internetWEEK.cz menu TOPlist
Žijeme v Matrixu?Žijeme v Matrixu?
Možná je náš vesmír jenom dokonalá simulace nějakého superpočítače a my jsme její součástí. Koncept falešné reality zkoumá švédský fyzik Silas Beane.


Armáda KLDR Armáda KLDR
Na korejském poloostrově se pořádně chrastí zbraněmi. Je ovšem značně nepravděpodobné, že by současná krize přerostla v ozbrojený konflikt. Podívejte se na stručný přehled výzbroje KLDR.


Duchové Hirošimy – Začátek apokalypsyDuchové Hirošimy – Začátek apokalypsy
Lidstvo pomalu zapomíná na Hirošimu a Nagasaki. Dvě malé bomby tam způsobily v roce 1945 strašlivé zlo. Atomové mocnosti mají dnes připraveny k boji tisíce daleko silnějších atomových náloží.


Fascinující videa: peklo a oheň Fascinující videa: peklo a oheň
Na internetu se v uplynulých dnech objevila nezávisle na sobě dvě videa z Austrálie. První nabízí vzácný pohled na ohnivé tornádo, druhé do útrob sopky způsobem, který jste ještě nikdy neviděli…


Veterán CIA: Roswell je skutečnost Veterán CIA: Roswell je skutečnost
Bývalý agent CIA Chase Brandon promluvil. Měl možnost nahlédnout do přísně tajného archivu věcí získaných po havárii UFO v Roswellu. Je to pravda, říká.


Přehledně: kde všude ve světě šmírovala NSAPřehledně: kde všude ve světě šmírovala NSA
Kauza americké vládní agentury NSA neutichá. Objevují se nové informace, ale také vtípky a diplomatické roztržky. Podívejte se na přehled zemí, ve kterých NSA sbírala informace.


Jedenáct největších konspiračních teoriíJedenáct největších konspiračních teorií
Konspirační teorie jsou fenomén. Naznačují alternativní cesty, ilustrují moderní historii. Můžeme se jim smát, můžeme s nimi nesouhlasit, ale jsou výrazem lidské skepse a zvídavosti, které jsou předpokladem evoluce lidstva.


Titanik potopil oheň, nově tvrdí odborníciTitanik potopil oheň, nově tvrdí odborníci
Analýza dosud neznámých fotografií, pořízených před vyplutím z loděnice v Belfastu, přiměla experty vyhlásit oheň za prvotní a hlavní příčinu zkázy Titaniku.


Všechno, co jste chtěli vědět o astrálním cestováníVšechno, co jste chtěli vědět o astrálním cestování
Astrální cestování může být nebezpečné. Američanka Erin Pavlina varuje před lehkomyslným poletováním v astrálním světě. Je to zajímavá zkušenost, ale každý na to nemá. Erina odpovídá na nejčastěji kladené otázky ohledně vědomého vystupování z těla.


Místo zločinu: Ground ZeroMísto zločinu: Ground Zero
Američané se stále dožadují pravdy o 11. září. Film 9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out předkládá základní důkazy, proč nemůžeme věřit tomu, že tři mrakodrapy v New Yorku zbourala dvě letadla.


100 tipů - Jak myslí bohatí100 tipů - Jak myslí bohatí
Motivační kouč Steve Siebold studoval dlouho rozdíly mezi myšlením střední třídy a bohatými lidmi. Své dlouhé studium shrnul v knize „Jak myslí bohatí“ (How Rich People Think).


Je Slunce nebezpečnější když má své dny, nebo když je nemá?Je Slunce nebezpečnější když má své dny, nebo když je nemá?
Blíží se maximum Sluneční činnosti a tak se stále více hovoří o možnosti, že naší rodnou hroudu sežehne sluneční erupce. Máme se slunečního maxima bát?


Biopaliva – pro a protiBiopaliva – pro a proti
Biopaliva mají být jednou z alternativ trvale udržitelného rozvoje. Ovšem problémy, které větší výrobu biopaliv doprovázejí, ukazují, že využívání tohoto zdroje energie nebude tak jednoduché.


P. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, dušeP. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, duše
Američanka P. M. H. Atwaterová patří mezi nejvýznamnější badatele v oblasti zážitků blízké smrti, sama prožila třikrát klinickou smrt.


A je to tady: Černé díry jako hvězdné brány a portályA je to tady: Černé díry jako hvězdné brány a portály
Černé díry nekončí v ničivé singularitě, ale otevírají průchody do jiných vesmírů, hlásá nová fyzikální teorie. Dává tak za pravdu fantastům, kteří cestují svými raketami skrze vesmírné „díry“ již dlouho.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí