internetWEEK.cz menu TOPlist
Je František poslední papež?Je František poslední papež?
Malachiášovo proroctví mluví o tom, že posledním papežem před Soudným dnem bude římský papež jménem Petr. Jak by jím mohl být Jorge Bergoglio čili papež František?


20 nejzásadnějších a nejpovedenějších fotek SpaceX20 nejzásadnějších a nejpovedenějších fotek SpaceX
Ve SpaceX udělali výběr top 124 fotek. My z nich vybrali nej 20. A přidali zajímavá videa.


Temná energie – noční můra vědcůTemná energie – noční můra vědců
Něco je jinak. Někde ve vesmíru je utajená síla, kterou neumějí vysvětlit ani ti nejlepší matematici světa. Nová generace kosmologů zpochybňuje naše základní porozumění vesmíru. Teorie Velké třesku tak úplně nefunguje.


50 let po atentátu – Amerika stále neví50 let po atentátu – Amerika stále neví
John F. Kennedy: Proč většina Američanů nevěří v teorii jednoho střelce? Co píší americká média 50 let po nejslavnějším atentátu 20. století. Zdá se, že dohady budou trvat věčně...


Autor knih o konspiraci 11. září zastřelenAutor knih o konspiraci 11. září zastřelen
Phillip Marshall, bývalý pilot CIA a DEA, který ve svých knihách psal, že útoky z 11. září 2001 zorganizovala vláda USA společně se Saúdskou Arábií, byl nalezen zastřelen. O život přišly násilně také jeho dvě děti.


Zaostřeno na piercing: z extravagance módaZaostřeno na piercing: z extravagance móda
Zprvu bylo na piercing pohlíženo, jako na nevhodný, prznící a nevkusný doplněk. V současnosti je trendem číslo jedna a to nejen u teenagerů, ale i u dospělých.


Kam zmizeli stavitelé z Göbekli Tepe? Kam zmizeli stavitelé z Göbekli Tepe?
Stavitelé nejstarší svatyně na světě zmizeli beze stopy. Existují náznaky, že vyrazili na hodně dlouhou pouť a jejich potomci se dostali na místa vzdálená od Evropy tisíce kilometrů.


Slunovrat. Pro mnohé kultury významný denSlunovrat. Pro mnohé kultury významný den
Letní i zimní slunovrat není pro moderního člověka moc zajímavý. Ale mnohé kultury po celém světě mu přikládají značný až magický význam.


Rupert Sheldrake: 10 vědeckých dogmatRupert Sheldrake: 10 vědeckých dogmat
Britský vědecký disident promluvil v Londýně kriticky o současné vědě. Vyvolal poprask. Pustili se do něj skeptici. TED stáhl jeho projev ze svých stránek a byl obviněn z cenzury. Skandál byl na světě.


Ztracené město PetraZtracené město Petra
Město, které leží v Jordánku, v poušti vytesané ve skále, bylo jedním ze sedmi starověkých divů světa. Není divu, skalní chrámy, paláce a hrobky opuštěného města totiž opravdu lákají k návštěvě!


Co je astrální cestování - Robert A. MonroeCo je astrální cestování - Robert A. Monroe
Astrální cestování – anglicky OBE (Out of Body Experience) – patří k velmi zajímavým fenoménům, o kterých toho věda moc neví.


Příběh Twitteru aneb 140 znaků mocnějších než ObamaPříběh Twitteru aneb 140 znaků mocnějších než Obama
Je Twitter centrálním uzlem myšlenek naší planety? Představujeme vám 140 znaků, které mění svět. Podívejte se na historii, současnost a budoucnost Twitteru.


Přestěhujeme se někdy na Mars?Přestěhujeme se někdy na Mars?
Země je naší kolébkou, ale každý musí jednou svou kolébku opustit. Dokážeme někdy přeměnit Mars v obyvatelnou planetu? Jak toho docílit?


Přiblíží nás ke hvězdám jaderná medúza?Přiblíží nás ke hvězdám jaderná medúza?
Na jedné straně zde máme objevy obyvatelných planet u blízkých hvězd. Na straně druhé přichází zajímavá inovace mezihvězdných letů. Nejnovější projekt jaderné medúzy vychází ze známého Projektu Orion. Budeme cestovat na vlnách atomových výbuchů?


Válka o lék na Alzheimerovu nemoc v plném prouduVálka o lék na Alzheimerovu nemoc v plném proudu
O nadějném novém léku slýcháme celkem často. Všichni světoví lídři na něm intenzivně pracují. Všichni jej nutně potřebují a někteří jsou již ve třetí fázi. Ale analytici jim dávají šanci na úspěch pouze okolo 15 procent…


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí