internetWEEK.cz menu TOPlist
Země v průběhu roku z vesmíru a něco navícZemě v průběhu roku z vesmíru a něco navíc
Podívejte se na záběry Země z vesmíru v průběhu jednoho roku ale také na přechod Měsíce přes Zemi a konečně také na nové snímky.


Samara se propadá Samara se propadá
Ruské město Samara je „pojídáno zaživa“: auta, autobusy a náklaďáky padají do obrovských děr. Samařané žijí ve strachu, kde se zase propadne země.


Příběh NDE: Setkání s BohemPříběh NDE: Setkání s Bohem
Mickey Robinson byl profesionální parašutista, žil šťastný život, ale potom přišel smolný den, jeho letadlo se zřítilo a on se ocitl na pokraji smrti. V jedné chvíli jeho duše odcestovala na onen svět.


Pozitivním myšlením k úspěchuPozitivním myšlením k úspěchu
Většina malých podnikatelů vidí sklenici jako napůl plnou. Na horské dráze podnikání mezi startem nové firmy a jejím uvedením do běhu je to opravdu jediný způsob, jak přežít a růst.


Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)
Média si nevšímají masivního zastoupení zaměstnanců Rothschildovy firmy Freescale ve zmizelém Boeingu. Jenomže právě to je inspirací pro hodně třaskavou konspirační teorii, v které hrají významnou roli utajované vojenské technologie.


Videa: smolný den ženVidea: smolný den žen
Dali jsme dohromady pár vtipných videí, ve kterých nemělo něžné pohlaví zrovna dobrý den.


Šestý smysl zkoumá Psychotronika, věda nemožného...Šestý smysl zkoumá Psychotronika, věda nemožného...
Nezdá se Vám, že důkazů o událostech mezi nebem a zemí opředených tajemstvím je až příliš? Je možné, aby to bylo nemožné? Záhadný šestý smysl, který to má na svědomí, zkoumá psychotronika...


Historie: Masakr na švédském ostrově ÖlandHistorie: Masakr na švédském ostrově Öland
Švédské Pompeje – tak říkají archeologové objevu na ostrově Öland. Stojí před záhadou starou 1500 let. Někdo nemilosrdně povraždil obyvatele pevnosti a nechal jejich těla ležet na místě činu.


Ákáša podle Edgara Cayceho  Ákáša podle Edgara Cayceho
Ákášické záznamy uchovávají vše, co člověk udělal během koloběhu reinkarnací, a to nejen činy, ale i pouhé myšlenky nebo emoce.


Energie zadarmo. Kdy bude?Energie zadarmo. Kdy bude?
Vědci říkají: nejde to. Ale tihle vynálezci pracují na tom, aby to šlo, a říkají, že to jde. Zákon o zachování energie se zdá být zpochybněn. Vědci jsou skeptičtí, arabští majitelé ropných nalezišť nabízejí miliardy.


Čemu věřit ve sportu? Co je fakt a co fikce?Čemu věřit ve sportu? Co je fakt a co fikce?
Uplácení, sázení a doping. Velké peníze a nástroj moci. Je tu ještě místo pro soupeření a ideály? Existuje čistý sport, jak tvrdí desetibojaři Dvořák a Šebrle? Nebo silový trojbojař Jakub Sedláček?


NDE: Zážitky blízké smrti – sebevrazi a slepíNDE: Zážitky blízké smrti – sebevrazi a slepí
Nevidomí od narození vidí, sebevrazi nacházejí klid. Jedna slepá žena se setkala s Ježíšem. Americký psycholog Ken Ring zkoumá zážitky lidí, kteří prošli klinickou smrtí.


Video: kdyby místo Měsíce byla některá z planetVideo: kdyby místo Měsíce byla některá z planet
Jak by to vypadalo na pozemské obloze, kdyby místo Měsíce byla ve stejné vzdálenosti některá z planet Sluneční soustavy? Podívejte se na povedenou simulaci.


Exorcismus I. - pravdivý příběh vymítání ďáblaExorcismus I. - pravdivý příběh vymítání ďábla
Většina z nás má štěstí, že hororové scény sleduje jen v televizi. Ale existují tací, kteří si doslova prošli peklem. Vydejme se společně za jedním z nich. Jeho utrpení bylo skutečné, nikoliv hrané!


Naučme se zvládat sami sebe!Naučme se zvládat sami sebe!
Emoce nás mohou uvolnit. Některé z nich rádi projevujeme. Jiné bychom však měli držet zkrátka a příliš je nedávat najevo. Občas jsou nezadržitelné, každý to zná. Naučme se je ovládat!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí