internetWEEK.cz menu TOPlist
Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!
Airbag chrání Vaši hlavu a hrudník před konfrontací s volantem nebo palubní deskou. Když mu stojí v cestě nohy, nedopadne to dobře. Přesvědčte se a nikdy to již nedělejte!


Velké konspirační teorie – Globální oteplováníVelké konspirační teorie – Globální oteplování
Klimatické změny jsou spojeny s mnoha nejasnostmi. Jedná se o příliš složitý fenomén ze sféry teorie chaosu. Politické tlaky budí podezření a vyvolávají otázky. Co se za nimi ve skutečnosti skrývá?


Írán klepe na dveře vesmíru a co Evropa?Írán klepe na dveře vesmíru a co Evropa?
Írán již vystřelil vstříc vesmíru opici. Pokračují tak přípravy na budoucí let člověka, kterým se země dostala do prestižního klubu, v němž chybí Evropa…


Znamení zvěrokruhuZnamení zvěrokruhu
Známe dvanáct znamení zvěrokruhu, z nichž každé vládne jeden měsíc v roce. Vládnoucí znamení zvěrokruhu ovlivňují povahové rysy lidí v té době narozených. A znáte Hadonoše?


Biopaliva – pro a protiBiopaliva – pro a proti
Biopaliva mají být jednou z alternativ trvale udržitelného rozvoje. Ovšem problémy, které větší výrobu biopaliv doprovázejí, ukazují, že využívání tohoto zdroje energie nebude tak jednoduché.


Země v průběhu roku z vesmíru a něco navícZemě v průběhu roku z vesmíru a něco navíc
Podívejte se na záběry Země z vesmíru v průběhu jednoho roku ale také na přechod Měsíce přes Zemi a konečně také na nové snímky.


Skalní umění – okno do pravěkuSkalní umění – okno do pravěku
Nejslavnější pravěké malby jsou ve francouzských a španělských jeskyních (Lascaux, Altamira aj.), ale pozoruhodné skalní umění tvořili také Australci, indiáni i Afričané.


Fenomén Inelia BenzFenomén Inelia Benz
Existují lidé, kteří jsou jiní. Možná to ani nejsou lidské bytosti nebo jen zčásti. Můžeme jim říkat fenomén. Inelia Benz...


Děti duchy vidí: Duchařské historky z AmerikyDěti duchy vidí: Duchařské historky z Ameriky
Je známo, že děti mají mimosmyslové vnímání silnější než dospělí. Zachycuje to například slavný film „Šestý smysl“. Následující příběhy se odehrály v několika amerických rodinách.


Pekelné planety, kde rok trvá pár hodinPekelné planety, kde rok trvá pár hodin
Astronomové nacházejí planety, které lze bez nadsázky označit jako pekelné světy. Teplota se na jejich povrchu pohybuje okolo 2 až 3 tisíc stupňů Celsia. Jak to tam vypadá a proč jsou tyto planety považovány za záhadné?


Jak na ranní vstávání?Jak na ranní vstávání?
ABECEDA PODNIKÁNÍ Vám radí vstávat brzy. Protože tak uděláte více práce. A snáze dosáhnete úspěchu. Je však možné si ranní vstávání osvojit, či je vrozené?


Česká republika a globalizaceČeská republika a globalizace
Naše země je 32. nejvíce „globalizovanou“ zemí světa. Alespoň to tvrdí uznávaný žebříček DHL indexu globální propojenosti.


Zmatky kolem soch na Velikonočních ostrovechZmatky kolem soch na Velikonočních ostrovech
National Geographic slavnostně oznámil, že američtí vědci objevili záhadu přesunu velikonočních soch. Jenomže tuto „záhadu“ spočívající v přesunu soch tažených ve svislé poloze skupinami lidí dávno objevil Pavel Pavel.


Ani bohatým nevyjde každý start-up. Na co si dát pozor?Ani bohatým nevyjde každý start-up. Na co si dát pozor?
Start-up je moderním označením začínajícího podnikání. Tyto nové příležitosti skrývají obrovský potenciál ale i riziko neúspěchu. Neúspěšné projekty většinou udělaly alespoň jednu z následujících chyb.


Úředník draží zakázku na webové stránky!Úředník draží zakázku na webové stránky!
Máme odsouhlasený rozpočet na tvorbu internetových stránek. Rozpočet je 2 miliony korun. Jedná se tedy o podlimitní veřejnou zakázku a není třeba vyhlašovat výběrové řízení. Předmětem této aukce je získání této zakázky. Kdo dá více, získá zakázku.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí