internetWEEK.cz menu TOPlist
Nový orgán v lidském těle: Okruží alias mesenterium. Opravdu senzace? Nový orgán v lidském těle: Okruží alias mesenterium. Opravdu senzace?
O objevu objeveného informoval poměrně seriózně Daily Mail. Většina světového tisku zprávu zjednodušila a udělala z toho senzaci. Jak to tedy ve skutečnosti je?


S Hitlerem nikdy nebyla legrace. Až dosud...S Hitlerem nikdy nebyla legrace. Až dosud...
Nenechte si ujít sérii parodií s Adolfem Hitlerem v hlavní roli. Když se dozví, že je HIV pozitivní, ukradli mu Mercedes a že Pokémoni neexistují. Navíc den před maturitou!


Rady a tipy v čem začít podnikat I.Rady a tipy v čem začít podnikat I.
Můžete mít spousty nápadů. Ale musíte se rozhodnout, do čeho věnujete energii. Poradíme Vám jak. A pomůžeme Vás na nové nápady k podnikání nasměrovat. Není to na jeden článek, začínáme tak nový podnikatelský seriál…


Mýty a fakta o mentální anorexiiMýty a fakta o mentální anorexii
Mnoho z nás si možná myslí, že ví o anorexii vše. Kolem této zákeřné nemoci ale existuje i spousta mýtů, které považujeme za pravdivé. Jak je tomu skutečně?


10 důvodů, proč chtějí Američané zrušit FED10 důvodů, proč chtějí Američané zrušit FED
Americká centrální banka (Federal Reserve), která se příští rok dožije krásného výročí 100 let, bývá často uváděna jako součást NWO. Proč vadí některým Američanům jejich FED, ukazují následující důvody.


Tajemné zvuky země - vědecké teorieTajemné zvuky země - vědecké teorie
Dobrý začátek pro death metal, konec světa, apokalypsa – tak to popisují lidé, kteří to slyší. HAARP, posun zemských desek nebo konec světa? Existuje nějaké prozaické vysvětlení?


John Lear:  Nebyla to letadla, co zbouralo mrakodrapy WTCJohn Lear: Nebyla to letadla, co zbouralo mrakodrapy WTC
Bývalý pilot CIA místopřísežně prohlásil, že 11. září nezasáhla Světové obchodní centrum žádná letadla, protože to bylo fyzikálně nemožné.


Poslední objev: Turínské plátno NENÍ středověký padělek!Poslední objev: Turínské plátno NENÍ středověký padělek!
Plátno s otiskem muže uložené v italském Turínu je považováno za významnou křesťanskou relikvii. V 80. letech vědci prohlásili, že jde o padělek. Jiní badatelé tvrdí, že to padělek být nemůže. Nejasnosti trvají dodnes.


Nejděsivější místa na zemi I.Nejděsivější místa na zemi I.
Existuje mnoho míst, která jsou něčím výjimečná. Jsou i taková, ze kterých nám běhá mráz po zádech. Nejčastěji se na nich stala nějaká tragédie. Do prostředí se otisklo zoufalství, vztek, hrůza. Tato místa nejsou obyčejná. Často na nich jsou uvízlé d


Co vlastně viděl Neil Armstrong na Měsíci?Co vlastně viděl Neil Armstrong na Měsíci?
První pozemšťan, který vkročil na Měsíc, zemřel 25. srpna 2012. Neil Armstrong se po návratu Apolla 11 uzavřel do sebe. Možná k tomu byl donucen. Podle některých svědectví viděli kosmonauti na Měsíci UFO.


Mentální anorexie - Isabelle CaroMentální anorexie - Isabelle Caro
Mentální anorexie není opravdu jen nemocí dívek a žen, dávno jsou pryč ty doby, kdy šlo často o onemocnění nadaných dospívajících dívek s výborným prospěchem ve škole a sklony k perfekcionismu.


V Číně byl nalezen zcela nový druh jeskynních lidíV Číně byl nalezen zcela nový druh jeskynních lidí
Žili v letech 14.500 až 11.500 v jižní Číně. Tito lidé vykazují nezvyklou směs starých a moderních anatomických znaků. Zřejmě se jedná o zcela nový druh jeskynních lidí…


Marihuana: 7x mýty a faktaMarihuana: 7x mýty a fakta
Marihuana je čím dál tím více užívanou lehkou drogou. Většinu věcí o ní nevíme. A to co se o ní říká, nemusí být ani z půlky pravda. Uveďme vše na pravou míru...


Joseph Stiglitz: USA brzdí extrémní zadluženost studentů Joseph Stiglitz: USA brzdí extrémní zadluženost studentů
Ekonom Joseph Stiglitz varuje před obrovským zadlužením studentů, které může mít neblahý vliv na americkou ekonomiku.


Děti duchy vidí: Duchařské historky z AmerikyDěti duchy vidí: Duchařské historky z Ameriky
Je známo, že děti mají mimosmyslové vnímání silnější než dospělí. Zachycuje to například slavný film „Šestý smysl“. Následující příběhy se odehrály v několika amerických rodinách.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí