internetWEEK.cz menu TOPlist
 Dechberoucí videa: Země z oběžné dráhy Měsíce Dechberoucí videa: Země z oběžné dráhy Měsíce
Podívejte se na záběry Země z oběžné dráhy Měsíce okem japonské kosmické sondy.


Mají zvířata duši, nebo ne?Mají zvířata duši, nebo ne?
Již léta se mezi lidmi vedou dohady, zda zvířata mají duši. Dle jedné strany se jedná o živého tvora, který rozhodně duši musí mít, dle druhé strany zvířata zkrátka duši nemají. Jak to tedy je?


Kdy vlastně přišli první lidé do Ameriky?Kdy vlastně přišli první lidé do Ameriky?
Osídlili první lidé Ameriku před 15 000 nebo před 40 000 let? Teorie „Clovis First“, odhadující příchod prvních předků Inuitů a Indiánů na 13 500 let, už byla mnohokrát zpochybněna. Historie osídlení Ameriky se tím stává zajímavější i záhadnější.


Energie zadarmo. Kdy bude?Energie zadarmo. Kdy bude?
Vědci říkají: nejde to. Ale tihle vynálezci pracují na tom, aby to šlo, a říkají, že to jde. Zákon o zachování energie se zdá být zpochybněn. Vědci jsou skeptičtí, arabští majitelé ropných nalezišť nabízejí miliardy.


Neuvěřitelný svět tajných společenstvíNeuvěřitelný svět tajných společenství
Od počátku civilizace osnovali mocní spiknutí, aby pozměnili běh dějin podle svých přání. Doporučujeme, velmi zajímavé video...


Vetřelec v hlavě: strachVetřelec v hlavě: strach
Máme v sobě vetřelce. Ovládá naše myšlení a emoce. Každý den sílí. Začalo to v dětství. Strašidly, strachem ze tmy. Z toho, že nás rodiče opustí. Z pětky ve škole. Z odmítnutí, z nemoci, z propuštění a neúspěchu a nakonec přichází strach ze smrti...


Extrémní izolace, lidská mysl a halucinaceExtrémní izolace, lidská mysl a halucinace
Věda potvrzuje, že osamělost produkuje halucinace. Té jsou vystaveni hlavně staří lidé nad 65 let. Lidská izolace je však studována i z jiných důvodů – patří neodmyslitelně například k vězeňství nebo k válečnému zajetí.


Dvojité Slunce – zatraceně vzácný jevDvojité Slunce – zatraceně vzácný jev
Vypadá to jako reflexe na optice kamery. Ale odraz to není. Sám jsem viděl naprosto zřetelně dvě slunce v létě 2011 v Praze při východu slunce.


Analýza americké duše: Láme posedlost dolarem charakter Ameriky?Analýza americké duše: Láme posedlost dolarem charakter Ameriky?
Co je příčinou touhy Američanů po penězích? Jaké má tato posedlost důsledky? Psycholog Thomas Singer odpovídá na otázky Pythie Peayové ohledně amerického „komplexu peněz“.


Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!
Dvacet věcí pro dvacetileté od Jasona Nazara. Rady se mohou hodit jak začínajícím podnikatelům, tak úplně všem, kteří stojí na startu do života plného výzev a chtějí dosáhnout úspěchu.


Exkurz do historie: Benešovy dekrety jsou minulost. Tečka.Exkurz do historie: Benešovy dekrety jsou minulost. Tečka.
Čeští politici mají stále dokola potřebu omlouvat se Německu za poválečný odsun. Připomeňme si, o co šlo, proč je to nesmysl a slovy prezidenta Beneše „vlastizrada“, před kterou varoval.


Tajemství jezera TiticacaTajemství jezera Titicaca
Prostřednictvím internetové aplikace „Google Earth“ lze narazit na velmi zajímavé věci. Mezi jiným také na anomálie v jezerech, které se nachází v peruánských centrálních oblastech And.


30 kroků ke štěstí30 kroků ke štěstí
Štěstí považujeme většinou za jakousi zvláštní nahodilou věc, někdy jenom za letmý pocit. Ale existují vyzkoušené způsoby, jak na této podivné věci pracovat a dokázat zajistit, aby stála na vaší straně.


Pozitivním přístupem proti tezi Nového světového řáduPozitivním přístupem proti tezi Nového světového řádu
Ilumináti neboli tajemné spiklenecké organizace mají za cíl podmanění si celého světa, pomocí ovládnutí lidské mysli. Nejčastější užité prostředky jsou především média, finance, politika, vzdělání, aj.


Za památkami do italské VeronyZa památkami do italské Verony
Veronu nevyhledávají jen šťastně zamilované páry a zhrzené duše opuštěných. Toto město je také vyhledáváno pro své památky, které si člověk rozhodně nesmí nechat ujít!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí