internetWEEK.cz menu TOPlist
Chůze po žhavém uhlí:  mystika nebo fyzika?Chůze po žhavém uhlí: mystika nebo fyzika?
Lidé se uvedou do transu a potom dovedou neskutečné věci. Například chodit po žhavém uhlí a při tom vůbec nic necítit. Je to mystický úkaz nebo fyzikálně vysvětlitelný jev?


Duchové na Mount EverestuDuchové na Mount Everestu
Když australský horolezec Lincoln Hall umíral na vrcholu Mount Everestu, navštívil svou manželku ve spánku. Zázračně přežil v zóně smrti snad zásluhou vizualizace, kterou použil.


Hormonální antikoncepce: Zabíjí, ale je to byznysHormonální antikoncepce: Zabíjí, ale je to byznys
Není gynekolog, kterého by nenavštívil usměvavý obchodní zástupce s lukrativní nabídkou. Prášky se předepisují jako na běžícím pásu. I ženám a dívkám, které mohou zabít!


Video: kdyby zvířata jedla ve fast fooduVideo: kdyby zvířata jedla ve fast foodu
Obezita je problémem nejen vyspělých zemí. Za viníka je často označováno stravování ve fast foodu. Jak by to vypadalo, kdyby se takto stravovaly zvířátka?


Čína slaví další a další úspěchy v dobývání vesmíruČína slaví další a další úspěchy v dobývání vesmíru
Ty zprávy se nedaly přehlédnout. Čína vyslala na oběžnou dráhu vesmírnou loď Šen -čou 9 se třemi kosmonauty (Číňané je nazývají taikonauti) na palubě. Byla mezi nimi i první Číňanka třiatřicetiletá Liou Jang.


NASA si chce hrát s asteroidyNASA si chce hrát s asteroidy
NASA to zřejmě s letem k asteroidu myslí vážně. Během příštích let hodlá jeden menší přitáhnout na oběžnou dráhu Měsíce.


Učte se příběhy: Nejbohatší lidé světaUčte se příběhy: Nejbohatší lidé světa
Někteří lidé se bohatí narodí, jiní se jimi za svého života stanou. Pojďme se podívat za těmi, kteří se mohou „topit“ v penězích a zjistěme, jak si žijí! Dnes se představí Abel Damoussi z Maroka a Henrik Orgreen z Dánska.


6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!
Komentář: Rok strávili v uzavřené kupoli na Havaji. Ven mohli jen ve skafandru na průzkum okolí velmi podobnému Marsu. A prohlásili, že život v izolaci si dovedou představit i na Marsu. Tak, jako mnozí před nimi. Rok života mohli strávit lépe…


Utajují vlády technologii, která by vyřešila energetickou i klimatickou krizi?Utajují vlády technologii, která by vyřešila energetickou i klimatickou krizi?
Několik různých vynálezců nezávisle vynalezlo bezpečné a zelené jaderné plasmové baterie, které mohou po dobu pěti až deseti let dodávat spolehlivou a stálou energii bez jediného dobití. Proč o nich nevíme?


Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)
Média si nevšímají masivního zastoupení zaměstnanců Rothschildovy firmy Freescale ve zmizelém Boeingu. Jenomže právě to je inspirací pro hodně třaskavou konspirační teorii, v které hrají významnou roli utajované vojenské technologie.


Co je astrální cestování - Robert A. MonroeCo je astrální cestování - Robert A. Monroe
Astrální cestování – anglicky OBE (Out of Body Experience) – patří k velmi zajímavým fenoménům, o kterých toho věda moc neví.


Mýty a fakta o rakovině I.Mýty a fakta o rakovině I.
Rakovina je zákeřná nemoc, na níž mnoha lidem zemřeli jejich známí, či milovaní. Přesto kolem této závažné a smrtelné nemoci panuje mnoho otazníků. Co je tedy pravdou a co naopak nesmyslem?


Výzkumy DNA potvrzují existenci AtlantidyVýzkumy DNA potvrzují existenci Atlantidy
Genetický příběh plný záhad odpovídá jasnovidným informacím, které nám kdysi předal Spící prorok Edgar Cayce.


Mýty a fakta o vztazíchMýty a fakta o vztazích
Od našeho okolí slýcháváme mnoho rad, co máme, nebo co bychom měli dělat, když… Na tyto rady se však nemůžeme stoprocentně spolehnout, neboť lidé považují mnoho mýtů za pravdu a naopak. Jak je to tedy s láskou a vztahy ve skutečnosti?


Ukrývá podzemní továrna Richard poklad?Ukrývá podzemní továrna Richard poklad?
Nacisté získali mnoho pokladů. Předpokládá se, že některé jsou ukryty i stovky metrů pod zemí v bývalé podzemní továrně Richard. Jaká tajemství jsou pohřbena v prostorech s nejasným účelem?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí