internetWEEK.cz menu TOPlist
 Dechberoucí videa: Země z oběžné dráhy Měsíce Dechberoucí videa: Země z oběžné dráhy Měsíce
Podívejte se na záběry Země z oběžné dráhy Měsíce okem japonské kosmické sondy.


Fenomén samovolného vzníceníFenomén samovolného vznícení
Vypadá to, jako tuctová scéna z Hollywoodu. Z ničeho nic z člověka vyšlehne plamen a během chvilky z něj zbude pouze hromádka doutnajícího popelu. Tohle ale není film. Je to oficiálně potvrzená realita, která nemá dosud jasnou příčinu...


Země v průběhu roku z vesmíru a něco navícZemě v průběhu roku z vesmíru a něco navíc
Podívejte se na záběry Země z vesmíru v průběhu jednoho roku ale také na přechod Měsíce přes Zemi a konečně také na nové snímky.


UFO nad Brémami vyděsilo NěmceUFO nad Brémami vyděsilo Němce
Neidentifikovaný létající objekt si pohrál s policií a způsobil zmatek na letišti. V Brémách bylo UFO pozorováno už v červnu 2013. „Co to k čertu je?!“


Jak začít podnikat bez investic a na co si dát pozorJak začít podnikat bez investic a na co si dát pozor
Víte, že podnikání je cestou k finanční nezávislosti. Umožňuje vydělávat peníze i čas. Ale Vy nemáte představu v čem podnikat a jak si alespoň přivydělat... A pokud již máte nápady, nevíte, jak je rozjet. Je to tak? Pomůžeme Vám začít a uspět!


Jaké to je zemřítJaké to je zemřít
Psycholog Kenneth Ring studoval pět let stovky lidí, kteří prožili kontakt se smrtí. Ve filmu „Prophetic voices“ (Prorocké hlasy) čtyři z nich popisují, co se jim stalo a co prožívali, když se jich dotkla smrt.


Biopaliva – pro a protiBiopaliva – pro a proti
Biopaliva mají být jednou z alternativ trvale udržitelného rozvoje. Ovšem problémy, které větší výrobu biopaliv doprovázejí, ukazují, že využívání tohoto zdroje energie nebude tak jednoduché.


Přehledně: kde všude ve světě šmírovala NSAPřehledně: kde všude ve světě šmírovala NSA
Kauza americké vládní agentury NSA neutichá. Objevují se nové informace, ale také vtípky a diplomatické roztržky. Podívejte se na přehled zemí, ve kterých NSA sbírala informace.


Návyková láska a nebezpečné vztahyNávyková láska a nebezpečné vztahy
Když přijde láska, uvolní se neurotransmitery adrenalinového typu. Mozek je zaplaven PEA, dopaminem a norepinephrinem. Cítíte se, jako když si šlehnete. Nebo strčíte hlavu do vosího hnízda...


Zavirovaný PredátorZavirovaný Predátor
Bezpilotní bojová a výzvědná letadla Predator, nasazená v Afghanistánu, byla zavirována. Všechny systémy v řídícím středisku musely být obnoveny ze záloh. Virus se ale stále vrací.


Rozhovor s Dianou Klibániovou, slečnou,  která si prošla peklem!Rozhovor s Dianou Klibániovou, slečnou, která si prošla peklem!
Když jsme zdraví, málokdo z nás si dokáže představit, že by se náš život mohl změnit během chvilky v holý boj. Dianě se to stalo. Byla jí diagnostikována rakovina kosti.


Věda popírá existenci NibiruVěda popírá existenci Nibiru
Astrofyzik NASA David Morrison se vyjádřil na téma Nibiru: žádná kolize s touto mysteriózní planetou nehrozí.


Pozitivním myšlením k úspěchuPozitivním myšlením k úspěchu
Většina malých podnikatelů vidí sklenici jako napůl plnou. Na horské dráze podnikání mezi startem nové firmy a jejím uvedením do běhu je to opravdu jediný způsob, jak přežít a růst.


Zajímavá videa: Jak se za 100 let změnily účesy, svatební šaty, podprsenky nebo tetování?Zajímavá videa: Jak se za 100 let změnily účesy, svatební šaty, podprsenky nebo tetování?
Vše se mění. V technice a technologiích převratně. Móda se však často vrací. Skutečnou evoluci zaznamenaly snad jen plavky. Ale dekády většinou bezpečně rozpoznáte. Přesvědčte se.


Jak vybrat virtuální kancelář?Jak vybrat virtuální kancelář?
Co je virtuální kancelář? Docela kamenná kancelář založená na principu sdílení prostor a administrativního personálu. Ale výběr kanceláře není jen tak. Ani právníky a účetní nevybíráte pouze podle ceny, nebo modelek na webu! Na co si dát pozor?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí