internetWEEK.cz menu TOPlist
Příběh NDE: Setkání s BohemPříběh NDE: Setkání s Bohem
Mickey Robinson byl profesionální parašutista, žil šťastný život, ale potom přišel smolný den, jeho letadlo se zřítilo a on se ocitl na pokraji smrti. V jedné chvíli jeho duše odcestovala na onen svět.


Když se řekne Manhattanhenge Když se řekne Manhattanhenge
Čtyřikrát do roka nabízí ulice New Yorku nevšední podívanou, kterou místní nazývají Manhattanhenge. Jde o zvláštní postavení Slunce v ulicích města, které nikdy nespí…


Bankrot Detroitu: varování pro všechnyBankrot Detroitu: varování pro všechny
Detroit je prvním z velkých měst USA, které muselo vyhlásit bankrot. Příčiny nelze hledat jen v krizi automobilového průmyslu ale také v chybách politiků v posledních desítkách let. A bývalý starosta města jde na 28 let do vězení.


Jak pořádně posílit mozekJak pořádně posílit mozek
Chcete, aby vám to pořádně myslelo? Musíte denně řešit nové úkoly a trénovat mozkové závity. Následuje několik tipů jak na to, abyste byli každý den o něco chytřejší.


Tajemná místa -  Říp Tajemná místa - Říp
Hora Říp je klasické místo české mytologie, duchovní a energetický střed Země české.


Jak si představit nepředstavitelný dluh USA?Jak si představit nepředstavitelný dluh USA?
Představte si, že dluh USA je větší, než hodnota všech firem v indexu S&P 500. A pár dalších příkladů, jak si představit nepředstavitelné. Aby 20 bilionů dolarů nebylo jen absurdním číslem, které navíc dramaticky poroste!


Fenomén: Andělé jsou tady!Fenomén: Andělé jsou tady!
Andělé se vracejí. Lorna Byrne je vidí a povídá si s nimi. Emil Páleš anděly vědecky zkoumá. Rupert Sheldrake napsal Fyziku andělů. Přesto zůstávají nebeské bytosti záhadou.


Vitamínové doplňky nepomáhají. A škodí!Vitamínové doplňky nepomáhají. A škodí!
Byl publikován nespočet vědeckých prací, zpochybňujících účinnost vitamínových doplňků. Podle většiny z nich pravidelné užívání vitamínových doplňků ničemu nepomáhá. Naopak. Zvyšují riziko rakoviny nebo předčasné smrti!


10 historicky nejčtenějších článků10 historicky nejčtenějších článků
Vydali jsme již více než 2000 článků, což je příležitost k ohlédnutí. Vybrali jsme deset článků, které naše čtenáře nejvíc zajímaly.


Vizionář Peter Joseph o současném systémuVizionář Peter Joseph o současném systému
Autor slavného alternativního dokumentu Zeitgeist v rozhovoru pro anglické vysílání Ruské televize (začátkem prosince 2012) vysvětluje, proč je v krizi současný politicko-ekonomický systém a co s tím.


Duchové Hirošimy – Začátek apokalypsyDuchové Hirošimy – Začátek apokalypsy
Lidstvo pomalu zapomíná na Hirošimu a Nagasaki. Dvě malé bomby tam způsobily v roce 1945 strašlivé zlo. Atomové mocnosti mají dnes připraveny k boji tisíce daleko silnějších atomových náloží.


S Hitlerem nikdy nebyla legrace. Až dosud...S Hitlerem nikdy nebyla legrace. Až dosud...
Nenechte si ujít sérii parodií s Adolfem Hitlerem v hlavní roli. Když se dozví, že je HIV pozitivní, ukradli mu Mercedes a že Pokémoni neexistují. Navíc den před maturitou!


DNA nese utajený kód! DNA nese utajený kód!
Vědci nalezli druhý kód života. Skrytý kód obsahuje instrukce pro kontrolu genů. Objev tak může přinést nové možnosti při diagnostice a léčení nemocí.


V ďábelském kruhu – M. Morris o konspiraci proti lidstvuV ďábelském kruhu – M. Morris o konspiraci proti lidstvu
Michael Morris vysvětluje, proč se ekonomika v Evropě zhroutí, jak funguje již stovky let bankovní finanční systém a že nás čeká těžká doba se světlem na konci tunelu.


Velké konspirační teorie: Smrt princezny DianyVelké konspirační teorie: Smrt princezny Diany
Mezi nejznámější konspirační teorie patří tragická smrt Lady Diany, britské princezny z Walesu, bývalé manželky prince Charlese.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí