internetWEEK.cz menu TOPlist
Dá se unudit k smrti?Dá se unudit k smrti?
Nuda. Slyšíme to slovo každý den ze všech stran. Byl to nudný den. Nudný rozhovor, film. Dá se k smrti unudit? A dá se s tím něco dělat?


Tutanchamon: Faraon z KavkazuTutanchamon: Faraon z Kavkazu
Testy DNA zjistily, že mužští předkové slavného faraóna Tutanchamona přišli od Černého moře. Jeden z potomků tohoto vládce žije na Moravě. Otazníky nad původem vládců Egypta však zůstávají.


Projděte se ulicemi opuštěného okolí Fukušimy Projděte se ulicemi opuštěného okolí Fukušimy
Google pořídil snímky v městě duchů, jak by se mohlo překřtít japonské město Namie-machi , které je už více než dva roky opuštěné po havárii v nedaleké jaderné elektrárně Fukušima.


Účinní, leč utajení, zabijáci rakovinyÚčinní, leč utajení, zabijáci rakoviny
Vyřčená diagnóza, že máme my, nebo někdo z našich milovaných, rakovinu, nás většinou dostane do kolen. S rakovinou se ale dá bojovat a nejen chemoterapií. Farmaceutické společnosti nám však mnoho účinných léků zatajují.


Záhadní staří KréťanéZáhadní staří Kréťané
Odkud se vzali a jak mohli na skalnatém ostrově uprostřed Středozemního moře vytvořit původní obyvatelé Kréty skvělou civilizaci před několika tisíci lety? To člověka napadne, když navštíví tento středomořský ostrov.


Fascinující videa: peklo a oheň Fascinující videa: peklo a oheň
Na internetu se v uplynulých dnech objevila nezávisle na sobě dvě videa z Austrálie. První nabízí vzácný pohled na ohnivé tornádo, druhé do útrob sopky způsobem, který jste ještě nikdy neviděli…


V ďábelském kruhu – M. Morris o konspiraci proti lidstvuV ďábelském kruhu – M. Morris o konspiraci proti lidstvu
Michael Morris vysvětluje, proč se ekonomika v Evropě zhroutí, jak funguje již stovky let bankovní finanční systém a že nás čeká těžká doba se světlem na konci tunelu.


Úchvatné video: když Popocatépetl řádí Úchvatné video: když Popocatépetl řádí
Kdo by ji neznal? Jedna z nejslavnějších sopek na světě už řadu desetiletí rozhodně nespí. Podívejte se na úchvatná videa z posledních erupcí.


Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)
Média si nevšímají masivního zastoupení zaměstnanců Rothschildovy firmy Freescale ve zmizelém Boeingu. Jenomže právě to je inspirací pro hodně třaskavou konspirační teorii, v které hrají významnou roli utajované vojenské technologie.


Zážitky blízké smrti amerických vojákůZážitky blízké smrti amerických vojáků
Mysteriózní odchod z tohoto světa nebo vystoupení z těla zažilo v boji mnoho vojáků, ale málokdo o tom mluví. Neradi vzpomínají na hrůzy války, ale jejich příběhy jsou velmi zajímavé.


Ohrožuje nás kolaps biosféryOhrožuje nás kolaps biosféry
Tým uznávaných světových vědců, včetně nositele Nobelovy ceny nebo odborníka NASA, opět varoval, že hrozí bezprostřední kolaps biosféry na Zemi.


Antarktické jezero Vostok bylo dobytoAntarktické jezero Vostok bylo dobyto
Rusové se provrtali až k hladině antarktického jezera Vostok, které se ukrývá pod 4 km silnou vrstvou ledu. Očekávají, že v jezeře by mohly žít více než dvacet miliónů let staré mikroorganismy, které se zcela odlišným způsobem vyvíjely...


Bilderberg: setkání mocných bez zájmu hlavních médiíBilderberg: setkání mocných bez zájmu hlavních médií
O setkání skupiny Bilderberg se na BBC nebo v Times nedozvíte. Přestože se každoročně setkává elita ekonomiky, politiky a aristokracie světa. Co je Bilderberg?


Co by miliardář Warren Buffett učil své dětiCo by miliardář Warren Buffett učil své děti
Warren Buffett, americký miliardář, čtvrtý nejbohatší člověk na světě, radí, jak vychovávat děti. Vztah k penězům je důležité začít pěstovat co nejdříve.


Unikla Země v roce 1883 o vlásek globální katastrofě?  Unikla Země v roce 1883 o vlásek globální katastrofě?
V roce 1883 jsme měli možná obrovské štěstí. Naší planetu jen těsně minuly fragmenty komety o celkové hmotnosti nejméně dvou miliard tun. Nebo to bylo všechno jinak?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí