internetWEEK.cz menu TOPlist
Jsem homosexuál, kdo je víc?Jsem homosexuál, kdo je víc?
Zatímco ještě před několika desetiletími se o nich moc nemluvilo, dnes se veřejně producírují v mnohatisícovém veselém proudu centrem Prahy. A kupodivu Českou veřejnost to příliš nevzrušuje.


Vizionář Peter Joseph o současném systémuVizionář Peter Joseph o současném systému
Autor slavného alternativního dokumentu Zeitgeist v rozhovoru pro anglické vysílání Ruské televize (začátkem prosince 2012) vysvětluje, proč je v krizi současný politicko-ekonomický systém a co s tím.


Nejlepší záběry UFO na světě!Nejlepší záběry UFO na světě!
Nejlepší záběry UFO, jaké kdy byly podle ufologů pořízeny, byly natočeny v Turecku. Video z roku 2007 ukazuje diskovitý stroj. Na zvětšených záběrech jsou patrná okna i posádka.


Všeobecná deklarace lidských povinnostíVšeobecná deklarace lidských povinností
Slyšeli jste ale někdy o Všeobecné deklaraci lidských povinností? Myslíte, že je to nesmysl? Není...


Numerologie: osobní roční vibraceNumerologie: osobní roční vibrace
Vše ve vesmíru se pohybuje v cyklech. Dny přecházejí v noci, týdny v měsíce a měsíce v léta. V cyklech vidíme, jak se země mění a jak se měníme my. Čísla také vytvářejí vibrace a tyto vibrace mají každý rok specifický význam...


NERŮST - alternativní ekonomická cestaNERŮST - alternativní ekonomická cesta
Existuje nějaká alternativa k představě Západu o blahobytném státu, který bude existovat v trvalém růstu do nekonečna? Ekologové přicházejí s teorií nerůstu.


10+3 nejpodivnější záhady10+3 nejpodivnější záhady
Země je stále plná záhad, nad kterými zůstává rozum stát, i když to tak na první pohled nevypadá. Tento výběr dal dohromady server Before It´s News.


J.F. Kennedy před dneškem varoval. Proto musel zemřít?J.F. Kennedy před dneškem varoval. Proto musel zemřít?
Před celou řadou věcí, které dnes kritizujeme, varoval americký prezident John Fitzgerald Kennedy již v roce 1961. Byly jeho názory opravdu tak pokrokové, že nebyly slučitelné s jeho dalším životem?


Hrad Houska – brána do jiného světa?Hrad Houska – brána do jiného světa?
Ačkoliv se hrad nepyšní zvláštní krásou, ani výjimečnými královskými zahradami, přitahuje k sobě mnoho návštěvníků. Proč? Protože se zde má nacházet vchod do pekel. Chcete-li se dozvědět více, čtěte dál...


Oko zlaOko zla
Mají něco společného filmy „Ve stínu“ a „Třicet minut po půlnoci?“ Cesta do pekla je dlážděná dobrými úmysly. Největší hrozbou lidské společnosti je složitá lidská duše, upozornil psycholog Jung.


Teorie o placaté Zemi je stále živáTeorie o placaté Zemi je stále živá
Také v dnešní době se najdou lidé, kteří se domnívají, že naše planeta je placatá. Nejde o civilizací nedotknuté indiány, ani o psychicky nemocné nebo nevzdělané jedince. Příznivci placaté Země mají dokonce sdružení.


Psychoanalytik zkoumá americkou zálibu ve zbraníchPsychoanalytik zkoumá americkou zálibu ve zbraních
Během pochodu ke Dni matek v americkém New Orleansu postřelili neznámí útočníci 19 lidí. Proč jsou Američani zamilovaní do střílení? Je to úchylka nebo národní poslání? Rozhovor s italským psychoanalytikem Luigi Zojou.


Iránský prezident naznačil, že útoky z 11. září zorganizovaly USAIránský prezident naznačil, že útoky z 11. září zorganizovaly USA
Je možné, aby americká vláda zorganizovala útok na Dvojčata z 11. září 2001? Zdá se vám to nepravděpodobné? Nebo naopak patříte k těm, kteří si myslí, že na těchto konspiračních teoriích skutečně něco pravdy je?


Počátky moderního člověka se posunujíPočátky moderního člověka se posunují
Američan má DNA, která je mnohem starší, než vědci předpokládali. Překvapivý objev přepisuje historii moderního člověka. Záhady kolem lidské DNA pokračují.


Pozůstatky dávných civilizací, práce spodních vod, uměle vytvořené?Pozůstatky dávných civilizací, práce spodních vod, uměle vytvořené?
Možná jste někteří zaregistrovali informaci o přibývajícím počtu výskytu vzniku obrovských děr napříč celým světem.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí