internetWEEK.cz menu TOPlist
AUTEC: Podmořská Oblast 51AUTEC: Podmořská Oblast 51
U ostrova Andros na Bahamách, kde sídlí americká vojenská podmořská základna AUTEC, byly pozorovány objekty vykazující svým pohybem mimozemské kvality...


Hledání cestovatelů v časeHledání cestovatelů v čase
Cestování v čase je fyzikálně teoreticky možné a to minimálně do budoucnosti a bez možnosti návratu. Existuje však skutečně stroj času? Budeme ho moci někdy postavit, a pokud ano, existují cestovatelé v čase mezi námi?


Časosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutáchČasosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutách
Podívejte se na časosběrná videa, která zachycují krásy Země i vesmíru. Na několik minut, které reprezentují měsíce práce jejich autorů. Ale stojí to za to!


Vědecký výzkum UFO v NorskuVědecký výzkum UFO v Norsku
Vesnici Hessdalen ve středním Norsku by nikdo neznal, kdyby nebylo extrémního výskytu podivných létajících světel v jejím okolí. Začalo to již před třiceti lety. A světelné manévry pokračují dodnes.


Bermudský trojúhelník: Let číslo 19Bermudský trojúhelník: Let číslo 19
Zmizení celé letky Avengerů a pátracího letadla v jediném dni v roce 1945 je nejznámějším příběhem Bermudského trojúhelníku. Ztratilo se šest letadel...


Mýty a fakta o spánkuMýty a fakta o spánku
Pokud nemáme kvalitní spánek, vše nám jde hůř. Okolo spánku koluje velké množství mýtů. Na mnoho otázek neznáme odpovědi, nebo známe, ale jsou chybné. Zde si vše vysvětlíme.


Jsme zase o krok blíže obnovitelné energii z řasJsme zase o krok blíže obnovitelné energii z řas
Celá desetiletí vědci pracují na ekologické alternativě fosilních paliv z řas. Ty umí zpracovat oxid uhličitý podobně, jako naše tělo cukr. Nyní se podařilo zdvojnásobit produkci tuků řasami na 40% přijatého CO2.


TOP 15 nejvíce nebezpečných sopekTOP 15 nejvíce nebezpečných sopek
Žít poblíž aktivní sopky není žádná legrace. Podívejte se na přehled patnácti nejnebezpečnějších sopek světa.


Poradcům své finance raději nesvěřujtePoradcům své finance raději nesvěřujte
Už to zažil asi každý. Telefonát, kde se na druhém konci někdo rozvykládá, že vám chce pomoct ušetřit, vytvořit celoživotní finanční plán a zajistit vás do budoucnosti. Stačí na chvíli se s dotyčným setkat. Jít na schůzku či nejít?


Kde je poklad generála Jamašity? Kde je poklad generála Jamašity?
Jedna z největších záhad druhé světové války stále čeká na své odhalení. Kde je pohádkový válečný poklad císařského Japonska? A existoval vůbec? Jamašitovo zlato...


Očekávané technické novinky v automobilovém průmysluOčekávané technické novinky v automobilovém průmyslu
Automobilismus čelí byrokratické revoluci. Na spalovací motory se chystají další a další zákazy a regulace. Ačkoliv plnohodnotná ekologická náhrada není. Jak lze současná auta a paliva vylepšovat?


Učíme se příběhy – Podnikání a cohousingUčíme se příběhy – Podnikání a cohousing
Učíme se příběhy. Rodinné podnikání začali bratři od píky. Dnes Michal Martoch realizuje na Moravě své sny – komunitní firmu a komunitní bydlení.


Dovolte, abych se představila: SmrtDovolte, abych se představila: Smrt
Smrti se většina lidí obává a chápou ji jako kruté ukončení pozemského života. Přestože náboženství nabízejí vysvětlení, že umírá jen hmotné tělo, ale duše je věčná, mnoha lidem to stejně nepomáhá. Jan van Helsing nabízí úplně jiný pohled na smrt.


Zdravá konkurence pro toxický aspartam? Stévie!Zdravá konkurence pro toxický aspartam? Stévie!
Je to obyčejná tráva. 300x sladší než cukr. Ale nemá kalorie a nezvyšuje hladinu inzulinu. Proto je postrachem potravinářské chemie.


Úchvatné video: Země z oběžné dráhyÚchvatné video: Země z oběžné dráhy
Viděli jste někdy hezčí a větší mraveniště? Toto je GIGA... Podívejte se na krásy naší planety z výšky 360 kilometrů.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí