internetWEEK.cz menu TOPlist
NDE by mohla vysvětlit kvantová fyzikaNDE by mohla vysvětlit kvantová fyzika
Někteří teoretičtí fyzici se domnívají, že duše čili vědomí je součástí struktury vědomí od vzniku Univerza. Vědomí funguje jako program kvantového počítače a může objasnit zážitky blízké smrti…


Obrazem: 30 pozvánek do divukrásné KanadyObrazem: 30 pozvánek do divukrásné Kanady
Jen málo míst na světě Vám nabídne tolik krás najednou. Divokou přírodu, polární záře a ledovce větší než zaoceánské lodě.


Pomozte odhalovat nezákonný rybolov díky technologii Global Fishing WatchPomozte odhalovat nezákonný rybolov díky technologii Global Fishing Watch
Leonardo DiCaprio a Google představili technologii, která umožňuje komukoliv na Zemi odhalovat nezákonný rybolov z vesmíru. Ten je odhadován na 35% celkového mořského výlovu. Díky tomu jsou ryby jako tuňáci a mečouni na desetině původních stavů...


Zápas andělů a démonůZápas andělů a démonů
Prý existují dobří andělé. Ti se nás snaží chránit, drží určitý řád, poté ale také existují zlí, kterým se říká démoni. Mezi anděly a démoni však vznikají nešvary. Mají se totiž o nás prát!


Svět řídí jedna superkorporace!Svět řídí jedna superkorporace!
Nejde přitom o konspirační teorii, ale o realitu – dokázali to výzkumníci Curyšské univerzity.


Jak se připravit na ayahuaskuJak se připravit na ayahuasku
V posledních letech se z amazonské liány známé jako ayahuaska stává v Čechách téměř módní záležitost a není nutné pro ni jezdit do Amazonie. Vyzkoušel jsem a předávám pár zkušeností pro ty dobrodruhy, kteří do toho také chtějí jít.


Klinická smrt – co se s námi děje?Klinická smrt – co se s námi děje?
Zavřete oči a za krátkou chvilku se ocitá vaše nehmotná stránka v tunelu. Vidíte své zesnulé příbuzné a probíhá vám celý váš život před očima. Takto popisují klinickou smrt ti, kteří jí prošli!


Periodická tabulka vědeckých bludůPeriodická tabulka vědeckých bludů
Netradiční, ale vtipný boj proti „nevědeckým“ teoriím…


Vědci žasnou nad záhadným signálemVědci žasnou nad záhadným signálem
Když astronomové zachytili zvláštní signál v galaktické kupě v souhvězdí Perseus, vzdáleném od nás miliony světelných let, poznali, že narazili na něco mimořádného. ..


Snové záhady: matematik Srinivasa RamanujanSnové záhady: matematik Srinivasa Ramanujan
Indickému géniovi přicházely nápady ve snech. Pracuje mozek, aniž o tom víme, nebo jde o paranormální aktivity?


Aspartam E951: mění chemické složení mozkuAspartam E951: mění chemické složení mozku
Aspartam byl vyvinut jako chemická bojová látka. Dnes je nejrozšířenějším umělým sladidlem na světě. Ač bylo provedeno několik výzkumů, které potvrdily jeho vysoce škodlivou sílu. Je zkrátka dostupný, levný a toxický...


Podnikání: Jak pozvednout morálku zaměstnancůPodnikání: Jak pozvednout morálku zaměstnanců
Podnikatelka Ronna Coeová používá ve své malé firmě čtyři metody řízení zaměstnanců. Udržení si kvalitních pracovníků a jejich spokojenost patří mezi její priority.


Fenomén samovolného vzníceníFenomén samovolného vznícení
Vypadá to, jako tuctová scéna z Hollywoodu. Z ničeho nic z člověka vyšlehne plamen a během chvilky z něj zbude pouze hromádka doutnajícího popelu. Tohle ale není film. Je to oficiálně potvrzená realita, která nemá dosud jasnou příčinu...


Slovenská slova, kterým mladí Češi nerozumíSlovenská slova, kterým mladí Češi nerozumí
K žádnému jinému národu světa nemáme blíže. Kus společné historie, kultura a chtělo by se říci i velmi podobný jazyk. Mladí Češi ale slovenštině obvykle nerozumí.


NDE v 18. století a dnesNDE v 18. století a dnes
Lékař Pierre-Jean de Monchaux odborně popsal jako první Evropan případ související se zážitkem blízké smrti již v roce 1740. Tyto zážitky ze stavu bezvědomí nebo klinické smrti mohou zásadně proměnit vnímání světa.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí