internetWEEK.cz menu TOPlist
Záhada skryté hmoty stále nerozluštěnaZáhada skryté hmoty stále nerozluštěna
Naše znalosti o vesmíru jsou založeny na pozorování a výzkumu pouhých 4% jeho celkové hmotnosti. Zbytek tvoří skrytá hmota a energie. O co se jedná, jak se projevují a jsme jim na stopě?


Muž, který byl v nebi, kontra skepticiMuž, který byl v nebi, kontra skeptici
Příběh lékaře dr. Ebena Alexandra je pozoruhodný. V roce 2008 upadl při onemocnění meningitidou do kómatu a v době, kdy mu nefungoval mozek, prožil cestu do nebe.


Mozek v plamenech - mladá Američanka se najednou zblázníMozek v plamenech - mladá Američanka se najednou zblázní
Úspěšná mladá novinářka Susannah Cahalanová napsala autobiografickou knihu o své záhadné nemoci, která ji bleskově srazila na dno, ale stejně rychle odezněla.


Mýty a fakta o mentální anorexiiMýty a fakta o mentální anorexii
Mnoho z nás si možná myslí, že ví o anorexii vše. Kolem této zákeřné nemoci ale existuje i spousta mýtů, které považujeme za pravdivé. Jak je tomu skutečně?


Rupert Sheldrake: 10 vědeckých dogmatRupert Sheldrake: 10 vědeckých dogmat
Britský vědecký disident promluvil v Londýně kriticky o současné vědě. Vyvolal poprask. Pustili se do něj skeptici. TED stáhl jeho projev ze svých stránek a byl obviněn z cenzury. Skandál byl na světě.


O utajování zdrojů – Steve M. GreerO utajování zdrojů – Steve M. Greer
Ufolog Steve M. Greer vystoupil na summitu Evropské exopolitiky. Z jeho vystoupení s názvem Příslib nové energie je velmi zajímavé video...


Bylo nebo nebylo za komunistů lépe?Bylo nebo nebylo za komunistů lépe?
V několika článcích a komentářích v magazínu internetWEEK.cz jsem prohlásil, že nebylo lépe než dnes. Máme svobodu, o které se nám za komunistů mohlo jen zdát. Vždy to vyvolalo vášnivé debaty. Tak jak to tedy je?


Časosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutáchČasosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutách
Podívejte se na časosběrná videa, která zachycují krásy Země i vesmíru. Na několik minut, které reprezentují měsíce práce jejich autorů. Ale stojí to za to!


Analýza americké duše: Láme posedlost dolarem charakter Ameriky?Analýza americké duše: Láme posedlost dolarem charakter Ameriky?
Co je příčinou touhy Američanů po penězích? Jaké má tato posedlost důsledky? Psycholog Thomas Singer odpovídá na otázky Pythie Peayové ohledně amerického „komplexu peněz“.


10 nejšílenějších vědeckých teorií10 nejšílenějších vědeckých teorií
I na první pohled šílené teorie v sobě mohou mít zrnko pravdy. Například velký třesk, který dnes přijímá většina teoretických fyziků, při svém zrodu vyvolával smích podobně jako Darwinova evoluční teorie. Podívejte se na hitparádu bláznivých teorií.


Co je to Bůh?Co je to Bůh?
Bůh je jedna z největších lidských idejí. Už dlouho patří k tomu, kvůli čemu se lidé zabíjejí. Ale představy o bohu, bozích a božství jsou nespočetné.


5 nejzáhadnějších zvuků světa5 nejzáhadnějších zvuků světa
Na Youtube je video, které nabízí pět nejzáhadnějších zvuků světa, jaké kdy byly zaznamenány. Podivné zvuky nebyly zatím věrohodně vysvětleny.


Záhadný nagual Carlos CastanedaZáhadný nagual Carlos Castaneda
Castaneda je americký kultovní autor, kterého zná zřejmě každý, kdo zavadil o alternativní svět. Trošku poodstoupil ze slávy, ale jeho knihy stále přitahují.


Proč muži milují ženská prsaProč muži milují ženská prsa
Proč lidští samci zbožňují ty pytle, které visí jejich samičkám na hrudi? Vědci zatím neuměli dostatečně vysvětlit posedlost pánů tvorstva prsy žen, ale jeden americký neurovědec to prý objevil.


Tajemná Mona Lisa aneb kdo byla Vinciho modla?Tajemná Mona Lisa aneb kdo byla Vinciho modla?
Záhadná, krásná žena, přesně taková byla Mona Lisa. Kdo ale Vinciho modelka vlastně byla? Objevilo se mnoho teorií a domněnek. Která je ta správná?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí