodu a průzračnou vodu.


Video: jak se hojí rány planety ZeměVideo: jak se hojí rány planety Země
Jak dlouho trvá planetě Zemi, než se vyrovná s velkou přírodní katastrofou?


Google je mocnější než vlády světaGoogle je mocnější než vlády světa
Google ovládá internet. Téměř o každém ví vše. Rozhoduje, co budete kupovat a kdo Vám to prodá. Informace, kterými disponuje, Vás posadí na zadek. Jestli je zneužívá? Může. A o svou morální bezúhonnost již přišel...


Zábava nebo záhada? Cola & Mentos...Zábava nebo záhada? Cola & Mentos...
Pokusy s Coca Colou Light a bonbóny Mentos patří do kategorie zábavné fyziky. A o zábavu opravdu není nouze. Občas jde i o tělesné výčnělky. Víte, že záhada bouřlivé reakce byla odhalena teprve nedávno?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí