internetWEEK.cz menu TOPlist
Mám tě rád/a, ale sex nebude…Mám tě rád/a, ale sex nebude…
Nulový zájem, mnohdy dokonce odpor k sexu. To je asi pro většinu běžné populace nepředstavitelné. V poslední době se o tom čím dál tím více mluví. Žijí mezi námi asexuálové a jsou jiní.


Podnikejte jednodušePodnikejte jednoduše
Složitost komplikuje podnikání. Co se dá zjednodušit? Všechno, co otravuje Vaše zákazníky i spolupracovníky. A nakonec i Vás. A jak praví klasik: co neumíš jednoduše vysvětlit, tomu nerozumíš...


Když si anorexie vybírá svoji daňKdyž si anorexie vybírá svoji daň
Touha po štíhlé postavě některé z nás donutí upravit si jídelníček, či začít více sportovat. Jsou však i tací, kteří zkrátka nechtějí jíst vůbec. Vydejme se společně tam, kde je chuť zakázána!


Jak vydělávat na začátku malého podnikání?Jak vydělávat na začátku malého podnikání?
U většiny malých podnikatelských záměrů trvá minimálně jeden rok, než začnou vydělávat dost na to, aby pokryly vaše startovací náklady. Ale když budete opatrní v plánování a v utrácení, můžete být v přebytku dříve.


100 tipů - Jak myslí bohatí100 tipů - Jak myslí bohatí
Motivační kouč Steve Siebold studoval dlouho rozdíly mezi myšlením střední třídy a bohatými lidmi. Své dlouhé studium shrnul v knize „Jak myslí bohatí“ (How Rich People Think).


8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme
Když se malý indiánek moc ptá, dostane v Amazonii do očí chilli. A když se ptát nepřestane, stane se z něho filosof. Filosofie je zvláštní vědní obor, o kterém si opravdoví vědci myslí, že to není žádná věda.


Autismus, šamani a koněAutismus, šamani a koně
Rupert Isaacson se vypravil se svou manželkou do Mongolska za šamany, aby vyléčil autistického syna Rowana.


50 let po atentátu – Amerika stále neví50 let po atentátu – Amerika stále neví
John F. Kennedy: Proč většina Američanů nevěří v teorii jednoho střelce? Co píší americká média 50 let po nejslavnějším atentátu 20. století. Zdá se, že dohady budou trvat věčně...


Crashtest: Je znát 25 let vývoje na první pohled? Crashtest: Je znát 25 let vývoje na první pohled?
Auta jsou dnes cvalíky. Je v nich proto bezpečněji? Jak dopadne čelní srážka na polovinu, nových aut jedné značky, toho současného s modelem vyráběným od roku 1992 beze změny?


11 jednoduchých věcí, které vás udělají šťastnějšími!11 jednoduchých věcí, které vás udělají šťastnějšími!
Každý má svou představu o tom, co je to štěstí, některé věci ale vyvolávají radost, pohodu a spokojenost u každého. Nestojí moc peněz nebo žádné, a že fungují, dokazují i vědecké výzkumy.


Podivuhodný příběh léčitele Alfonse Vena Podivuhodný příběh léčitele Alfonse Vena
Tradiční lékařská péče ho nezachránila před následky zásahu elektrickým proudem. Léčil se sám a potom přišla vize, která z něj udělala slavného homeopata a úspěšného léčitele.


Bumerang: záhada nebo zábava?Bumerang: záhada nebo zábava?
Bumerang je bezesporu hi-tech vynález leteckých inženýrů doby kamenné. Profil křídla s dokonalou aerodynamikou kombinuje řadu fyzikálních zákonů. Může vám zachránit život v divočině. A je s ním vážně legrace...


Turci objevili proislámské evangelium. Je to podvrh?Turci objevili proislámské evangelium. Je to podvrh?
Turecko vlastní 1500 let starý rukopis utajovaného evangelia, v němž Ježíš označuje Mohammeda za Mesiáše.


Myšlenky Gregga Bradena: Spojit moudrost tradic a moderní vědyMyšlenky Gregga Bradena: Spojit moudrost tradic a moderní vědy
Řídit se heslem „silnější vítězí“ je pro lidstvo i Zemi zkázonosné. Staré tradice i nová věda říkají: vše je propojené, všechno souvisí se vším, jsme závislí na zbytku světa. Žijeme ve světě, kde každá věc má svůj význam.


Reality show chce poslat lidi na Mars bez možnosti návratuReality show chce poslat lidi na Mars bez možnosti návratu
Nebaví vás život na Zemi? Můžete se odstěhovat na jinou planetu, kde rozhodně nebude vaše tchýně, otravný soused ani podomní prodejci. S podobnou nabídkou přichází soukromá firma, která chce vybrat první kolonizátory pro osídlení Marsu.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí