internetWEEK.cz menu TOPlist
Socialismus - funguje nebo nefunguje?Socialismus - funguje nebo nefunguje?
V poslední době koluje po českém internetu článek na téma – socialismus nefunguje. Za příklad slouží americká škola. A protože jde o Ameriku, mluví se o Obamově socialismu.


Odposlechy tajných služeb: Česko NSA nezajímá Odposlechy tajných služeb: Česko NSA nezajímá
Na veřejnost se dostávají stále zajímavější informace o sledování celosvětové internetové populace americkými tajnými službami. Česká republika ale zřejmě programy jako PRISM nebo XKeyscore příliš nezajímá.


Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl první (planetky)Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl první (planetky)
Mayský konec světa jsme přežili. Přestože nás v roce 2012 jen těsně minula sluneční bouře století. Armageddon ovšem může přijít prakticky kdykoliv. Jsme na cestě k nezvratnému osudu...


Vědci prolomili starý kód a objevili tajné bratrstvoVědci prolomili starý kód a objevili tajné bratrstvo
Více než 260 let nikdo nebyl schopen rozluštit, co je skryto za znaky na stránkách záhadného rukopisu původem z Německa. S pomocí moderních počítačových programů se to mezinárodnímu týmu vědců podařilo.


Rady jak začít podnikatRady jak začít podnikat
Následující rady jsou opravdu moudré a napsal je mladý muž, brněnský novinář Michal Kašpárek. Stojí za to, se nad nimi zamyslet – a začít něco dělat.


Fenomén spánkové paralýzyFenomén spánkové paralýzy
Usínáme s pocitem, že se nám nemůže nic stát. Nejspíše jsme totiž neslyšeli o stavu, který se nazývá spánková paralýza. Ta nás dokáže znehybnit v plném vědomí i na dlouhé hodiny! Již se bojíte usnout?


Část silných zemětřesení způsobuje člověk Část silných zemětřesení způsobuje člověk
Pohyby litosférických desek. To je příčina zemětřesení, nebo nás to alespoň učili ve škole. Kromě toho jsme tady měli HAARP (pokud tomu věříte), který na Aljašce zřejmě skončil. Zemětřesení však vyvolává také těžba.


Mimozemšťané unesli rockera Mimozemšťané unesli rockera
Američan Sammy Hagar patří k celebritám, které promluvily veřejně o UFO. Tvrdí, že měl telepatický kontakt s mimozemšťany. Speciální technologie zjistila: Byl unesen!


Další záhada na Měsíci. Mimozemšťané?Další záhada na Měsíci. Mimozemšťané?
Pomocí Googlu našel neznámý záhadolog na našem přírodním satelitu podivný objekt trojúhelníkového tvaru s osvětlenými hranami. Zase atraktivní podvod, nebo důvod, aby některý stát začal připravovat misi na Měsíc?


Indigové dítě o změnách na ZemiIndigové dítě o změnách na Zemi
Rozhovor se Sašou stojí za pozornost. V roce 2008 se šířily internetem názory jiného ruského indigového dítěte - Borise. Saša odpověděl na jakékoliv otázky a jeho odpovědi jsou téměř vždy překvapivé.


Viděli jste létající talíř u Vyškova 6.9.2012?Viděli jste létající talíř u Vyškova 6.9.2012?
Večer 6.9.2012 byl z dálnice u Vyškova pozorován modře zářící létající talíř. Viděli jste toto UFO také? Ozvěte se!


Země člověkem přemnoženáZemě člověkem přemnožená
Kolik lidí žije na Zemi? Jaké je věkové rozložení? Víte, že nás byla první miliarda až roku 1804 a v roce 1927 teprve miliardy dvě?


Cukrovarnický průmysl si koupil vědce, aby manipulovali výživová doporučeníCukrovarnický průmysl si koupil vědce, aby manipulovali výživová doporučení
Vědci z Harvardu byly zaplaceni za bagatelizaci vlivu cukrů na srdeční onemocnění. Je to již přes 50 let. Ale vliv jejich výživových doporučení je vidět i v současnosti. Zřejmě stojí i za dnešní epidemií obezity. Jak je to tedy s cukry?


Hawkeye Pierce z M.A.S.H se snaží změnit popularizaci vědyHawkeye Pierce z M.A.S.H se snaží změnit popularizaci vědy
Herce Alana Aldu asi zná většina lidí díky kultovnímu seriálu M.A.S.H. V USA se však proslavil rovněž jako propagátor vědy.


Nejstarší lidská DNA byla prozkoumána!Nejstarší lidská DNA byla prozkoumána!
Vědci získali 400 000 let starou DNA z kosti nalezené ve španělské jeskyni. Výsledky překvapily.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí