internetWEEK.cz menu TOPlist
Ano, Ježíš Kristus měl manželku!Ano, Ježíš Kristus měl manželku!
Evangelium Ježíšovy manželky je pravé. Vědci zjistili, že starověký papyrus se zmínkou o Ježíšově ženě není padělkem. Unikátní nález dlouho zkoumaly tři univerzity.


Stanislav Grof – reinkarnaceStanislav Grof – reinkarnace
Reinkarnace je jedním z nejzajímavějších a nejzáhadnějších fenoménů lidské existence.


Mamuty vyhubil drtivý dopadMamuty vyhubil drtivý dopad
Starý grónský led svědčí o dopadu velkého vesmírného tělesa v oblasti Kanady. Mamuti potom rychle vymírali a záhadně v té době zmizeli i severoameričtí paleoindiáni. Drtivý dopad zúčtoval se všemi.


Kulový blesk: záhada trváKulový blesk: záhada trvá
Za posledních dvacet let se věda s kulovým bleskem posunula o pár kroků kupředu. Ale stále zůstává více otázek, než je odpovědí. Co tedy s jistotou víme?


Věčné mládí: hit několika posledních stoletíVěčné mládí: hit několika posledních století
Zdravý styl života, plastická chirurgie, kosmetické a podpůrné přípravky. To je současné know how jak zpomalit stárnutí a oklamat čas. Gen, který za stárnutí může, se přitom usilovně hledá. Jak ale bojovali v dávných stoletích naši předci?


Mysteriózní jeskyně v Chua-šan - osmý div světaMysteriózní jeskyně v Chua-šan - osmý div světa
Podzemní město objevené v čínských horách Chua-šan bývá přirovnáváno k pyramidám, Noemově arše či k záhadě Bermudského trojúhelníku. Nádherné jeskyně jsou vytesané lidskou rukou.


DNA skrývá netušené možnostiDNA skrývá netušené možnosti
Povaha DNA je esoterická. Poslední vědecké výzkumy naznačují, že před lidstvem stojí nepředstavitelné možnosti, když se mu podaří vygenerovat kolektivní vědomí.


Zázračné konopíZázračné konopí
Konopí. Slovo spojené s drogami a politickými spory. Ale průmyslové konopí má hodně daleko k marihuaně, neobsahuje téměř žádné THC. Tato rostlina slouží lidem už 4000 let – poskytuje vlákna na oblečení, provazy i k výrobě papíru.


Neuvěřitelný svět tajných společenstvíNeuvěřitelný svět tajných společenství
Od počátku civilizace osnovali mocní spiknutí, aby pozměnili běh dějin podle svých přání. Doporučujeme, velmi zajímavé video...


8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme
Když se malý indiánek moc ptá, dostane v Amazonii do očí chilli. A když se ptát nepřestane, stane se z něho filosof. Filosofie je zvláštní vědní obor, o kterém si opravdoví vědci myslí, že to není žádná věda.


Bermudský trojúhelník: Šokující nové záhadyBermudský trojúhelník: Šokující nové záhady
Bermudský trojúhelník nám s největší pravděpodobností stále neodhalil všechna svá tajemství. Podívejte se na velmi zajímavé video v českém znění...


Vyšehrad a jeho tajemná zákoutíVyšehrad a jeho tajemná zákoutí
Vyšehrad si pamatuje dobu mocného rodu Přemyslovců, doby slávy i drancování. Zmizelo již ale z Vyšehradu opravdu vše, co tam bylo ukryto kdysi před zraky ostatních? Průzkumy nám říkají, že ne. Na Vyšehradě je ukryt poklad!


Co se stalo 11.září 2001Co se stalo 11.září 2001
11. září 2001 - Teroristé unáší 4 dopravní letadla, která navedou do dvou budov WTC, po nárazu obě budovy padají k zemi. Všichni věří, že je to dílo teroristů, ale fakta napovídají něco jiného...


FBR: Nejčistší energie je a bude z jádra. A co s odpadem? A proč?FBR: Nejčistší energie je a bude z jádra. A co s odpadem? A proč?
Množivý (Fast Breeder Reactor) reaktor dokáže využít odpad ze současných reaktorů, připravit jim palivo, zpracovat Plutonium z jaderných zbraní a zejména využít Thorium, jehož zásoby máme na tisíce let. A v Rusku již jeden jede na 100%...


Problém pro vesmírné cestovatele: zastihne je AlzheimerProblém pro vesmírné cestovatele: zastihne je Alzheimer
„Houstone, máme problém, myslím, že někteří členové posádky začínají mít příznaky Alzheimerovy choroby“. S trochou nadsázky by nějak podobně mohla v budoucnu znít zpráva z dalekého vesmíru.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí